|
|
|
Drodzy Koledzy, Drogie Koleżanki
Widac ze w naszym mieście zapowiada sie całkiem fajna impreza modelarsko-historyczna Sikorski Model Show 2016 http://stalo(...)&id=2429 Czy mamy w mieście jakiś modelarzy którzy bedą nas reprezentować?;) ja tylko kolekcjonuje ale nie sklejam niestety |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIKORSKI MODEL SHOW 2016:
Imprezy towarzyszące - Wystawa modeli konkursowych w godz. 10.00 – 16.00 - Prezentacja kolekcji broni,Klubu Żołnierzy Rezerwy „VIS” z Niska oraz Muzeum „Orła Białego” w Skarżysku Kamiennej - Warsztaty modelarskie dla dzieci „Budujemy Razem” w godz. 11.00-15.00 - Pokazy grup rekonstrukcyjnych i ich wyposażenia - Prezentacja transportera ONCILLA firmy MISTA oraz wyrzutni LANGUSTA z HSW - Prezentacja sprzętu wojskowego (patrol saperski-IVECO), strażackiego (wóz ratownictwa technicznego) i policyjnego (radiowóz patrolowy) - Pojazd historyczny Dodge z kolekcji Andrzeja Rzepy - Ekspozycja zbiorów Wojskowego Instytutu Technicznego Uzbrojenia - Specjalistyczny sprzęt kryminalistyczny - Wystawa grafik komputerowych Marka Rysia i Andrzeja Rutkowiaka - Wystawy Muzeum Sił Powietrznych w Dęblinie: „Bitwa o Anglię”, „Stanisław Skalski” - Prezentacje zbiorów prywatnych kolekcjonerów Giełda modelarska |
|
|
|
|
Rzeczywiście super, nigdy nie byłem na takiej imprezie, może warto się wybrać :-)
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Najbardziej cieszy giełda modelarska, super pomysł! Wiele rarytasów, których nie ma nawet na Allegro i ceny też przystępne.
|
|
|
|
|
Miejsce: ZSP 1, ul. Hutnicza 17 , czyli ,,mechanik '' obok basenu a nie jak zdjęcie sugeruje MDK...
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
CYTAT Miejsce: ZSP 1, ul. Hutnicza 17 , czyli ,,mechanik '' obok basenu a nie jak zdjęcie sugeruje MDK... Zgadza się, zdjecie tylko pokazuje eksponat jaki odwiedzi Sikorski Model Show Sikorski odbywa sie w ZP1 - Hutnicza 17 ;) |
|
|
|
|
NIGDZIE TU NIE PISZE,WIĘC PODAM ŻE TA IMPREZA ODBĘDZIE SIĘ W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ CZYLI 30 STYCZNIA 2016 R. NA TERENIE POSESJI ORAZ W BUDYNKU ZESPOŁU SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR 1 W STALOWEJ WOKI PRZY UL. HUTNICZEJ 17. TO JUŻ CZWARTA TAKA IMPREZA.
KAZIMIERZ K. |
|
|
|
|
Jest w tytule
|
|
|
|
|
Było nieźle, ale szału nie było...
Sklejanych samolotów trochę było, ale statków sklejanych bardzo mało. Czuję teki trochę niedosyt... Grupy rekonstrukcyjne dawały fajny efekt, no i grochówki pojedliśmy :-) "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Rsta to czas zacząć statki sklejac
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Rewelacja! Co prawda bylem trochę za późno i impreza już się kończyła, ale to co zobaczyłem... Wielki szacunek dla tych którym się chce. Liczę że za rok uda mi się lepiej zorganizować.
|
|
|
|
|
Kiedyś sklejałem jak byłem młody
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Świetna impreza dużo ciekawych modeli warta poświęcenia swowego czasu.
|
|
|
|
|
Kolejna relacja - skrót: https://www.youtu(...)Bxr1CfEg
|
|