|
|
|
ostatnio poszła fala krytyki na Pana Kijowskiego, że wystawiał faktury dla swojej spółki, która świadczyła usługi na rzecz KODu. a czym jest świadczenie usług spółek pana Owsiaka na rzecz Fundacji WOSP ? czyż nie tym samym?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ostatnio poszła fala krytyki na Pana Kijowskiego, że wystawiał faktury dla swojej spółki, która świadczyła usługi na rzecz KODu. a czym jest świadczenie usług spółek pana Owsiaka na rzecz Fundacji WOSP ? czyż nie tym samym? Czy chcecie, aby Pan Jurek pokazał dokładnie jakie są zależności pomiędzy WOŚP, Złoty Melon, Mrówka Cała i Jasna Sprawa? Wtedy gdy będzie to wyjaśnione, to wiele dyskusji nie będzie już miało sensu ... Kto jest za? A kto przeciw? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Jestem za.
Tylko że on odmawia tych informacji mimo wyroków sądów. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Owsianka jak przystało na rasowego lewaka to zakłamany krętacz. Dzieciaki zbierają , a on się bogaci.
|
|
|
|
|
Niestety. Nie mam serca dla chorych i umierających dzieci. |
|
|
|
|
Jeżeli nie podoba wam się pobierania wynagrodzenia z pieniędzy nie wrzucajcie.
Ja nie mam nic przeciwko, że Pan Owsiak pobiera wynagrodzenie z tych pieniędzy, przecież człowiek pracuje przez cały rok w Orkiestrze i należy mu się wynagrodzenie - moim zdaniem WYSOKIE, bo wykonuję znakomitą pracę. |
|
|
|
|
Tu nie chodzi nawet o wynagrodzenie, które się człowiekowi należy za pracę, ale ta cała reszta niejasności związanych osobnymi spółkami.
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Wesprzyj Owsiaka! Kup sobie na aukcji zwiedzanie Sejmu (i obiad) z posłem .Nowoczesnej!
W programie: - praktyczny kurs blokowania mównicy - grzebanie w cudzych rzeczach - tematyczny konkurs karaoke - piosenki o puczu. Na obiad: zwycięzca licytacji dojada resztki wigilijnego pasztetu spod ławek sejmowych, a pan poseł idzie opierdolić kilka panierowanych ośmiornic. Może i spada w sondażach poparcie, ale nie będzie żałował na żarcie. Może i sytuacja wymyka się spod kontroli, ale ośmiornicę poseł ZAWSZE opier.... Może i nie ma subwencji z budżetu, ale nie będzie wpierda...pasztetu. (y) Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli nie podoba wam się pobierania wynagrodzenia z pieniędzy nie wrzucajcie. Ja nie mam nic przeciwko, że Pan Owsiak pobiera wynagrodzenie z tych pieniędzy, przecież człowiek pracuje przez cały rok w Orkiestrze i należy mu się wynagrodzenie - moim zdaniem WYSOKIE, bo wykonuję znakomitą pracę. i dlatego nie wrzucam, a pan Owsiak z uporem maniaka powtarza że nie bierze za to ani złotówki, jak się ma to do wolontariuszy z puszką którzy robią to bezinteresownie? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jeżeli nie podoba wam się pobierania wynagrodzenia z pieniędzy nie wrzucajcie. Ja nie mam nic przeciwko, że Pan Owsiak pobiera wynagrodzenie z tych pieniędzy, przecież człowiek pracuje przez cały rok w Orkiestrze i należy mu się wynagrodzenie - moim zdaniem WYSOKIE, bo wykonuję znakomitą pracę. i dlatego nie wrzucam, a pan Owsiak z uporem maniaka powtarza że nie bierze za to ani złotówki, więc oszukuje i się jeszcze podnieca .jak się ma to do wolontariuszy z puszką którzy robią to bezinteresownie? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jeżeli nie podoba wam się pobierania wynagrodzenia z pieniędzy nie wrzucajcie. Ja nie mam nic przeciwko, że Pan Owsiak pobiera wynagrodzenie z tych pieniędzy, przecież człowiek pracuje przez cały rok w Orkiestrze i należy mu się wynagrodzenie - moim zdaniem WYSOKIE, bo wykonuję znakomitą pracę. i dlatego nie wrzucam, a pan Owsiak z uporem maniaka powtarza że nie bierze za to ani złotówki, więc oszukuje i się jeszcze podnieca .jak się ma to do wolontariuszy z puszką którzy robią to bezinteresownie? |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Jeżeli nie podoba wam się pobierania wynagrodzenia z pieniędzy nie wrzucajcie. Ja nie mam nic przeciwko, że Pan Owsiak pobiera wynagrodzenie z tych pieniędzy, przecież człowiek pracuje przez cały rok w Orkiestrze i należy mu się wynagrodzenie - moim zdaniem WYSOKIE, bo wykonuję znakomitą pracę. i dlatego nie wrzucam, a pan Owsiak z uporem maniaka powtarza że nie bierze za to ani złotówki, więc oszukuje i się jeszcze podnieca .jak się ma to do wolontariuszy z puszką którzy robią to bezinteresownie? |
|
|
|
|
A może Owsiak się zmieni?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wystarczy chcieć znaleźć informacje na temat tego ile to Jurek kradnie z fundacji... a potem popukać się w chorą głowę. W tym kraju nie można chyba pomagać na większą skalę bez czepiania się ludzi o byle co
|
|
|
|
|
moja kasa moja sprawa czy daję na WOŚP czy nie - dlaczego najwięcej mają do powiedzenia ci którzy nie dają?
|
|
|
|
|
Serio uważacie że ny na forum obracając Owsiaka wiemy więcej niż profesorowie z klinik co chwala go.
Myślicie że Profesorowie z Klinik dziecięcych są w zmowa by wykorzystać dzieci by zbieramy do puszek i się dziela kasa? Uważacie że autorytety medyczne pozwalają na swoich nazwiskach bogacic się Owsiak owi.... wstyd i ochyda... nie chce pomagać... nie pomagam. Ale nie... trzeba obsrać kogoś... jak na polaka przystalo |
|
|
|
|
Owsiak jest jak moneta - ma dwie strony.
Tę chlubną - organizuje akcję charytatywną na sprzęt do szpitali i jest chwalony przez ludzi. I tę niechlubną - brak przejrzystości finansowej spółek powiązanych z WOŚP i demoralizacja na Woodstocku. Jedni ludzie widzą tylko tą dobrą stronę i chwalą, a inni widzą tylko tą złą stronę i ganią. A jakby tak popatrzyć na całość, to jak jego postępowanie ocenić? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Owsiak jest jak moneta - ma dwie strony. Tę chlubną - organizuje akcję charytatywną na sprzęt do szpitali i jest chwalony przez ludzi. I tę niechlubną - brak przejrzystości finansowej spółek powiązanych z WOŚP i demoralizacja na Woodstocku. Jedni ludzie widzą tylko tą dobrą stronę i chwalą, a inni widzą tylko tą złą stronę i ganią. A jakby tak popatrzyć na całość, to jak jego postępowanie ocenić? Oceniam, że korzyści w szpitalach są nie do pogardzenia i daje do puszki, szanuję też młodież której chce się jednoczyć i zbierać. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Niema to dla mnie najmniejszego znaczenia, dopóki te pieniądze pomagają ratować życie. Wiele osób uzyskała pomoc dzięki tym pieniądzom i sprzętom. Mam kilku znajomych, których dzieci żyją tylko i wyłącznie dzięki takiej akcji i sprzętom zakupionym z tych pieniędzy. Polityka w tym wypadku nie interesuje mnie.
|
|
|
|
|
Ja zawsze jakiś grosik wrzucę
|
|
|
|
|
W podziękowaniu za wrzucony "grosik" na Woodstocku u Pana Owsiaka można było nauczyć się wiązać hidżab
Skorzystaliście i umiecie już? http://wolnosc24.pl/2017/08/03/u-owsiaka-nauczysz-sie-jak-wiazac-hidzab-warsztaty-dla-nowoczesnych-kobiet-na-przystanku-woodstock/ CYTAT godzina: 10:00 - 13:00 Hidżab hidżabowi nierówny Miejsce: Wioska Wielu Kultur Zapraszamy do odkrywania niełatwej sztuki układania hidżabu. Niemal w każdym kraju nosi się go inaczej, a kobieca pomysłowość w tym zakresie nie zna granic! Warsztaty startują od nowa o pełnych godzinach. Liczba miejsc ograniczona "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Rsta to że jesteś Pisowskim klakierem każdy widzi. Ale skoro udajesz katolika to doceń jego pracę. Brak ci konsekwencji w udawaniu porządnego człowieka.
|
|
|
|
|
Bycie porządnym nie wyklucza pokazywania prawdy ...
CYTAT Islamski hidżab, geje i sędziowie, czyli propaganda na Woodstocku http://niezalezna.pl/200161-islamski-hidzab-geje-i-sedziowie-czyli-propaganda-na-woodstocku "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Wrzuć coś ze strony której właścicielem nie jest Pis. Tak jak nie wierzę w tvp, tvn i podobne ryje maryje, tak samo liczba portali naprawdę " niezależnych" jest bardzo mała. Coś się stało tobie że ludzie zobaczyli jak wiązać burkę?? U nas w kraju jest tak dobrze że młodzi zmywają się setkami z kraju, a w wielu nowych ojczyznacz wiedza może się przydać
|
|
|
|
|
Już z Polski ludzie tak nie wyjeżdżają jak kiedyś.
Czy Ty się słyszysz? To się im może przydać? I to jest bardzo smutne i właśnie przed tym chcę przestrzec. Pokazać jaki cel przyświeca WOŚP-owi. Uważam, że zbieranie na chore dzieci jest dobre, ale jest to tylko przykrywka pod takie właśnie działanie. Islamizacji, demoralizacji, homoseksualizacji, źle pojętej wolności, zniewoleniu przez sekty, itd... Tak ja to widzę, chciałbym się mylić, ale niestety co roku to bardziej widać I inni ludzie też to już dostrzegają. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|