|
|
|
Cześć orientujecie się jakie są ceny karnetów na siłowni czy coś zmieniło się od stycznia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy sie zmieniło cos od stycznia. Ogolnie sa tam rożne opcje i typy karnetów. Najlepiej podejść, albo zadzwonić i zapytac.. W zależności czy sama siłownia czy tez zajecia, czy o kazdej porze dnia, czy tylko z rana itd...
|
|
|
|
|
Chyba od 5 stycznia po otwarciu nowej powierzchni mają nową ofertę, ale trzeba zadzwonić, albo podejść do nich.
|
|
|
|
|
A ja nie moge sie doczekac nowej siłowni calypso. Bo w fabryce to troche towarzystwo wzajemnej adoracji.
|
|
|
|
|
CYTAT A ja nie moge sie doczekac nowej siłowni calypso. Bo w fabryce to troche towarzystwo wzajemnej adoracji. No bo przecież to sama przyjemność, gdy ćwiczysz i się pocisz, a tabuny ludzi robiące zakupy patrzą na Ciebie jak w zoo. |
|
|
|
|
149 zł/ miesiac karnet OPEN z umową na 3 miesiace.
|
|
|
|
|
CYTAT (janek82 ) No bo przecież to sama przyjemność, gdy ćwiczysz i się pocisz, a tabuny ludzi robiące zakupy patrzą na Ciebie jak w zoo. No i ty wiesz, że tam tak będzie. Widziałem różne siłownie w galeriach i nigdy nie było widać kto sie w środku poci. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No dokładnie... W dużych miastach w galeriach sa siłownie. Chociazby w takim bliskim Rzeszowie. I nie projektuje tego idiota, zeby były ściany ze szkła, zeby kazdy widział, kto ćwiczy choc prawda jest, ze sporo osob chodzi na siłownie, zeby sie polansować i akurat im by pasowało, zeby kazdy podziwiał ich spocone ciała podczas treningu
|
|
|
|
|
Co masz na myśli pisząc "polansować się", bo nie do końca rozumiem.
|
|
|
|
|
CYTAT No dokładnie... W dużych miastach w galeriach sa siłownie. Chociazby w takim bliskim Rzeszowie. I nie projektuje tego idiota, zeby były ściany ze szkła, zeby kazdy widział, kto ćwiczy choc prawda jest, ze sporo osob chodzi na siłownie, zeby sie polansować i akurat im by pasowało, zeby kazdy podziwiał ich spocone ciała podczas treningu W Rzeszowie, tylko nie pamiętam czy w Millenium czy w Galerii Rzeszów, masz siłownię, wielką taflę szkła i poustawiane bieżnie, rowerki, orbitreki i przechodząc obok możesz oglądać jak się ludzie pocą. Oczywiście nie masz przeszklonej całej siłowni, ale spora powierzchnia jest na widoku. |
|
|
|
|
janek82 nie pamiętasz? Będę w przyszłym tygodniu w jednej jak i drugiej to popatrzę. Bo coś mi się wydaje, że kombinujesz.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Z tego co kojarzę to w Millenium Hall owszem jest duża tafla szkła ale obklejona folią, która lekko rozmazuje obraz także nie jest się całkowicie widocznym
|
|
|
|
|
Fabryke zdrowia otwierają w aluteku
|
|
|
|
|
W m hall chodzilem pure Jatomi fitness fajna obsługa nie drogie ale jest tańsza w plazie. A co do stw orientuje się ktoś kiedy calypso w vivo bedzie?
|
|