~~ironiaznu | |
|
|
ok...skonczmy ta niesmaczna wymiane zdan. Prosze o 5 argumentow, ktore pzekonaja mnie do oddania glosu na obecnego wlodarza Stalowej Woli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Powazny | |
|
|
Oj,Ciezko bedzie.
|
|
|
~~Jan | |
|
|
Dla mnie Szlezak nie istnieje.
|
|
|
~~ | |
|
|
mysle nad jednym i mam problemy
|
|
|
~~Paweł | |
|
|
zastanawialem sie dosc dlugo i nic! Szlezak juz mojego glosu nie dostanie na pewno!
|
|
|
~~Lilka | |
|
|
Tyly..
|
|
|
~~herman | |
|
|
Dam jeden!!! ale chyba wazny...
Przez cztery lata nie slyszalem nic o korucji tego pana!! Pewnie bylem gluchy, ale o tym przekonaja mnie sztabowcy JK pozdr. |
|
|
~~Roma | |
|
|
Ja nie sztabowiec.A o naduzywaniu alkoholu slyszales?O arogancjii bucie.O lekcewazeniu ludzi?O klamstwach?O balaganiarstwie w papierach?Otym ze jest du..nie urzednik?etc.etc.
|
|
|
~~Monk | |
|
|
Ja na niego glosowalem 4 lata temu - ale teraz nie ma co marzyc o moim glosie zreszta tak samo jak Rzegocki i Sagatowska.
Tak po za tym to jego pracownicy nie maja nawet o nim dobrego zdania - mowia ze ochlejtus pod kazdym wzgledem - i bardzo czesto dlugo sie nie pojawial w urzedzie bo pil. Ponadto wiele osob z SIPu zapisanych zostalo da liste pod naciskiem Szlezaka - nie mieli wyjscia bo... mozna stracic prace. W chwili obecnej zastanawiam sie nad glosem dla Kotulskiego - bo zauwazylem jedno odnosnie niego: kazdy sie go boi wiec widac sa ku temu jakies powody. |
|
|
~~ | |
|
|
apropos korupcji poczytaj debatę w sztafecie i wykorzystywanie pieniędzy publicznych w kampanii
|
|
|
~~ | |
|
|
Heh, jeśli to ma być kulturalna wymiana zdań... Ktoś rzuca jeden argument za a zaraz zostaje wyzwany od buców, przez kogoś kto wspomina coś o arogancji i braku kultury??? Sam jesteś aroganckim, niekulturalnym bucem!!!
|
|
|
~~Jaga | |
|
|
Buta nie ma nic wspolnego z bucem.Jezyk polski sie klania.Chociaz zgadzam sie z tym ze i jeden i drugi wyraz pasuje do Szlezaka jak ulal.
|
|
|
~~Mis | |
|
|
Ja nie wiedze zadnych argumentow "za" - szkoda ze inne miasta w regionie sie roziwjaja a tlyko Stalowa zostaje w tyle.
|
|
|
~~nemo | |
|
|
Mysle i mysle i nic nie moge wymyslic To zadanie przerasta mieszkancow naszego miasta.
|
|
|