~~marjam | |
|
|
jaka jest dowra wodka na wesele i gdzie w okolicach stalowej mozna kupic tanio ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja w maju będę miał wesele. Kupiłem wyborową.
|
|
~~lysy | |
|
|
ja mam w maju wesele tez) kupilem polska wodke dobra i tania
|
|
|
~~sklep 1-Lux | |
|
|
zapraszam do sklepu 1-Lux na Poniatowskiego. Mamy wódkę w dobrych cenach, a przy zakupie większej ilości możliwy rabat.
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
U mnie wesele jest w sierpniu zamowilismy Pana Tadeusza bo ma najladniejsza butelke ktora pasuje na ta okazje no i jest dobra.A kupilismy w Makro w Rzeszowie bo okazalo sie najtaniej
|
|
~~Jarzabek | |
|
|
Co do cen musisz posprawdzac rozne punkty... Kazda marka wodki jest tansza w innym sklepie.. ja osobiscie polecam tesco badz swiat alkoholi w arce na KEN (obok Video MAxa) Na poniatowskiego w galerii alkoholi strasznie drogo, polmos rowniez nie zachwyca cenami. Mozesz jeszcze jechac na Zywiec Trade na agatowke
|
|
|
~~degustator | |
|
|
"swiat alkoholi w arce na KEN (obok Video MAxa)"?????????????
Gdzie tam widziałeś coś taniego?Ja łaziłem troszke i znalazłem wszystko taniej (to co mnie interesowało)niż w Swiat Alkoholii |
|
|
~~iwo | |
|
|
wyborowa u nas była i każdy zachwalał
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT zapraszam do sklepu 1-Lux na Poniatowskiego. Mamy wódkę w dobrych cenach, a przy zakupie większej ilości możliwy rabat. pozdrawiam Wódkę to może i macie, ale nie ma kto jej sprzedawać Kiedyś wieczorkiem wstąpiłem tam zakupić trunek i poczułem się jak w czasach PRL-u Po sklepie kręcił się jeden klient a przy kasie na sklepie siedziała jedna ekspedientka. Dzięki tej pani dowiedziałem się jak czują się duchy Ekspedientka udawała, że mnie nie widzi Pomimo tego, że wchodząc do sklepu powiedziałem głośno dzień dobry, stałem sobie przy stoisku monopolowym całkowicie ignorowany przez kwokę siedzącą przy kasie Chyba nie muszę dodawać, że zostałem obsłużony dopiero po poproszeniu szanownej damy o ten zaszczyt Proszę, dziękuję czy do widzenia też obce było dla tej pani ale widać takie standardy obowiązują w społem |
|
|
|
|
Mogłeś powiedzieć:
Dobry wieczór! Może wtedy by zareagowała z tego względu, że był już wieczór |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Mogłeś powiedzieć: Dobry wieczór! Może wtedy by zareagowała z tego względu, że był już wieczór No popatrz ja głupi myślałem, że ona nieuprzejma była |
|
|
|
|
CYTAT \"swiat alkoholi w arce na KEN (obok Video MAxa)\"????????????? Gdzie tam widziałeś coś taniego?Ja łaziłem troszke i znalazłem wszystko taniej (to co mnie interesowało)niż w Swiat Alkoholii Jeżeli chodzi o wybór alkoholi to jest duży jak na nasze warunki, ale ceny, za wysokie. Zakupiłem tam parę butelek a później się okazało, że przepłaciłem trochę. CYTAT No popatrz ja głupi myślałem, że ona nieuprzejma była No i problem rozwikłany Jednak Lux nie jest wcale taki zły |
|
~~dziura75 | |
|
|
Mogę załatwić alkohol w cenach hurtowych, zupełnie legalnie - kontakt GG 1724332
|
|
|
~~kasa | |
|
|
Kup Husarską z rozlewni w Stalowej Woli obok Opla.Najlepiej z koprem włoskim.Bardzo łagodna.
|
|
|
~~embama | |
|
|
mam 200 butelek 0.5 l Gorzkiej żołądkowej \"de lux\" 19 zł
|
|
|
|
|
|
CYTAT mam 200 butelek 0.5 l Gorzkiej żołądkowej \\\"de lux\\\" 19 zł Czyżby narzeczona zbiegła z listonoszem? |
|
~~klos | |
|
|
w POLMOSIE na górce mają VICTORY 0.7 bardzo tanio kupowałem u nich po 21.80 za O.7 a to jest naprawde dobra wódka polecam na wesele.
|
|
|
~~dorno | |
|
|
CYTAT mam 200 butelek 0.5 l Gorzkiej żołądkowej \\\"de lux\\\" 19 zł to bardzo drogo jak po 19 sprzedajesz ,na górce chodzi po chyba 17 |
|
|
~~przyszlyweselny | |
|
|
CYTAT w POLMOSIE na górce mają VICTORY 0.7 bardzo tanio kupowałem u nich po 21.80 za O.7 a to jest naprawde dobra wódka polecam na wesele. witaj mozesz cos wiecej napisac na temat tego sklepu gdzie jest?? bo faktycznie cena jak za 0,7L jest dosc ciekawa czy to jest ten sklep w szeregowce domkow jednoridzinnych? dzieki |
|
|
~~tuareg | |
|
|
to jest hurtownia polmos obok wulkanizacji Palenia
|
|
|
~~qqq | |
|
|
Ja polecam z naszego polmosiku w stalowej "XXI". Mocno zmrozona przechodzi przez gardło jak woda.
Na moim weselu, wszyscy chwalili, że tak dobrej wódki to jeszcze nie pili. A chwalili także ci mniej trunkowi, którym wódka mniej smakuje i ci bardziej zaprawieni w bojach... |
|
|
~~bolek | |
|
|
zgadza sie wódka XXI jest naprawde bardzo dobrą wódką która jest zupełnie niedoceniana na rynku ,a jest naprawde świetna w smaku
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Gal. | |
|
|
Troszke odejde od tematu (troszke) ,wódka nie powinna być zmrożona lecz delikatnie schłodzona aby poczuć jej smak - tyle że przy większości "naszych" wódek lepiej nie czuć smaku.Belvedere, Grey Goose,Stolichnaya - polecam te wódki nie na wesele ( chyba że kogoś stać ) lecz aby ich skosztować.
|
|
|
~~bull | |
|
|
CYTAT zgadza sie wódka XXI jest naprawde bardzo dobrą wódką która jest zupełnie niedoceniana na rynku ,a jest naprawde świetna w smaku excelent XXI jest naprawde super ale VICTORY też jest bardzo dobra |
|
|