|
|
|
Czy Stalowa Wola to podatny grunt na otworzenie barber shopu z prawdziwego zdarzenia. Z kilku źródeł wiadomo mi, że z męskim fryzjerstwem w Stalowej słabo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czy Stalowa Wola to podatny grunt na otworzenie barber shopu z prawdziwego zdarzenia. Z kilku źródeł wiadomo mi, że z męskim fryzjerstwem w Stalowej słabo. A cóż to takiego? Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Ładnie nazwany zakład fryzjerski dla mężczyzn łącznie ze strzyżeniem brody, wąsów itp. Po prostu nazwa z angielskiego. Kolega to chyba najzwyczajniej po kilku latach z wysp wrócił i języka zapomniał
|
|
|
|
|
dokładnie męski golibroda
|
|
|
|
|
A jest damski golibroda ? ;-) Sorki nie mogłem sie powstrzymać ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
pewnie nie ma , ale na pewno znalazłoby się kilka dam które z usług takowego chciałby by skorzystać
|
|
|
|
|
Wątpię, czy by chciały - to raczej z przymusu. Straszliwa sprawa, brrrrr...
|
|
|
|
|
Moim zdaniem świetny pomysł, myślę że Panowie byliby zachwyceni
|
|
|
|
|
[cytat]Moim zdaniem świetny pomysł, myślę że Panowie byliby zachwyceni [/cytat
Widać to szczególnie po bardzo licznych wpisach panów. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Otwórz co ci szkodzi spróbować, może akurat się uda, w końcu modnych rurkowatych ciotek z torebkami i u nas coraz więcej, a oni jak wiadomo muszą mieć zawsze najmodniejszą fryzurkę pasującą do spodni czy torebki.
|
|
|
|
|
CYTAT Otwórz co ci szkodzi spróbować, może akurat się uda, w końcu modnych rurkowatych ciotek z torebkami i u nas coraz więcej, a oni jak wiadomo muszą mieć zawsze najmodniejszą fryzurkę pasującą do spodni czy torebki. Nir zgodzę sie, ze to lokal dla metroseksualnych. Obecnie jest moda na tzw. Drwali. Męscy, Z broda. I naprawde wielu teraz nosi brody. I zawsze to fajnie pójść do specjalisty co przytnie odpowiednio, ogoli brzytwa. Kiedys to było normalne i jak najbardziej męskie. |
|
|
|
|
Bardzo męscy - broda, a oprócz tego jeszcze rurki, szelki i raybany. Nic tylko iść do lasu drzewo rąbać...
|
|
|
|
|
a w stalowej woli dalej komunizm?
jak dla was ideał wyglada? łysy łeb, zółte zeby? wole metroseksualnych niż smierdziuchów/zaniedbanych którzy nie dbają o siebie w Stalowej 85 % panów właśnie należy do tej 2 grupy. |
|
|
|
|
CYTAT a w stalowej woli dalej komunizm? jak dla was ideał wyglada? łysy łeb, zółte zeby? wole metroseksualnych niż smierdziuchów/zaniedbanych którzy nie dbają o siebie w Stalowej 85 % panów właśnie należy do tej 2 grupy. Ciekawe jak zdobyłaś te dane |
|
|
|
|
Jak dla mnie prawdziwy mężczyzna to na pewno nie taki, który będzie mi krem z szafki podbierał i do galerii handlowej na promocje biegał.
Co za czasy... Takich piździusiów omijam szerokim łukiem. |
|
|
|
|
CYTAT Jak dla mnie prawdziwy mężczyzna to na pewno nie taki, który będzie mi krem z szafki podbierał i do galerii handlowej na promocje biegał. Co za czasy... Takich piździusiów omijam szerokim łukiem. no tak lepszy z łysym łbem, zółtymi zębami oraz wywalonym bębnem od piwa |
|
|
|
|
A może by tak bez popadania w skrajności ?
Może inaczej - wolisz Mateusza Magę, Brada Pitta czy Kraśkę z " Rolnik szuka żony " ? |
|
|
|
|
CYTAT A może by tak bez popadania w skrajności ? Może inaczej - wolisz Mateusza Magę, Brada Pitta czy Kraśkę z " Rolnik szuka żony " ? Nie no Mateusz Maga.. błagam cie... Brad Pitt wyglada jak piz[.]a? to ja nie chce wiedzieć jak wyglada twój mąż....... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A może by tak bez popadania w skrajności ? Może inaczej - wolisz Mateusza Magę, Brada Pitta czy Kraśkę z " Rolnik szuka żony " ? Nie no Mateusz Maga.. błagam cie... Brad Pitt wyglada jak piz[.]a? to ja nie chce wiedzieć jak wyglada twój mąż albo facet zeby nie wygladal jak pizda MASAKRA FUU!....... |
|
|
|
|
Nie, Maga wygląda jak p...a. Mój mąż wygląda jak Pitt
|
|
|
|
|
Masakra. No chyba za duzo mamy w miescie kiboli i tylko ten typ jest dla Was męski.. Dla mnie bardziej męski jest facet z normalnymi włosami, moze miec zarost, w garniturze..taki pracownik banku dajmy na to. Dobrze zbudowany, chodzący na siłownie, ale nie kark-paker. Nie ma nic złego w tym, ze facet dba o siebie. A jest różnica miedzy kolesiem co sie myje, dba o włosy i zarost, ubiór. A chloptasiem z grzyweczka w rurkach. Nie popadajmy w skrajności...
|
|
|
|
|
CYTAT Masakra. No chyba za duzo mamy w miescie kiboli i tylko ten typ jest dla Was męski.. Dla mnie bardziej męski jest facet z normalnymi włosami, moze miec zarost, w garniturze..taki pracownik banku dajmy na to. Dobrze zbudowany, chodzący na siłownie, ale nie kark-paker. Nie ma nic złego w tym, ze facet dba o siebie. A jest różnica miedzy kolesiem co sie myje, dba o włosy i zarost, ubiór. A chloptasiem z grzyweczka w rurkach. Nie popadajmy w skrajności... 10/10 A wracając do tematu, to myślę że taki lokal dał by radę, ale musiałby być dobrze zareklamowany po okolicy. Z samej Stalowej nie wiem, czy dałoby się dobry business rozkręcić. A może... Jakby jeszcze panie w bikini obsługiwały, to pewnie kolejki by były jak do dobrego dentysty |
|