|
|
|
rogerst, a teraz przytocz te słowa rodzinom mordowanych, gwałconych i zabitych w zamachach we Francji, Szwecji i Niemczech. Skatowanej policjantce, zgwałconej dziewczynie, uchodźcom wojennym trzeba pomagać, a nie bykom z iphonami niewyżytym...
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
A gdzie ja napisałem o bykach z komórkami . Wytknalem tylko pisowska hipokryzje . A katolikiem albo jestes albo nie tam jest paternalizm. Ja jestem wierzący ale wg kościoła nie jestem katolikiem.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
CYTAT Polecam wpłaty przez mBank, jeśli macie konto. . Jeden youtuber przeanalizowal to wszytko i jest pelno chaczykow. Mozna dawac tylko w nominalach 10,20,50 i 100 . Jesli ktos da 153 to kwota niezostanie podwojona i do tego musisz uzyc ich karty kredytowej co wiaze sie z otwarciem tam konta oraz to , ze kwota ktora maksymalnie moze bank podwoic jest 100 zl
"Wasze wpłaty o nominałach: 10, 20, 50 lub 100 zł zrealizowane na rzecz WOŚP podwoimy. Płacicie 10 zł, my dokładamy kolejne 10 zł, wpłacacie 50 zł, my dokładamy 50 zł, itd. Podwajamy tylko pierwsze zasilenie" Źródło: https://www.mbank(...)nia.html |
|
|
|
|
CYTAT Jeden youtuber przeanalizowal to wszytko i jest pelno chaczykow. Mozna dawac tylko w nominalach 10,20,50 i 100 . Jesli ktos da 153 to kwota niezostanie podwojona i do tego musisz uzyc ich karty kredytowej co wiaze sie z otwarciem tam konta oraz to , ze kwota ktora maksymalnie moze bank podwoic jest 100 zl Może zamiast słuchać "youtubera" przeczytaj reguamin... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie za wiele wymagasz
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Polecam wpłaty przez mBank, jeśli macie konto. . Jeden youtuber przeanalizowal to wszytko i jest pelno chaczykow. Mozna dawac tylko w nominalach 10,20,50 i 100 . Jesli ktos da 153 to kwota niezostanie podwojona i do tego musisz uzyc ich karty kredytowej co wiaze sie z otwarciem tam konta oraz to , ze kwota ktora maksymalnie moze bank podwoic jest 100 zl"Wasze wpłaty o nominałach: 10, 20, 50 lub 100 zł zrealizowane na rzecz WOŚP podwoimy. Płacicie 10 zł, my dokładamy kolejne 10 zł, wpłacacie 50 zł, my dokładamy 50 zł, itd. Podwajamy tylko pierwsze zasilenie" Źródło: https://www.mbank(...)nia.html 1. podwajane kwoty są jasno określone 10, 20, 50, 100zł - nie ma żadnych haczyków 2. wpłacić możesz zwykłym przelewem z konta w mBanku, mTransferem lub przez aplikację mobilną (żaden z tych 3 sposobów nie wymaga posiadania karty), możesz wpłacić kartą do konta, możesz wpłacić kartą kredytową - nie ma żadnych haczyków |
|
|
|
|
CYTAT 1. podwajane kwoty są jasno określone 10, 20, 50, 100zł - nie ma żadnych haczyków 2. wpłacić możesz zwykłym przelewem z konta w mBanku, mTransferem lub przez aplikację mobilną (żaden z tych 3 sposobów nie wymaga posiadania karty), możesz wpłacić kartą do konta, możesz wpłacić kartą kredytową - nie ma żadnych haczyków Janek nie wysilaj się niektórych wszyscy dookoła chcą oszukać, a już bank z niemieckim kapitałem - na 100%. |
|
|
|
|
https://m.youtube.com/watch?v=lOR9__H-XAE zapomnialem dopisac mbank maksymalnie przekaze 1 mln
|
|
|
|
|
CYTAT https://m.youtube.com/watch?v=lOR9__H-XAE zapomnialem dopisac mbank maksymalnie przekaze 1 mln Ta informacja również jest w regulaminie. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Polecam wpłaty przez mBank, jeśli macie konto. . Jeden youtuber przeanalizowal to wszytko i jest pelno chaczykow. Mozna dawac tylko w nominalach 10,20,50 i 100 . Jesli ktos da 153 to kwota niezostanie podwojona i do tego musisz uzyc ich karty kredytowej co wiaze sie z otwarciem tam konta oraz to , ze kwota ktora maksymalnie moze bank podwoic jest 100 zl"Wasze wpłaty o nominałach: 10, 20, 50 lub 100 zł zrealizowane na rzecz WOŚP podwoimy. Płacicie 10 zł, my dokładamy kolejne 10 zł, wpłacacie 50 zł, my dokładamy 50 zł, itd. Podwajamy tylko pierwsze zasilenie" Źródło: https://www.mbank(...)nia.html I to jest nieprawda, a w zasadzie kłamstwo. Nie trzeba używać żadnej karty kredytowej. Można ale nie ma takiego obowiązku. A jak ci milion za mało to przekaż drugi. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
a zastanawialiście się, skąd mbank weźmie ten milion złotych...?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Choćby 1 grosz pomógł potrzebującemu to wrzucę do puszki. WOŚP jest na skalę światową, wszyscy tego dnia chcą dać coś od siebie , więc nie mam zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
CYTAT a zastanawialiście się, skąd mbank weźmie ten milion złotych...? Tak, to akurat bardzo proste. Ze swojego zysku. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
I co z tego będzie miał?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Reklamę.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Pewnie, że wrzucę (na konto wpłacę) i jeszcze sobie od podatku odpiszę, a co
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ty rsta umiesz uszanowaś siebie i nie robić z gęby cholewy?
CYTAT (rsta( Wysłany: 2 Sty 2018r. 11:40) Masz rację Jacek, chyba czas odpuścić umiech CYTAT (rsta( Wysłany: 2 Sty 2018r. 13:54) ale miałem kończyć więc kończę... Nie potrafisz nawet uszanować swoich słów a wypowiadasz się o innych. |
|
|
|
|
CYTAT I co z tego będzie miał? Możesz wprost zadać pytanie? masz jakąś nową teorię? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Feniks, odpuściłem krytykowanie.
I zadałem zwykłe pytania Nigdzie nie napisałem, że zamilknę na wieki, po prostu nie krytykuję zbiórki. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Nikt nikomu nie zabrania.
Niektórych denerwuje prawda o Owsiaku i jego "działalności"? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ciemne machinacje i krociowe zyski Złotego Melona,czy Mrowki całej i Rodziny Owsika sa zamiatane pod dywan wrzaskiem gawiedzi karmionej papką GW TFUJ-N i Polszmatu!!.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Ciemne machinacje i krociowe zyski Złotego Melona,czy Mrowki całej i Rodziny Owsika sa zamiatane pod dywan wrzaskiem gawiedzi karmionej papką GW TFUJ-N i Polszmatu!!. Spokojnie TVPis nie spi ale jeszcze nie maja na niego haka, a mysle ze Jarek zatrudnil za nasze pieniadze najlepszego finansjera, ale chlop nadal szuka, zostalo mu jeszcze troche czasu. |
|
|
|
|
Spoko spoko - jureczek odmówi okazania ksiąg sędziemu i będzie git.
Mam wrażenie, że Owsiak to dla niektórych taki "święty" nietykalny. Nie ważne co wyprawia. Nie ważne, na co idą pieniądze. Ważne, że jest antypisowski i ma za sobą media głównego ścieku. Ja też kiedyś popierałem tą akcję i to co robi Owsiak. Ale wtedy nie znałem drugiej strony medalu jego działalności. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Spoko spoko - rydzyczek odmówi okazania ksiąg sędziemu (zresztą ziobrzysci o to zadbają żeby nie było takiej sytuacji).
Mam wrażenie - nie jestem pewien, że Rydzyk to dla niektórych taki "święty" nietykalny. Nie ważne co wyprawia. Nie ważne, na co idą pieniądze. Ważne, że jest propisowski i ma za sobą swoje i pisowskie wedia. Ja kiedyś popierałem tą stacje i to co robiL Rydzyk. Ale wtedy nie znałem drugiej strony medalu jego działalności. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
A co ukradł ci Rydzyk?NApisz.Skieruj sprawę do sądu o kradzież,może go skarzą
Kocham Jedrule i jego kulture |
|