|
|
|
Gdzie naprawię aparat cyfrowy w Stalowej Woli lub Nisku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktoś wie?
|
|
|
|
|
A co się zepsuło?
|
|
|
|
|
W 20011 roku poszukiwałem również takiego zakładu.Chodziło o naprawienie lustrzanki,która uszkodziłem przez swoją głupotę.
Znalazłem zakład w Rzeszowie.Jestem bardzo zadowolony.Aparat działa do tej pory. Ul.Gałęzowskiego 2/w Rynku/,tel.17 852 04 17,Waldemar Chorzępa,czynne 10-16. I to nie jest żadna reklama,chcę po prostu pomóc gościowi!!! Skoro naszukałem się tyle,byłem tez w Lublinie i nie naprawili,to czemu mam to schować sobie głęboko w szufladzie. WJ |
|
|
|
|
CYTAT W 20011 roku poszukiwałem również takiego zakładu.Chodziło o naprawienie lustrzanki,która uszkodziłem przez swoją głupotę. Znalazłem zakład w Rzeszowie.Jestem bardzo zadowolony.Aparat działa do tej pory. Ul.Gałęzowskiego 2/w Rynku/,tel.17 852 04 17,Waldemar Chorzępa,czynne 10-16. I to nie jest żadna reklama,chcę po prostu pomóc gościowi!!! Skoro naszukałem się tyle,byłem tez w Lublinie i nie naprawili,to czemu mam to schować sobie głęboko w szufladzie. Bardzo dobrze, po to jest forum by dawać namiary, ja tu reklamy nie widzę. W STW to nie wiem czy ktoś jest w stanie naprawić prawdziwy aparat, tu już trzeba raczej fachowca, a tanie cyfrówki to chyba szkoda naprawiać, przy obecnych cenach nówek... |
|
|
|
|
Teoretycznie nie zepsuło się nic. Córce w wakacje wypadł na plaży i w okolicach obiektywu jest piasek co uniemożliwia jego wysunięcie się. Chodzi tylko o to by go rozkręcić i wyczyścić.. jednak wolałbym nie brać się za to sam.
|
|
|
|
|
Może tutaj.
http://www.maxel.waw.pl/oferta.html |
|
|
|
|
dziękuję