|
|
|
Mimoza - pisałem Ci już, że masz chorą obsesję na punkcie KK?
Z marginalnych patologii próbujesz robić w przestrzeni publicznej wrażenie plagi i powszechności zachowań. Napędzana nienawiścią wierzysz we wszystko co Ci podsuną i jako posłuszne, bezrefleksyjne niestety narzędzie rozsiewasz to dziadostwo z niesamowitym zaangażowaniem. Ja nie wierzę w nic, co ogłasza lub publikuje oszust i przestępca. Współczuję. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Wiele osób, którzy jada na Woodstock jest poranionych i pokrzywdzonych przez los. Oni poszukują ... No masakra. Skąd takie wnioski? Znam ludzi, którzy tam jeżdżą co rok i nigdy nie wysnułbym takiego wniosku. Rsta, podziel się z nami swoja analizą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Mimoza - pisałem Ci już, że masz chorą obsesję na punkcie KK? Z marginalnych patologii próbujesz robić w przestrzeni publicznej wrażenie plagi i powszechności zachowań. Napędzana nienawiścią wierzysz we wszystko co Ci podsuną i jako posłuszne, bezrefleksyjne niestety narzędzie rozsiewasz to dziadostwo z niesamowitym zaangażowaniem. Ja nie wierzę w nic, co ogłasza lub publikuje oszust i przestępca. Współczuję. Jak nazwiesz polityka, który składa nierealne obietnice wyborcze? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wiele osób, którzy jada na Woodstock jest poranionych i pokrzywdzonych przez los. Oni poszukują ... No masakra. Skąd takie wnioski? Znam ludzi, którzy tam jeżdżą co rok i nigdy nie wysnułbym takiego wniosku. Rsta, podziel się z nami swoja analizą. „Po wielu spowiedziach i rozmowach, jakie tam odbyłem, jestem przekonany, że te wszystkie złe emocje, o których się słyszy, agresja, przemoc, alkohol, narkotyki, używki, to najczęściej maska, droga ucieczki czy mechanizm obronny przed wielkim bólem serca” – mówi ks. Jacek Dziel, który pojechał na Woodstock by nieść pomoc duchową i służyć tym ludziom. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT „Po wielu spowiedziach i rozmowach, jakie tam odbyłem, jestem przekonany, że te wszystkie złe emocje, o których się słyszy, agresja, przemoc, alkohol, narkotyki, używki, to najczęściej maska, droga ucieczki czy mechanizm obronny przed wielkim bólem serca” – mówi ks. Jacek Dziel, który pojechał na Woodstock by nieść pomoc duchową i służyć tym ludziom. Arcy dziwne rzeczy, ksiądz pojechał spowiadać uczestników Woodstocka? To tak jakby pójść do torreadora podczas corridy i opowiadać mu o miłości do zwierząt. Ludzie na woodstocku szukają chyba muzyki i zabawy a jakby chcieli spowiedzi poszli by do Kościoła. Przecież mogli tego Księdza najzwyczajniej wkręcać |
|
|
|
|
Polityk składający niereralne obietnice wyborcze nazywa się Donald Tusk lub Grzesio"Dyndała"Schetyna.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT „Po wielu spowiedziach i rozmowach, jakie tam odbyłem, jestem przekonany, że te wszystkie złe emocje, o których się słyszy, agresja, przemoc, alkohol, narkotyki, używki, to najczęściej maska, droga ucieczki czy mechanizm obronny przed wielkim bólem serca” – mówi ks. Jacek Dziel, który pojechał na Woodstock by nieść pomoc duchową i służyć tym ludziom. Arcy dziwne rzeczy, ksiądz pojechał spowiadać uczestników Woodstocka? To tak jakby pójść do torreadora podczas corridy i opowiadać mu o miłości do zwierząt. Ludzie na woodstocku szukają chyba muzyki i zabawy a jakby chcieli spowiedzi poszli by do Kościoła. Przecież mogli tego Księdza najzwyczajniej wkręcać Tak, masz rację, szukają muzyki i zabawy, która da im radość, szczęście i miłość ... Muzykę i zabawę odnajdują, ale prawdziwą radość i prawdziwą miłość nie. Radość i szczęście dostają tylko chwilowe, bo później pozostaje kac. Zamiast miłości otrzymują seks bez prawdziwej głębi. Ten ksiądz pojechał tam ewangelizować i nie został wkręcony. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT „Po wielu spowiedziach i rozmowach, jakie tam odbyłem, jestem przekonany, że te wszystkie złe emocje, o których się słyszy, agresja, przemoc, alkohol, narkotyki, używki, to najczęściej maska, droga ucieczki czy mechanizm obronny przed wielkim bólem serca” – mówi ks. Jacek Dziel, który pojechał na Woodstock by nieść pomoc duchową i służyć tym ludziom. Nic nowego ksiądz nie wniósł. Takie zachowania z reguły są maską. Pytanie ilu ludzi na innych festiwalach zakłada takie maski? Czy ten festiwal różni sie od innych? Mój kolega stwierdził po Open'erze w Gdyni, że to taki sam festiwal jak Woodstock tylko że Open'er Festival jest komercyjny z drogimi biletami. No ale może jemu chodzi o muzykę. Mam wrażenie, że wokół Woodstock'a powstaje wiele teorii. Czy i w jakiej części są prawdziwe? Nie wiem. Ile jest festiwali mniejszych, na których dzieją sie gorsze rzeczy i nikt sie tym nie zajmuje? Oczekujesz, że na takim festiwalu będzie idealne uczesane i grzeczne towarzystwo? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wiele osób, którzy jada na Woodstock jest poranionych i pokrzywdzonych przez los. Oni poszukują ... No masakra. Skąd takie wnioski? Znam ludzi, którzy tam jeżdżą co rok i nigdy nie wysnułbym takiego wniosku. Rsta, podziel się z nami swoja analizą. „Po wielu spowiedziach i rozmowach, jakie tam odbyłem, jestem przekonany, że te wszystkie złe emocje, o których się słyszy, agresja, przemoc, alkohol, narkotyki, używki, to najczęściej maska, droga ucieczki czy mechanizm obronny przed wielkim bólem serca” – mówi ks. Jacek Dziel, który pojechał na Woodstock by nieść pomoc duchową i służyć tym ludziom. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Polityk składający niereralne obietnice wyborcze nazywa się Donald Tusk lub Grzesio"Dyndała"Schetyna. A w mojej ocenie to po prostu oszust. Niezależnie jak sie nazywa Czy Tusk czy Nadbereżny. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Muzyk,kompozytor,uczeń student,lub zwyczajny pracownik którzy na trzeżwo nie potrafią już nic nowego wykrzesać z mózgu wspomagają się dragami.W USA kierowcy ciężarówek aby odpędzić od siebie zmeczenie też wspomagali się narkotykami i stad w prawie wszystkich firmach transportowych tacy kierowcy są badani co pewien czas na obecnośc w organizmie narkotyków.A młodzież bierze najpierw z ciekawości a póżniej z przymusu organizmu
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT „Po wielu spowiedziach i rozmowach, jakie tam odbyłem, jestem przekonany, że te wszystkie złe emocje, o których się słyszy, agresja, przemoc, alkohol, narkotyki, używki, to najczęściej maska, droga ucieczki czy mechanizm obronny przed wielkim bólem serca” – mówi ks. Jacek Dziel, który pojechał na Woodstock by nieść pomoc duchową i służyć tym ludziom. Nic nowego ksiądz nie wniósł. Takie zachowania z reguły są maską. Pytanie ilu ludzi na innych festiwalach zakłada takie maski? Czy ten festiwal różni sie od innych? Mój kolega stwierdził po Open'erze w Gdyni, że to taki sam festiwal jak Woodstock tylko że Open'er Festival jest komercyjny z drogimi biletami. No ale może jemu chodzi o muzykę. Mam wrażenie, że wokół Woodstock'a powstaje wiele teorii. Czy i w jakiej części są prawdziwe? Nie wiem. Ile jest festiwali mniejszych, na których dzieją sie gorsze rzeczy i nikt sie tym nie zajmuje? Oczekujesz, że na takim festiwalu będzie idealne uczesane i grzeczne towarzystwo? Oczywiście, że nie oczekuję ideałów. Oczekuję szczerości intencji organizatorów ... no chyba, że Ci organizatorzy naprawdę tak myślą ... muzyka to nie czas na politykę i propagandę, seks to nie prawdziwa miłość, pacyfa to nie pokój, sekta to nie religia, "róbta co chceta" to nie prawdziwa wolność, a tu jeszcze ciekawy link https://www.youtube.com/watch?v=NaRv0DTtPfg "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT „Po wielu spowiedziach i rozmowach, jakie tam odbyłem, jestem przekonany, że te wszystkie złe emocje, o których się słyszy, agresja, przemoc, alkohol, narkotyki, używki, to najczęściej maska, droga ucieczki czy mechanizm obronny przed wielkim bólem serca” – mówi ks. Jacek Dziel, który pojechał na Woodstock by nieść pomoc duchową i służyć tym ludziom. Nic nowego ksiądz nie wniósł. Takie zachowania z reguły są maską. Pytanie ilu ludzi na innych festiwalach zakłada takie maski? Czy ten festiwal różni sie od innych? Mój kolega stwierdził po Open'erze w Gdyni, że to taki sam festiwal jak Woodstock tylko że Open'er Festival jest komercyjny z drogimi biletami. No ale może jemu chodzi o muzykę. Mam wrażenie, że wokół Woodstock'a powstaje wiele teorii. Czy i w jakiej części są prawdziwe? Nie wiem. Ile jest festiwali mniejszych, na których dzieją sie gorsze rzeczy i nikt sie tym nie zajmuje? Oczekujesz, że na takim festiwalu będzie idealne uczesane i grzeczne towarzystwo? Oczywiście, że nie oczekuję ideałów. Oczekuję szczerości intencji organizatorów ... no chyba, że Ci organizatorzy naprawdę tak myślą ... muzyka to nie czas na politykę i propagandę, seks to nie prawdziwa miłość, pacyfa to nie pokój, sekta to nie religia, "róbta co chceta" to nie prawdziwa wolność, a tu jeszcze ciekawy link https://www.youtube.com/watch?v=NaRv0DTtPfg Kuna |
|
|
|
|
Są księża i spowiedź na Open'erze?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A kim jest Owsiak ze wie czego ludzie z osobna chcą?? Wolno im czy nie, Mimoza?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT A kim jest Owsiak ze wie czego ludzie z osobna chcą?? Wolno im czy nie, Mimoza? Owsiak komuś coś nakazuje? Zmusza do czegokolwiek? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
"gońcie, gońcie dziadygów"
jak to się ma do słów: wolność, miłość, tolerancja ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT A kim jest Owsiak ze wie czego ludzie z osobna chcą?? Wolno im czy nie, Mimoza? A kim jesteś ty, że wiesz na pewno że człowiek potrzebuje Boga do życia na ziemi?
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT "gońcie, gońcie dziadygów" jak to się ma do słów: wolność, miłość, tolerancja ... Tak samo jak język miłości do "spieprzaj dziadu". Masz pretensje, że Owsiak nie jest idealnym sukienkowym z gromadką ministrantów wokół siebie? Nie przesadzasz już z tym wypominaniem Owsiakowi. "Patrioci" na jednym z marszów niepodległości obrzucali kamieniami dziennikarza TV Republika (ten krzyczał, że nie jest z TVN- Komedia ) i nie słyszę w twoich komentarzach, że to nie ładnie. Prawdziwemu katolikowi patriocie nie przystoi takie zachowanie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
pamiętacie jak potraktował dziennikarza? blogera?
Złoty melonik, mrówka cała, pełna kieszeń i ludzie z uspokojonymi sumieniami, bo wrzucili do puszki.... No przecież za darmo nie będzie tego robił... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT "gońcie, gońcie dziadygów" jak to się ma do słów: wolność, miłość, tolerancja ... Tak samo jak język miłości do "spieprzaj dziadu". Masz pretensje, że Owsiak nie jest idealnym sukienkowym z gromadką ministrantów wokół siebie? Nie przesadzasz już z tym wypominaniem Owsiakowi. "Patrioci" na jednym z marszów niepodległości obrzucali kamieniami dziennikarza TV Republika (ten krzyczał, że nie jest z TVN- Komedia ) i nie słyszę w twoich komentarzach, że to nie ładnie. Prawdziwemu katolikowi patriocie nie przystoi takie zachowanie. Tak, to też nie ładnie, ale to nie związane z tym tematem. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Zwaliła im się cała ta postępowa narracja ciemnogrodu katoli i dożynek Polaków za czerwience i marki. Kaput kamanda
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT "gońcie, gońcie dziadygów" jak to się ma do słów: wolność, miłość, tolerancja ... Tak samo jak język miłości do "spieprzaj dziadu". Masz pretensje, że Owsiak nie jest idealnym sukienkowym z gromadką ministrantów wokół siebie? Nie przesadzasz już z tym wypominaniem Owsiakowi. "Patrioci" na jednym z marszów niepodległości obrzucali kamieniami dziennikarza TV Republika (ten krzyczał, że nie jest z TVN- Komedia ) i nie słyszę w twoich komentarzach, że to nie ładnie. Prawdziwemu katolikowi patriocie nie przystoi takie zachowanie. Tak, to też nie ładnie, ale to nie związane z tym tematem. Piszemy o kulturze języka więc jak najbardziej w temacie. Owsiak to normalny człowiek i w sposób ludzki wyraża swoje emocje. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Mimoza - pisałem Ci już, że masz chorą obsesję na punkcie KK? Z marginalnych patologii próbujesz robić w przestrzeni publicznej wrażenie plagi i powszechności zachowań. Napędzana nienawiścią wierzysz we wszystko co Ci podsuną i jako posłuszne, bezrefleksyjne niestety narzędzie rozsiewasz to dziadostwo z niesamowitym zaangażowaniem. Ja nie wierzę w nic, co ogłasza lub publikuje oszust i przestępca. Współczuję. Mirek! należy współczuć Mimozie.To kobieta zapewne skrzywdzona przez jakiegoś kleryka i stąd tta nienawiść do Kleru |
|
|
|
|
Tak podejrzewam
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|