Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Tak, googlałem, ale wychodzi, że jednak nie była i nie przeprowadzała kuchennych rewolucji.
Jedyne co spotkało STW od M.Gessler to wizyta na otwarciu GH VIVO!. A może o czymś nie wiem?! (ogolnie: w zeszłym roku poszła plotka, że M.Gessler ma rewolucjonizować Pub Joker, miała być rewolucja, program w TV... koniec końców mamy nowy rok i... nic więcej) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakbyś oglądał coś więcej niż TVN i zaczął używać mózgu, to byś sobie przekalkulował, że Pub Joker jest Pubem, co można zmienić w podawaniu piwa, pizzy, czy miski z chipsami kupionymi w biedronce obok?
|
|
|
|
|
trzeba być idiotą aby takiego tumana , który poniża innych zapraszać na "konsultację",wtrącania się w czyjś biznes i narzucania swoich chamskich nawyków - wstrętne ,śmierdzące czupiradło robiące kasę na naiwnych ludziach
Bogi |
|
|
|
|
to się trafił temat
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
@Adams
Dziękuję za wnikliwą analizę, cieszę się, że mogłem wnieść nieco światła do twojego zgorzkniałego życia @daniell nie klienci zapraszają Gslerkę, tylko właściciele kiepsko prosperujących lokali na mój nos, sporo takich w STW To jak się zachowuje "gwiazda" ma budzić emocje i jak widać, udaje się. Ogólnie: - nie tego dotyczyło moje pytanie. |
|