|
|
|
Hej kochani, Mam problem. Od kilku dni coś mi siedzi w krtani na poczatku czułam ukucie grdyki(tej kuleczki) teraz od kilku czuje jakbym miała tam rope lub coś. Sline moge łykać bez problemu jednak tak jakby cos mi przeszkadzało. Do jakiego lekarza powinnam sie udac? Miał ktoś z was taki problem? Help... ponieważ zaczynam się niepokoić..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laryngolog,ja borykałem się rok z tym problemem.
|
|
|
|
|
a co to było?
|
|
|
|
|
poszło na pw
|
|
|
|
|
Jeszcze jak probuje wysmarkac nos to czasem w uchu ukuje i grdyka zaboli delikatnie. Może to zatoki?
|
|
|
|
|
możesz mieć zapalenie krtani i tchawicy, udaj się do laryngologa, poki co powdychaj napar z rumianka z tabletką EMSKĄ i psiknij do gardla GARDIMAX
|
|
|
|
|
zrób sobie endoskopie przełyku u laryngologa
|
|
|
|
|
Proponuje udać się do laryngologa miałam ten sam problem.Najwyższy stopień specjalizacji ma p.Tatiana Antonowicz do tego odpowiedni sprzęt i złote ręce.Wbrew opiniom niektórych ludzi jest konkretnym lekarzem.Pod opieką pani doktor jestem już 7 lat i jestem zadowolona.Nie radzę leczyć się sama bo przyczyną takiego stanu mogą być różne czynniki!!! Jakby coś to pytania zostaw na priv na wszystkie odpowiem!!
|
|
|
|
|
Infekcja bakteryjna zatok przynosowych. Ropa spływa do gardła.
Smarkaj nos, pij gorącą herbatę, poćwicz mięśnie rąk i będzie OK. |
|
|
|
|
p.Tatiana Antonowicz jest też foniatrą.
Masz rację. Jest lekarzem konkretnym :-) "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|