Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Mądremu wystarczy obserwacja sytuacji,głupiemu trzeba dowodów. Jak na razie to okularnik nie chce pokazać ksiąg.. Skoro wystarcza Ci obserwacja, to po co chcesz księgi ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wspierając WOŚP i Owsiaka wspierasz ABORCJĘ I EUTANAZJĘ. PAMIĘTAJ O TYM!
Kto jest autorem tych słów? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Wy lewacy macie znakomity dar do krętactwa.
|
|
|
![]() |
|
A kto tu jest lewakiem?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Hrabiaea) Wysłany: 5 Sty 2016r. 19:23
Na WOŚP dla mnie to oczywista oczywistosc,moje dziecko dzieki inkubatorowi i pompie infuzyjnej od Owsiaka moje dziecko wczesniaczek ŻYJE ! https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (Antylewak ) Czego nie kumasz ? Niech robi woodstock z kasy sponsorów i nie rusza puchy. No ale tak właśnie jest. Andrzej - Mijasz się z prawdą. Wielgucki to udowodnił. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
No tak, zapomniałem. Wielgucki ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT No tak, zapomniałem. Wielgucki ;-) "Czy kwoty z tzw. puszek są przekazywane na Przystanek Woodstock? Zastrzeżenia budziły również interpretacje Jerzego Owsiaka, związane z przekazywania jakichkolwiek kwot uzyskanych ze zbiórki publicznej (tzw. ,,puszki”) na organizację przystanku Woodstock, podczas gdy oskarżony wykazał, iż odsetki z kapitału, pochodzącego właśnie ze zbiórki, na taki cel były przeznaczane. Nawet świadek Dorota Pilarska wskazała natomiast, iż na delegacje pracowników fundacji, wysyłanych na Przystanek Woodstock, środki pochodziły z takiego źródła." Nie dziwię się że "zapomniałeś" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
To z puszek czy odsetek od kapitału?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
CYTAT (ja_janek) Bez względu na to co tutaj piszecie mojego dzieciaka ratowano na sprzęcie od Owsiaka. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Czy dzialacze WOSP tez tu pisza?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (ja_janek) Bez względu na to co tutaj piszecie mojego dzieciaka ratowano na sprzęcie od Owsiaka. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ? Ja, jeżeli będę miał do wyboru: płacić podatki i brać 500+ lub nie płacić podatków i nie brać 500+ wybieram drugą opcję i to bardzo chętnie. Papiery nawet dziś podpiszę ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ? Biorę na pohybel pisomatołkom ... gdyby dali mi wybór to jak już Bob napisał wolę odpis ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Czyli hipokryta pełną gębą,wali w Pis jak w bęben,a 500+ bierze... typowy kodziarz.
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Antylewak ) El. Banan rozumiem,ze jako przeciwnik Pisu nie wezmiesz 500+,darmowych leków i nie przejdziesz na wczesniejszą emeryturę cwaniaku ? Taki własnie lewak z ciebie ;-) Ja pierwszy zrezygnuje z tych wszystkich "przywilejów" jeśli nie będę musiał tego wszystkiego finansować tobie i innym a zacznę tylko sobie ;-) ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Antylewak ) jak pokaże księgi uśmieszek zniknie momentalnie... A ciebie nic tak nie wkurza jak szczęśliwi ludzie ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Wy wszyscy zrezygnujecie,wasze gadanie tyle warte co obietnice Tuska o drugiej Irlandii i powrocie Polaków z emigracji...
|
|
![]() |
|
CYTAT (Antylewak ) Nie od Owsiaka,a od ludzi,ktorzy wrzucili do puszki ! Pomysł Jurka, wykonanie Jurka, coś jeszcze? Czym ty możesz się pochwalić? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (Antylewak ) jak pokaże księgi uśmieszek zniknie momentalnie... A ciebie nic tak nie wkurza jak szczęśliwi ludzie ![]() Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Antylewak ) Czyli hipokryta pełną gębą,wali w Pis jak w bęben,a 500+ bierze... typowy kodziarz. Dlaczego hipokryta? To PiS te 500+ ze swoich daje? Coś ci się koleżko pomyliło. Jaki z ciebie antylewak. Większego lewaka nie ma na tym forum ;-) Pierwszy antylewak popierający socjal ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|