|
|
|
Cieszę się bardzo że mój apel został wysłuchany mam nadzieje że tak jak obiecywaliście do puszek w tym roku co najmniej dwa razy więcej.
Pamiętajcie że Beata ma spore wydatki i trzeba ją wspomóc, im więcej sprzętu kupi ten śmieszny jąkała tym więcej zaoszczędzi rząd. Osobiści nie dam złamanego grosza, bo płacę spore podatki, niech dają Ci co żyją na socjalu i lewacy, bo oni to zawsze robią na przekór zdrowemu rozsądkowi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do ZSRR
puknij się w łeb. Przeczysz sam sobie. Właśnie ze sprzęt kupi WOŚP za moje pieniądze... a co Beata kupi to jej sprawa. Jak widać po Naszym szpitalu to chyba raczej zapomnieli o Nas. Powiedz mi... szczerze... co ci przeszkadza WOŚP. Np. Odpowiedź porównując co lub kto przeszkadza ci w st. Woli? Ludzie chcą to dają... nikt im nie karze. |
|
|
|
|
Dla czego dziś MZK nie jeździ za darmo?
... raz ze niedziela a dwa jak by nie było fajnie by było że strony UM. ...zamarzalem trochu na przystanku czekając na 3... w tak opisanym podgrzewany przystanku |
|
|
|
|
TRICK, o co Ci chodzi ? Gdzie ja napisałem że mi WOŚP przeszkadza ? Od kilku dni namawiam różnych idiotów i lewaków, aby do puszek wrzucali, a Ty się pienisz.
Jakaś nowa doktryna w opozycji jest o której nic nie wiem ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Do ZSRR puknij się w łeb. Przeczysz sam sobie. Właśnie ze sprzęt kupi WOŚP za moje pieniądze... a co Beata kupi to jej sprawa. Jak widać po Naszym szpitalu to chyba raczej zapomnieli o Nas. Powiedz mi... szczerze... co ci przeszkadza WOŚP. Np. Odpowiedź porównując co lub kto przeszkadza ci w st. Woli? Ludzie chcą to dają... nikt im nie karze. Kto zapomniał o Naszym szpitalu? WOŚP? nigdy w zyciu ! oddzial noworodkowy oklejony serduszkami,porodówka,wewnetrzny nikt nie zapomnial oprócz rzadu i NFZ. |
|
|
|
|
CYTAT ale Was PISiory boli !!! Moje dziecko dzieki sprzetowi na noworodkach zyje,nikt nie zmusza dzieci do stania na mrozie,Owsiak jest rozliczony co do grosza,ma kilka kontroli rocznie i co? a no wszystko Ok.A ze ma z tego jakies profity tez ok ,zeby tak wszyscy ministrowie i kler rozliczali sie z tego ile dostali ,a ile z tego oddali na cele charytatywne to byloby tez ok.Tylko ze kler i ministrowie w swoich resortach tylko i wyłacznie biora !!! |
|
|
|
|
Wiele prawdy w tym czerwonym serduszku....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Owsiak jest rozliczony co do grosza,ma kilka kontroli rocznie i co? A skąd to wszystko wiesz jakie i kiedy były kontrole? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Wymiana zdań na fejsie:
Anna: oby wasze dzieci nie musiały korzystać ze tego sprzętu. Janusz: z terenowych samochodów,które Owsiak kupuje ? Anna: Co ma auto do ratowania życia ? Janusz: No i właśnie powoli dochodzimy do istoty problemu. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT Wiele prawdy w tym czerwonym serduszku.... Nie kolego, wcale w tym tekście wiele prawdy nie ma, jest tylko kilka naciąganych informacji, a pominięte jest wszystko to co pozytywne - czyli typowa propaganda i kolejna próba skłócenia ludzi. Twórców takich memów (zwykle gimbaza albo jakieś mohery) nazywa się internetowymi trollami, bo oni żywią się nienawiścią i hejtem, zaś wklejanie i powielanie takowych to już totalny obciach (tak M70, takimi wklejkami tylko się błaźnisz)... Poznajcie "wroga" i przejdźcie się chociaż raz na miejsce imprez WOŚPu, zobaczycie te "biedne pokrzywdzone dzieci, które zmusza się do zbierania";/ Wszyscy zaangażowani i chętni do pomocy, widać, że cieszy ich ta możliwość udzielenia się, pomocy. A że ktoś na tym zarabia (przy okazji ogromnej pomocy), no cóż, czekam dalej na inną podobnej mocy i zasięgu akcję, w której wszystko będzie czyste jak łza, zaś prowadzący poświęcą swoje życie idei. |
|
|
|
|
CYTAT Wymiana zdań na fejsie: Anna: oby wasze dzieci nie musiały korzystać ze tego sprzętu. Janusz: z terenowych samochodów,które Owsiak kupuje ? Anna: Co ma auto do ratowania życia ? Janusz: No i właśnie powoli dochodzimy do istoty problemu. Kolejny tekst z "dupy" (w morzu argumentów typu jąkała i syn milicjanta), ale co się dziwić, pisał to typowy "Janusz" Jak ciebie to przekonuje do jedynie "słusznej opinii", to fajnie. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Owsiak jest rozliczony co do grosza,ma kilka kontroli rocznie i co? A skąd to wszystko wiesz jakie i kiedy były kontrole? To Owsiak ma udowadniać swoją niewinność, czy ten co atakuje ma udowodnić, że ktoś popełnił przestępstwo? |
|
|
|
|
Zaskakujące oświadczenie padło w trakcie niedzielnej mszy świętej w parafii Podwyższenia Krzyża Świętego w Strzelcach Opolskich. Kapłan w trakcie kazania w pewnym momencie zwrócił się do wolontariuszy WOŚPu i powiedział - na mszę nie przyszli, a doją ludzi na aborcję i eutanazję. Słowa ks. Piotra Maciejskiego wprawiły wiernych w konsternację. Część z nich opuściła kościół, a część kiwała z niedowierzaniem głowami.
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 20 pkt za wulgaryzmy |
|
|
|
|
wrzuciłam 50 złotych. dałabym więcej, ale miałam dużo wydatków w tym miesiącu a tu dopiero połowa.
|
|
|
|
|
magda, bardzo fajnie, ale czy jest potrzebne takie chwalenie się ile dałaś? troszkę skromności. naprawdę dyskusja czy wrzucę czy nie,zmierza jedynie do podziału albo Kościół albo WOSP. dziwi mnie fakt że wiele wolontariuszy zbiera właśnie pod Kościołami sprzed ktorych nie są przepędzani, a większość księży nie krytykyje tej kwesty, a czy widzieliście ile osób wraca z serduchem właśnie spod Kościoła?
|
|
|
|
|
zadam pytanie zwolennikom fundacji J.Owsiaka. czy nie przeszkadza WAm że jakaś częsć zbieranych pieniedzy jest przekazywana na wyplaty dla zarzadu tej fundacji?
|
|
|
|
|
Do ZSRR... jakie dyrektywy... tu odzywa się sumienie i dobre serce
Do Waga.... właśnie o to mi chodzi... ze dzięki WOŚP jest to co jest... bo porównując do tego co powinno państwo kupić to slabiutko wychodzi porównanie. Myślę że Owsiak nawet jeżeli na tym zarabia to i tak mu się należy... bo kto odpala taka dobra robota. A dla czego kościół zabrania wrzucać darowizny do puszek? Przecież z tacy nikt nie zabiera... a co do tego dla czego wolontariusze stoją pod kościołem? A co to... teraz będziemy już dykyowac komuś gdzie i kiedy ma zbierać datki? A co ma młody wolontariusz do aborcji czy walki politycznej. Młody Kazik robi to bo chce pomóc dzieciom i starszym a nie myśli o aborcji czy walce PiS kontra reszta swiata |
|
|
|
|
no więc Tricku, kulturalna odpowiedź. skoro Ci i podobnym nie przeszkadza że jakiś procent leci na konto pana Jurka to ok. mi to się w żadnym wypadku nie podoba i nie wspomagam od 2010. młody KAzik niech zbiera bo wierzy że tak jest do końca, dla mnie wykorzystywanie wolontariuszy i reklam z chorymi dziećmi jest godne pogardy.
|
|
|
|
|
Wszyscy wklejają ... ja też wkleję!
Stalowa Wola w ciągu 25 lat dostała od Orkiestry sprzęt wartości 799 tysięcy 315 złotych. Szpital dostał 592 tysiące 117 tysięcy złotych, w tym Oddział Noworodkowy 361 tysięcy 675 złotych, Oddział Chorób Dziecięcych 80 tysięcy 657 złotych, Oddział Pediatryczny 142 tysiące 971 tysięcy złotych, Dział pomocy Doraźnej 6 tysięcy 812 złotych. Z kolei w tym roku Zakład Opiekuńczo-Pielęgnacyjny w Stalowej Woli po ubiegłorocznej zbiórce otrzymał od Orkiestry 207 tysięcy 198 złotych na kupno sprzętu. zbyszko |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT (jednorazowy ) zadam pytanie zwolennikom fundacji J.Owsiaka. czy nie przeszkadza WAm że jakaś częsć zbieranych pieniedzy jest przekazywana na wyplaty dla zarzadu tej fundacji? Nie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
zbyszko.. proszę o komentarz twojego wklejenia
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Czy wklejka Zbyszka potrzebuje komentarza?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ok, Andrzej 2.0, Tobie nie przeszkadza, a mnie zupełnie odwrotnie, i nie zzamierzam nikogo krytykować kto wrzucił do puchy mamy wolny kraj o który walczyło tylu niezłomnych więć każdy ma prawo wyboru.
|
|