|
|
|
Witam! Jeśli w najbliższą niedzielę będziesz zbierać na rzecz WOŚP i nie masz nikogo do pary, to zapraszam do wspólnego kwestowania. Razem zawsze raźniej no i większa wiarygodność. Jeśli ktoś chce do mnie dołączyć - proszę pisać prywatną wiadomość. Krótko o mnie, jeśli to ma znaczenie: mężczyzna, lat 27.
P.S. Założony przeze mnie temat nie jest w żaden sposób związany z polityką. Sam nie wnikam, kto w jaki sposób pomaga, jest to kwestia indywidualna. W związku z tym proszę o odpowiedzi tylko na temat. Dziękuję za uszanowanie prośby i pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm, a czy nie jest tak, że w akcji WOŚP wolontariusze są od razu dobierani w pary aby nie chodzić samemu (chociażby ze względów bezpieczeństwa)? Tak przynajmniej wynika z informacji podanej na fp WOŚP.
|
|
|
|
|
A dziś to jest
Kaspra, Melchiora, Baltazara? Kasper to chyba po duńsku. |
|
|
|
|
CYTAT Hmm, a czy nie jest tak, że w akcji WOŚP wolontariusze są od razu dobierani w pary aby nie chodzić samemu (chociażby ze względów bezpieczeństwa)? Tak przynajmniej wynika z informacji podanej na fp WOŚP. Nie, ludzie dobierają się sami w grupki i chodzą gdzie chcą po mieście |
|
|
|
|
Nie wiem czy odpowiedź Kocus'a była ironią czy nie, ale tak się składa, że lepiej tego nie można ująć. ;)
|
|
|
|
|
Nie widzę u niego żadnej ironii Ja odniosłam się tylko do info z ich fp:
Nieodłącznym atrybutem każdego wolontariusza są: ➡ puszka, ➡ identyfikator, ➡ czerwone serduszka, ➡ drugi wolontariusz (dla bezpieczeństwa nie należy chodzić samemu). |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem czy odpowiedź Kocus'a była ironią czy nie, ale tak się składa, że lepiej tego nie można ująć. ;) Nawet nie myślałem ironizować tutaj, ale taka jest prawda |
|
|
|
|
Wspólnik do którego rewiru?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Wspólnik do którego rewiru? Chcesz napaść,czy TYLKO opluć? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wspólnik do którego rewiru? Chcesz napaść,czy TYLKO opluć? Ktoś cię rozszyfrował ... kurde sam nie wiem co napisać a rzadko się to zdarza "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
na pirv
|
|
|
|
|
Proszę użytkowników "magnolia" i "Kocus" o sprawdzenie prywatnych wiadomości. Pozdrawiam. ;)
|
|