|
|
|
Tak jak w temacie jaką wódkę na wesele polecacie, i gdzie można nabyć po hurtowej cenie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=800336
Tu masz linka do podobnego pytania ... może przyspieszy poszukiwania "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
El. banan dzięki za linka zaraz zobaczę. w Stalowej jest jakaś hurtownia alkoholu
|
|
|
|
|
Zerknij jakie ceny są na halmarze no i niedaleko na górce (skrzyżowanie obok halmaru) jest Polmos ... kurde wieki tam nie byłem więc nie napisze jakie tam mają ceny ... ale sklep firmowy więc coś czuję że i cena może być i parę zł taniej
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
ok. A może podpowiesz jaka Ci najlepiej podchodzi? Wiadomo ze musi być schłodzoną...
|
|
|
|
|
Dla mnie wódka gdy jest zimna to jest pyszna ... Ostatnio w większej ilości piłem Żytnią ... była ok i łeb nie bolał ... tak jak pisałem w tamtym temacie ... nie wiem ile sztuk wódki potrzebujesz ale gdyby nawet z 200 butelek i dorzucisz po 5 do butelki czyli zamiast 20 zł dasz 25zł hurtem to będziesz miał naprawdę spoko wódkę a dojdzie Ci 1 tyś zł ...a goście będą pamiętać że miałeś wódke z górnej półki ... wesele ma się (najczęściej) raz w życiu ... i niema co oszczędzać
http://panoramafirm.pl/hurtownie_alkoholi/podkarpackie,stalowowolski,stalowa_wola może tu coś znajdziesz ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Uważam tak jak przedmówca. Wódka musi być przede wszystkim zimna. Moim zdaniem BOLS teraz jest nawet dobry w tej nowej butelce. STOCK także. Ale to też kwestia smaku. Jednemu cos smakuje drugiemu nie. Nie dogodzi. Na koniec i tak Ci po weselu dupke obrobią niektórzy
:) |
|
|
|
|
jak się orientowałam w grudniu najtaniej wódka wychodziła w euro-cash Tarnobrzegu bols platinum 20,28, a w stw ok 22-23 zł
|
|
|
|
|
Jak masz troche czasu to może warto poczekać aż w jakimś sklepie pojawi się wódka w okazyjnej cenie na weselach najczęściej spotykałem wódkę: Stock, palace, pan Tadeusz, wyborowa mi osobiście podchodzi żołądkową czysta ale mówią ze na wesele nie wypada
|
|
|
|
|
ja wyborowej kupiłam na własne wesele w Tarnobrezgu w Eurocashu. zapłaciłam za połówkę 20,44zł
|
|
|
|
|
Wódka ma być schłodzona,zimna jest za zimna...Nie czuć jej smaku.Kwestia gustu.No i grzechem jest wódkę przepić a nie przegryżć.Może to być śledzik,tatar,galareta,ogórek kiszony,kawałek wędzonej słoninki lub pomarańczy,mandarynki...Tak lubię
|
|
|
|
|
Pan Tadeusz
|
|
|
|
|
CYTAT El. banan dzięki za linka zaraz zobaczę. w Stalowej jest jakaś hurtownia alkoholu Podjedz na Górkę Rozwadowska (obok Palenia - wulkanizacji) tam jest hurtownia Polmosu. Kupowałem u nich Victory 0500 po 19,90 zł super cena bo we fracu jest po 23,99 W tej chwili to najlepsza gorzała i POLSKA !!! |
|
|
|
|
A pił ktos wódkę PALACE.Jak waszym zdaniem ten trunek wchodzi??
|
|
|
|
|
Jak juz pisałem często spotykana na weselach dobra wódka byle schłodzona
|
|
|
|
|
Polecam Saska:-)
|
|
|
|
|
No właśnie słyszałem o tej wódce i ludzie bardzo chwalą gdzie można ja dostać ?
|
|
|
|
|
Victory z tańszych
Finlandia z droższych |
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Polecam Saska:-) Saska to wódka Palikota jest, tak samo jak Stock ...a fuj!! www |
|
|
|
|
Saska najgorsza jaka może być. Dostałam w prezencie i nikt tego nie chce pić. Znajomi twierdzą jak chcesz kogoś dobić to poczęstuj kieliszkiem saskiej...
|
|
|
|
|
Wyborowa, czysta żołądkowa- takie były na weselu na których byłam, ale wiadomo każdemu smakuje co innego
|
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Lepiej kup kilo marihuaniny, unikniesz pijackich burd...
|
|
|
|
|
Popieram. Wóda na weselu to gotowy przepis na niefajne akcje. A widok pijanej w sztok cioci Heli to tu często najmniejszy problem.
|
|
|
|
|
CYTAT Dla mnie wódka gdy jest zimna to jest pyszna ... Ostatnio w większej ilości piłem Żytnią ... była ok i łeb nie bolał ... tak jak pisałem w tamtym temacie ... nie wiem ile sztuk wódki potrzebujesz ale gdyby nawet z 200 butelek i dorzucisz po 5 do butelki czyli zamiast 20 zł dasz 25zł hurtem to będziesz miał naprawdę spoko wódkę a dojdzie Ci 1 tyś zł ...a goście będą pamiętać że miałeś wódke z górnej półki ... wesele ma się (najczęściej) raz w życiu ... i niema co oszczędzać http://panoramafirm.pl/hurtownie_alkoholi/podkarpackie,stalowowolski,stalowa_wola może tu coś znajdziesz ... Pyszna wódkaJak wódka ci smakuje to masz bardzo poważny problem.Wòdka to wòdka,nie ma znaczenia jaka marka.Dzisiaj wszystko robione na jedno kopyto "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT El. banan dzięki za linka zaraz zobaczę. w Stalowej jest jakaś hurtownia alkoholu tu masz hurtownie alkoholową w Stalowej woli http://www.bizne(...)246.html www |
|