|
|
|
CYTAT To Ty wszystko wiesz. Nie wszystko proszę księdza. Chciałabym wiedzieć co mamrotacie pod nosem jak unosicie kielich tuż przed komunią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A ty wiesz kiedy Ty udajesz a kiedy Ja udaje? Czy to na podstawie własnych obserwacji ta analiza? Tak to jest jak mamusia zmusza do chodzenia do kościoła. To powinno byc zakazane |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A ty wiesz kiedy Ty udajesz a kiedy Ja udaje? Czy to na podstawie własnych obserwacji ta analiza? Tak to jest jak mamusia zmusza do chodzenia do kościoła. To powinno byc zakazane |
|
|
|
|
No proszę bardzo, to wiedzą wszyscy "praktykujący"
http://www.katolik.pl/forum/read.php?f=1&i=106076&t=105989&v=t |
|
|
|
|
CYTAT No proszę bardzo, to wiedzą wszyscy "praktykujący" http://www.katolik.pl/forum/read.php?f=1&i=106076&t=105989&v=t |
|
|
|
|
CYTAT No proszę bardzo, to wiedzą wszyscy "praktykujący" http://www.katolik.pl/forum/read.php?f=1&i=106076&t=105989&v=t |
|
|
|
|
słyszy
|
|
|
|
|
CYTAT słyszy Ale ja nie słyszę i się denerwuję, bo h.. wie o co prosi tego Ducha ten ksiądz! Może chce żeby opętał wszystkich w kościele? ...i przez to te mohery takie moherowate?
|
|
|
|
|
A może climea forte by pomogło?
|
|
|
|
|
Marek370 już wie!
|
|
|
|
|
CYTAT A może climea forte by pomogło? O znalazł się dochtór od siedmiu boleści. Aż taka stara nie jestem.
|
|
|
|
|
CYTAT Marek370 już wie! Książę coś taki mało rozgarnięty? Całym zdaniem pisz tak jak czytasz na kazaniu.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tylko jak kopniesz w kalendarz to niech rodzinka nie chodzi i błaga proboszcza ,żeby poświęcił trumnę . A co daje pokropienie trumny? No weź tak obrazowo dla paranienormalnej opisz.Umarlak ekstra szybko do nieba dotrze, czy jak?Dokładnie...raczej to już różnicy nie robi |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Tylko jak kopniesz w kalendarz to niech rodzinka nie chodzi i błaga proboszcza ,żeby poświęcił trumnę . A co daje pokropienie trumny? No weź tak obrazowo dla paranienormalnej opisz.Umarlak ekstra szybko do nieba dotrze, czy jak?Dokładnie...raczej to już różnicy nie robi |
|
|
|
|
Komuś może nie podobać się wiara,tak jak temu drugiemu może nie podobać się ateizm.Ale jeden i drugi powinien zachowac umiar w ocenie i osądzaniu.Wkraczając w sferę prywatności dotykamy najczulszych punktów człowieka.
Wyśmiewanie zachowań swiadczy tylko i wyłącznie o niedojrzałości krytykanta,o jego ignoranctwie i dyletanctwie. Jezeli nie potrafisz jeden z drugim odnieść sie do sprawy z szacunkiem,to lepiej nie otwieraj gęby! Takie wyśmiewanie podlega pod paragraf i na przyszłość proszę o tym pamiętać.Internet nie jest anonimowy! WJ |
|
|
|
|
CYTAT Komuś może nie podobać się wiara,tak jak temu drugiemu może nie podobać się ateizm.Ale jeden i drugi powinien zachowac umiar w ocenie i osądzaniu.Wkraczając w sferę prywatności dotykamy najczulszych punktów człowieka. No to dlaczego nie odpowiada nikt na pytania? Niech opisze mi któryś z księży jaką moc ma woda święcona, co daje pokropienie trumny i co z tego ma zmarły. I już mnie nie strasz, bo ja już tak wystraszona piekłem, że aż mi się kolana trzęsą. Paragrafie ty...
Wyśmiewanie zachowań swiadczy tylko i wyłącznie o niedojrzałości krytykanta,o jego ignoranctwie i dyletanctwie. Jezeli nie potrafisz jeden z drugim odnieść sie do sprawy z szacunkiem,to lepiej nie otwieraj gęby! Takie wyśmiewanie podlega pod paragraf i na przyszłość proszę o tym pamiętać.Internet nie jest anonimowy! |
|
|
|
|
CYTAT Komuś może nie podobać się wiara,tak jak temu drugiemu może nie podobać się ateizm.Ale jeden i drugi powinien zachowac umiar w ocenie i osądzaniu.Wkraczając w sferę prywatności dotykamy najczulszych punktów człowieka. Kto jak nie sami przewodnicy duchowi nie sprawili, że wiara KK stała się tak śmieszna dla człowieka XXI w.? Kto wymyśla te relikwie, każe klękać przed figurami, iść na kolanach przed obrazami??? No kto tak naprawdę wystawił wiarę KK na śmieszność? Chcesz mieć baranice zamiast mądrej, myślącej owcy? Jak Rydzyk????
Wyśmiewanie zachowań swiadczy tylko i wyłącznie o niedojrzałości krytykanta,o jego ignoranctwie i dyletanctwie. Jezeli nie potrafisz jeden z drugim odnieść sie do sprawy z szacunkiem,to lepiej nie otwieraj gęby! Takie wyśmiewanie podlega pod paragraf i na przyszłość proszę o tym pamiętać.Internet nie jest anonimowy! |
|
|
|
|
masz zły dzień
|
|
|
|
|
CYTAT masz zły dzień Mam okres
|
|
|
|
|
Oo!
|
|
|
|
|
CYTAT Oo! Co O? Egzorcystę wezwiesz do paranienormalnej?
|
|
|
|
|
CYTAT To ja wtedy księdza się zapytam gdzie był jak mi było ciężko, jak nie było nikogo obok mnie w trudnych chwilach. I co mi zrobi? Weźmie mnie książę na kolano i mi parę klapsów da za nie chodzenie do kościoła? Może będzie u kogoś bardziej potrzebującego? CYTAT Kto jak nie sami przewodnicy duchowi nie sprawili, że wiara KK stała się tak śmieszna dla człowieka XXI w.? Kto wymyśla te relikwie, każe klękać przed figurami, iść na kolanach przed obrazami??? No kto tak naprawdę wystawił wiarę KK na śmieszność? Chcesz mieć baranice zamiast mądrej, myślącej owcy? Jak Rydzyk???? No właśnie,nie sprawili. Kościół od ponad 2tyś lat jest tym samym kościołem tylko ludzie się zmieniają. Są tacy co wolą zgłębiać wiedze na temat księży,ludzi "wywalających jęzory" przy komunii i ich życia, i na podstawie tych zachowań decydować o swojej wierze. Własne słabości już tak nie rażą,dobroć którą człowiek powinien wcielać w życie ukazuję się w obrębie rodziny albo przy zbieraniu datków orkiestry,caritasu itp. Może te rachunki sumienia warto robić dla samego siebie, bo skoro potrafimy śmiać się z innych,negować ich zachowania to dlaczego nie być uczciwym wobec siebie? Tak jak jest z tym rzucaniem kamieni. |
|
|
|
|
paranienormalna ale trafiłaś z tym nickiem,nic dodać nic ująć,uważaj tylko żeby się nie zadławić jadem.Tyle w temacie
|
|
|
|
|
:
CYTAT CYTAT To ja wtedy księdza się zapytam gdzie był jak mi było ciężko, jak nie było nikogo obok mnie w trudnych chwilach. I co mi zrobi? Weźmie mnie książę na kolano i mi parę klapsów da za nie chodzenie do kościoła? Może będzie u kogoś bardziej potrzebującego? CYTAT Kto jak nie sami przewodnicy duchowi nie sprawili, że wiara KK stała się tak śmieszna dla człowieka XXI w.? Kto wymyśla te relikwie, każe klękać przed figurami, iść na kolanach przed obrazami??? No kto tak naprawdę wystawił wiarę KK na śmieszność? Chcesz mieć baranice zamiast mądrej, myślącej owcy? Jak Rydzyk???? No właśnie,nie sprawili. Kościół od ponad 2tyś lat jest tym samym kościołem tylko ludzie się zmieniają. Są tacy co wolą zgłębiać wiedze na temat księży,ludzi "wywalających jęzory" przy komunii i ich życia, i na podstawie tych zachowań decydować o swojej wierze. Własne słabości już tak nie rażą,dobroć którą człowiek powinien wcielać w życie ukazuję się w obrębie rodziny albo przy zbieraniu datków orkiestry,caritasu itp. Może te rachunki sumienia warto robić dla samego siebie, bo skoro potrafimy śmiać się z innych,negować ich zachowania to dlaczego nie być uczciwym wobec siebie? Tak jak jest z tym rzucaniem kamieni. |
|
|
|
|
CYTAT paranienormalna ale trafiłaś z tym nickiem,nic dodać nic ująć,uważaj tylko żeby się nie zadławić jadem.Tyle w temacie Bo jak zakładałam nicka to wypowiadałam się o piekle.
|
|