|
|
|
CYTAT KODowców może u nas nie dużo ale rowerzystów i wegetarian sporo. To brzmi uspokajająco. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
wega, zadałem Ci wydawałoby się bardzo proste pytanie, ale widzę ze nie znasz na nie odpowiedzi, wiec po jakiego ciorta obrażasz ludzi rzucając jakimiś argumentami skoro nie potrafisz ich w prosty sposób uzasadnić. Oskarżyć kogoś to bardzo łatwo, każdy potrafi powtarzać to co w TV powiedzą, ale żeby wyrazić własne zdanie to już trzeba trochę intelektu.
|
|
|
|
|
Hehe! Dobre te wasze wypowiedzi, można się uśmiać!
Faktem jest, że KODowcy boją się lokalnego kaczolandu i jadą demonstrować do Rzeszowa, a Kukizy w wyborach się odważyły! I to jest ta różnica. Jak ktoś jest naprawdę przekonany do tego co robi, to nie przestraszy się armii moherowych babek i Loczka. Szkoda, że w wyborach za Webera nie wystawili nikogo od siebie, ale popierają Bartka Bednarczyka i to mu daje szansę. Muszą zacząć się pokazywać, żeby ludzie o tym wiedzieli. |
|
|
|
|
CYTAT wega, zadałem Ci wydawałoby się bardzo proste pytanie, ale widzę ze nie znasz na nie odpowiedzi, wiec po jakiego ciorta obrażasz ludzi rzucając jakimiś argumentami skoro nie potrafisz ich w prosty sposób uzasadnić. Oskarżyć kogoś to bardzo łatwo, każdy potrafi powtarzać to co w TV powiedzą, ale żeby wyrazić własne zdanie to już trzeba trochę intelektu. A co ty sie tak pieklisz facet ? widac wega olała cie totalnie,nie mozesz przezyc ze ktos nie widzi w tobie godnego rozmówcy ? o czym zreszta pisze w ktoryms komentarzu. Daj se na luz bo osmieszasz sie swoja natarczywoscia,kazdy ma swoje zdanie,kazdy ma prawo wyboru rozmowcy,i czy to proste pytanie czy skomplikowane moze ale nie musi na nie z toba prowadzic dyskusji.Widocznie nie jestes z tej samej bajki co wega-tyle w temacie,dla mnie byłoby uwlaczajace upominac sie o dyskusje jak ktos napisal ze skonczył temat! uwazasz ze twoj intelekt przewyzsza intelekty ludzi na forum? dlatego ze ktos skonczył z toba dyskusje jest debilem? zastanow sie! trzeba sie pogodzic z tym ze kobieta dała ci "forumowego kosza " |
|
|
|
|
odbiegajac troche od tematu... to ja bym poszedl na taka manifestacje i wielu moich znajomych.
|
|
|
|
|
Stalowa Wola z okolicami to jakieś 100 000 osób.
Siłą rzeczy musi być w tej grupie jakiś odsetek ludzi głupich porażająco naiwnych. Raczej grup interesów tutaj nie ma, takich jak w większych miastach. A co do 'kodu' to Max powiedział o co z nimi chodzi. A tutaj kilkanaście minut o co chodzi z tymi przebierańcami/oszustami: https://www.youtu(...)BBKHKlQ8 |
|
|
|
|
mariusz12879 po tym co napisała ew62cia ...wziąłbym sobie z miesiąc urlopu
rerere to ten sam co pracował dla TVN ? ... a może z kimś go pomyliłem ... zapewne mądry człowiek bo tam przygłupów nie biorą... no chyba że mu odwaliło i go wywalili ... to już nie do końca taki mądry "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
...może wybuchnąć smiech gdy przekroczycie Masę Krytyczna
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ja pierdziu, ale ty bananku jesteś fascynujący,
|
|
|
|
|
głupio ci ... nie odpisałeś ? ... przykre ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Masz na myśli ten urlop ? Jeśli tak to nie, te forum mnie wyśmienicie odstresowuje.
|
|
|
|
|
Wszyscy płaczą, wszystkim zgrzytają zęby, ale z jego powodu? Z takiego, że PiS robi to co inne partie umoczone w systemie? Przejmuje telewizję publiczną, której poziom to ściek, PO nie przejmowała? Walczycie o ściek? Dwa, Trybunał Konstytucyjny, też naginanie prawa, aby osiągnąć swoje wpływy, za cztery lata wygra kto inny, to samo będzie robił, ba, sama PO nagięła prawo na koniec kadencji, żeby to osiągnąć. A co do spraw, które dotyczą naszej codzienności to z kwoty wolnej od podatku już się rakiem wycofują, z obniżenia VAT-u tak samo i za to powinni ludzie dać im czerwoną kartkę, a nie za jakieś polityczne gierki, w które dają się wciągnąć tylko fanatyczne mohery, a z drugiej strony pseudo-ynteligenci spod znaku lemingozy, którzy oglądając TVN myślą, że są światłymi ludźmi. Czy to PO, czy to PiS, czy to nowo wykreowany Rysiu Petru i tak ludzie będziecie dymani, a zwykłe patole będą dostawały z zasiłków, MOPSów itp itd tyle samo co wy zapieprzając na etacie. Z Bogiem i z mózgiem. Pozdrawiam normalnych.
|
|
|
|
|
Adams, dziękuję i pozdrawiam również
A co do rządów PiS to ja proponowałabym poczekać chwilę i dać im trochę czasu na dzialanie. Niech pokażą co chcą zrobić. Większego bajzlu jak za Platformy i tak już nie da się zrobić, a z pustego i Salomon nie naleje. A co do poziomu dyskusji, to ja też chciałabym przeczytać o konkretach, a nie tylko pyskówki. Przeciwnicy Kaczyńskiego piszą tu, że wyborcy PiS ujadają, że plują itd, ALE TO WŁAŚNIE ICH WYPOWIEDZI są agresywne, obrażają ludzi, wyzywają i oczerniają bez jakiegokolwiek dowodu. Sami sobie wystawiacie opinię. Ludzie czytają i wyciągają wnioski. |
|
|
|
|
o nim mowicie?
|
|
|
|
|
CYTAT Adams, dziękuję i pozdrawiam również A co do rządów PiS to ja proponowałabym poczekać chwilę i dać im trochę czasu na dzialanie. Niech pokażą co chcą zrobić. Większego bajzlu jak za Platformy i tak już nie da się zrobić, a z pustego i Salomon nie naleje. A co do poziomu dyskusji, to ja też chciałabym przeczytać o konkretach, a nie tylko pyskówki. Przeciwnicy Kaczyńskiego piszą tu, że wyborcy PiS ujadają, że plują itd, ALE TO WŁAŚNIE ICH WYPOWIEDZI są agresywne, obrażają ludzi, wyzywają i oczerniają bez jakiegokolwiek dowodu. Sami sobie wystawiacie opinię. Ludzie czytają i wyciągają wnioski. Za tą wypowiedz to Ci się oberwie teraz od czołowych bojówkarzy KODu |
|
|
|
|
Dawaj !
Słuchaj, z faktami się nie dyskutuje. Co mi zrobią - bana dadzą ? Prawda w oczy kole ale może/na pewno ktoś te ich wywody przeczyta i wnioski wyciągnie. |
|
|
|
|
Po czynach ich poznacie ... Na co chcesz czekać ? Jeżeli nie wystarcza Ci to co się teraz dzieje i chcesz na coś czekać to się określ kiedy chcesz dołączyć do "Ruchu Oporu" ... już panują standardy Białoruskie czekasz na Koreańskie to może wtedy ? Sama sobie już tłumaczysz że ... "z pustego i Salomon nie naleje" a gdzie qwa hasła "damy rade" ... "Donald nic nie mogę Tusk" ... więc troszkę pokory w tym co piszesz ...
O faktach Szydłowa obiecywała masę reform społecznych w pierwsze 100 dni (pełne teczki uchwał )...Duda pomoc Frankowiczom i przywrócenie wieku emerytalnego itd ...itp ... gdzie to jest ? fakty ... jeśli chodzi o te 100 dni to fakt jeszcze mają dużoooo czasu ... po nocach można jeszcze sporo uchwalić broń faktów ... ps.PiS zabroni dorabiać emerytom ? uuu Mariusz to widzę tykają twoją branżę ... gdzieś to przeoczyłem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Proponuję przenieść się z dyskusją o PISie gdzie indziej , np tu:
http://stalo(...)d=604079 , bo inaczej każdy temat zacznie wyglądać tak samo. |
|
|
|
|
Mam pytanie do tych co plują na PiS (żeby nie było, nie jestem ich wyborcą, głosowałem na Korwina).
Czym według Was różni się PiS od PO? Jakoś gdy PO rządziła i robiła nas wszystkich w ch*ja to nikt z tych co pluja teraz na pis, wtedy nie psioczyła. Nagle teraz znalezli sie wielcy obroncy demokracji, ale gdy PO robiła to samo, to nikt nie protestowal. Hipokryci z Was okropni. |
|
|
|
|
CYTAT Jakoś gdy PO rządziła i robiła nas wszystkich w ch*ja to nikt z tych co pluja teraz na pis, wtedy nie psioczyła. Nagle teraz znalezli sie wielcy obroncy demokracji, ale gdy PO robiła to samo, to nikt nie protestowal. Hipokryci z Was okropni. W tamtym czasie KODowcy nie mieli czasu na obronę faktów |
|
|
|
|
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Heh, znaleźli eksperta od wszystkiego.
(a jak powszechnie wiadomo, jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego ) |
|
|
|
|
follow_to_me ja byłem tam gdzie wtedy i lałem na PiSuar a ty gdzie byłeś ? Nie protestowałeś ? A teraz zabraniasz ludziom bronić demokracji skoro sam nic nie robiłeś ? Ale masz racje miej pretensje do garbatego że ma dzieci proste
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el banan jak ja lubie czytać twoje tematy raczej idiotyzmy małego człowieczka o małym mózgu który czerpie tylko wiadomości z tvn lub z wyborczej i zawsze ma racje ten mały człowieczek co ukrywa sie pod różnymi nickami
|
|
|
|
|
@zdz737 co ty wnosisz do tematu? Jest tu wiele kont jednej osoby. Liderem jest właściciel tego portalu. Zaskoczony?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|