Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Mądremu wystarczy obserwacja sytuacji,głupiemu trzeba dowodów. Jak na razie to okularnik nie chce pokazać ksiąg.. Skoro wystarcza Ci obserwacja, to po co chcesz księgi Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Wspierając WOŚP i Owsiaka wspierasz ABORCJĘ I EUTANAZJĘ. PAMIĘTAJ O TYM!
Kto jest autorem tych słów? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wy lewacy macie znakomity dar do krętactwa.
|
|
|
|
|
A kto tu jest lewakiem?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT (Hrabiaea) Wysłany: 5 Sty 2016r. 19:23
Na WOŚP dla mnie to oczywista oczywistosc,moje dziecko dzieki inkubatorowi i pompie infuzyjnej od Owsiaka moje dziecko wczesniaczek ŻYJE ! https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Antylewak ) Czego nie kumasz ? Niech robi woodstock z kasy sponsorów i nie rusza puchy. No ale tak właśnie jest. Andrzej - Mijasz się z prawdą. Wielgucki to udowodnił. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
No tak, zapomniałem. Wielgucki ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT No tak, zapomniałem. Wielgucki ;-) "Czy kwoty z tzw. puszek są przekazywane na Przystanek Woodstock? Zastrzeżenia budziły również interpretacje Jerzego Owsiaka, związane z przekazywania jakichkolwiek kwot uzyskanych ze zbiórki publicznej (tzw. ,,puszki”) na organizację przystanku Woodstock, podczas gdy oskarżony wykazał, iż odsetki z kapitału, pochodzącego właśnie ze zbiórki, na taki cel były przeznaczane. Nawet świadek Dorota Pilarska wskazała natomiast, iż na delegacje pracowników fundacji, wysyłanych na Przystanek Woodstock, środki pochodziły z takiego źródła." Nie dziwię się że "zapomniałeś" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
To z puszek czy odsetek od kapitału?
|
|
|
|
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT (ja_janek) Bez względu na to co tutaj piszecie mojego dzieciaka ratowano na sprzęcie od Owsiaka. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Czy dzialacze WOSP tez tu pisza?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (ja_janek) Bez względu na to co tutaj piszecie mojego dzieciaka ratowano na sprzęcie od Owsiaka. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ? Ja, jeżeli będę miał do wyboru: płacić podatki i brać 500+ lub nie płacić podatków i nie brać 500+ wybieram drugą opcję i to bardzo chętnie. Papiery nawet dziś podpiszę Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ? Biorę na pohybel pisomatołkom ... gdyby dali mi wybór to jak już Bob napisał wolę odpis dlaczego mają dawać mi czy komuś coś za darmo ? Co do emerytury to jeszcze troszkę mi zostało ale za 800 zł jakie funduje ludziom pis ...to dziękuję postoję ... darmowe laki o czym ty bredzisz "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czyli hipokryta pełną gębą,wali w Pis jak w bęben,a 500+ bierze... typowy kodziarz.
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak ) El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ? Taki własnie lewak z ciebie ;-) Ja pierwszy zrezygnuje z tych wszystkich "przywilejów" jeśli nie będę musiał tego wszystkiego finansować tobie i innym a zacznę tylko sobie ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak ) jak pokaże księgi uśmieszek zniknie momentalnie... A ciebie nic tak nie wkurza jak szczęśliwi ludzie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wy wszyscy zrezygnujecie,wasze gadanie tyle warte co obietnice Tuska o drugiej Irlandii i powrocie Polaków z emigracji...
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak ) Nie od Owsiaka,a od ludzi,ktorzy wrzucili do puszki ! Pomysł Jurka, wykonanie Jurka, coś jeszcze? Czym ty możesz się pochwalić? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Antylewak ) jak pokaże księgi uśmieszek zniknie momentalnie... A ciebie nic tak nie wkurza jak szczęśliwi ludzie Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak ) Czyli hipokryta pełną gębą,wali w Pis jak w bęben,a 500+ bierze... typowy kodziarz. Dlaczego hipokryta? To PiS te 500+ ze swoich daje? Coś ci się koleżko pomyliło. Jaki z ciebie antylewak. Większego lewaka nie ma na tym forum ;-) Pierwszy antylewak popierający socjal ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|