NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
ProSat w Nisku, prosat
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 07:55  
Znacie taką firmę?:
Przedsiębiorstwo Handlowo – Usługowe „PROSAT”
Antoniusz Zajączkowski
ul. Paderewskiego 7, Nisko
Widzę, że koleś już długo szuka pracownika, nawet przenieśli ofertę pracy z PUP Nisko do Stalowej, bo tam w ogóle chętnych nie było, a i jak widać, tutaj też nie ma. Koleś ma wymagania z Księżyca czy co?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 07:55  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2009r. 11:15  
Może wymagan to on i specjalnie nie ma, nie wiem. Sądzę, że jest to związane z kontaktami z ludźmi. Od Prosatu każdy w Nisku prz pierwszej lepszej okazji odchodzi. Oferują internet radiowy, który jak działa to kiepsko. Najczęściej natomiast nie działa wcale, nie ma sygnału po 2 dni. Jak do nich się zazwoni to mówią, że sygnał jest wysyłąny i ma byc wszystko o.k. A le nie jest. A jak się już człowiek przejdzie do siedziby, to mówią, że mają problemy z kablami i inne takie bajery. A tych chłopaków to na prawdę kosztuje dużo nerwów i cierpliwości, bo w końcu na nich wszystko się odbija i to oni wysłuchują h*** i podobnych takich. Dlatego sądzę, że to z tego powodu nikt tam pracować nie chce.

susza
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lip 2011r. 14:56  
//moderowano
a po co ten CAPSLOCK i kolor ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lip 2011r. 16:20  
kiedyś byłem ich klientem, i muszę stwierdzić że tam nikt kompetentny nie pracował, więc pracować żeby ogłupieć też nie polecam ....co do szefuncia i jego wymagań bym się nie zdziwił, że jak z ksieżyca bo on sam z księżyca jakby - dzwonisz do nich i mówisz, że neta nie ma albo chodzi jakby chciał a nie może to zawsze jedna gadka była - ma pan wirusa, albo gadka, kabel przegryzł panu pies lub kot heheh, że już nie wspomnę jak do kolegi przyjechali neta zakładać to kolega im musiał śrubokręt dać bo nie mieli...reasumując najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia jako klient, z pracą tam nie wiem jaka atmosfera i zarobki ale po co się pchać na okręt, który tonie bo ludzie masowo rezygnują

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lip 2011r. 22:46  
podbijam
zero kompetencji
dawno dawno lat z 6 moze lepiej chialem aby zalozyli u tesciowej neta, przyjechali sprawdzili, no drzewo , pobcinali
no cos tamjescze zaslania, poczekajcie - powiedzieli bedzie 2ga antena jezyk
chyba do dzisiaj nie ma jezyk
miedzy czasie zapytalem o router wi-fi do tego ich neta, bo oni takim nie dysponowali , po konsultacji z 3ma pracownikami , sciagnolem router z hiszpani (ps tam chyba tez taki h...y net maja) za nie mala sumke, paczuszka doszla pobieglem odrazu do prosiakow, a oni mowia ze nie taki, WTF !!!! ?????

podziekowalem zamknolem dzwi za soba i wiecej tam nie zagladne!

tam do pracy przydal by sie naprawde ktos kompetentny znajacy sie na rzeczy i zarabial 3x tyle niz sam prezes, moze cos z tej firmy by bylo jezyk

a odbieranie telefonow , 6godzin az mi bateria padla, nikt nie odebral !
wszyscy na urlopie ?

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »