|
|
|
Witam,
poszukuję dobrego lekarza specjalisty zajmującego się odwarstwieniem siatkówki oka. Zakładam, że w Stalowej Woli będzie ciężko. Interesuje mnie głownie Rzeszów. Czy ktoś w z Was lub z Waszych znajomych zna jakiegoś dobrego lekarza? Potrzebuję konsultacji, może być prywatnie. Z góry dziękuję za wszelkie informacje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mackiewicz w Lublinie. Co do Rzeszowa to sorki nie wiem.
|
|
|
|
|
U mojego taty odwarstwienie siatkówki zaopatrzyła dr Ulewicz ze szpitala w StW. Przyjmuje chyba też w Rzeszowie.
Ale i tak odesłała nas na kontrole do Lublina. Tam pochwalili dobrze zrobiony zabieg i takie kontrole mamy co 6 mies. |
|
|
|
|
Ja_janek a u którego lekarza leczy się Twój tato?
|
|
|
|
|
Miałem odwarstwienie siatkówki i przyklejał mi metodą gazową Dr n med z Lublina w szpitalu na Chopena w Rzeszowie w 2012 r.Nie pamiętam nazwiska bo na wypisie była pieczątka pani ordynator.Wykonywał zabiegi zaćmy i przyklejania siatkówki.Były wtedy 2 metody gazowa i olejowa.Może teraz robią jeszcze inaczej ale pozostała mi plamka i zniekształca trochę obraz ale widzę.
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Ewa Wójcik kraków.operacje robi w rzeszowie.nowej dębie.krakowie. gabinet prywatny ma w krakowie.
|
|
|
|
|
Prof.J. Mackiewicz Lublin. Tylko do niego. Przyjmuje prywatnie. Adres znajdziesz w internecie zadzwoń i się umów.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja_janek a u którego lekarza leczy się Twój tato? Tato zapisany był u szpitalu na operację oka->zaćma. Okazało się ze odwarstwiła się siatkówka. Zamiast operacji doktor coś tam laserem zaopatrzyła i nas odesłała celem kontroli. Pojechaliśmy do Lublina i tam odczekali co swoje w przychodni. Oczywiście miała być również decyzja czy potrzebna jest operacja oka. Wtedy była to rejestracja do gabinetu a nie do konkretnego lekarza. Przyjęła nas młoda pani doktor ale wezwała również profesora. Każda następna wizyta kontrolna tak wyglądała, pani z rejestracji zapisywała do gabinetu. Aż powiedzieli, że już nie trzeba przyjeżdżać. I operacja też nie jest konieczna ;-) Tata jak na swoje lata widzi bardzo dobrze. |
|
|
|
|
Dziękuję wszystkim za cenne opinie i informacje.
Pozdrawiam serdecznie |
|