~~magnum | |
|
|
temat krzyza,tematem ogolnopolskim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxa | |
|
|
i podpis piekny dali prezydenta ;) hehe
|
|
|
~~magnum | |
|
|
prezydent w sutannie,w sumie to czemu nie?
|
|
|
|
|
|
http://www.tvp.pl/informacje/teleexpress/wideo/20032009-1710
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehehe
no juz niedługo ten pan w sutannie bedzie prezydentem Stalowej Woli na mocy uchwały 12 radnych!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
hahah dobre;p nie widzialam tego;p
|
|
|
|
|
...warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów. ...
znalezione w wikipedia.pl BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
~~oh yea | |
|
|
CYTAT ...warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów. ... znalezione w wikipedia.pl To, że się wyśmiewasz z czyjegoś nazwiska świadczy o twoim niewychowaniu, prostactwie i najwyraźniej jesteś gówniarzem, aspartam88. Wikipedia w niczym ci tu nie pomaga, przeciwnie, wygląda na to żeś ograniczonym i to mocno. |
|
|
|
|
|
..To, że się wyśmiewasz z czyjegoś nazwiska świadczy o twoim niewychowaniu, prostactwie i najwyraźniej jesteś gówniarzem, aspartam88. Wikipedia w niczym ci tu nie pomaga, przeciwnie, wygląda na to żeś ograniczonym i to mocno...
nie wysmiewam tylko pokazuje sytuacje adekwatna do zdarzenia i okreslenia słownikowego!!!!nie widzisz zbieznosci nazwiska z zachowaniem??????? a gowniarzem to chyba sam jestes skoro nawet moj longin zmieniasz celowo!!!! oh yea!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
~~Nowy | |
|
|
to jak wytłumaczysz taki ale do nazwiska Palikot
|
|
|
|
|
|
CYTAT to jak wytłumaczysz taki ale do nazwiska Palikot Normalnie - Palikot Anagram słowa pilotka Albo kapitol |
|
~~observer | |
|
|
Wiadomo kto rządzi w TVP, Młodzież Wszechpolska, czyli nazistowska organizacja, udająca że wartości religijne są dla niej najważniejsze, a w rzeczywistości to, bantytyzm!!
Podszywają się tylko pod kościół, bo wiedzą, że tu jest elektorat wyborczy, dlatego TVP przedstawi pozytywnie sprawę Krzyża. |
|
|
~~gulugula | |
|
|
płonący kot to sztukmistrz z Lublina znany ze świńskiego ryja
|
|
|
~~bubus | |
|
|
No i co tak kwaczecie jak nie chciało się wam dupy ruszyc i zagłosować to mamy to co mamy.W nastepnych wyborach bedzie dalej tak samo jak nie ruszycie zadków dalej ciemnota zagłosuje za tymi ludżmi i bedzie to samo.
|
|
|
~~Magia | |
|
|
Mieszkam niedaleko i wolę, zeby powstał tu kościół niż blokowisko socjalne.
|
|
|
|
|
|
Magia ,genialny wniosek.Kościołów nam brakuje w Stalówce a mieszkań jest full do wyboru i w przystępnych cenach,na które każdego stać.buhahahaha
|
|
|
|
|
CYTAT temat krzyza,tematem ogolnopolskim Coś przesadzasz, to była tylko migawka, sensacyjka i ciekawostka. W Polsce to nawet nikt na to uwagi nie zwrócił, tylko tu, w Stalowej się żrą świadkowie, komuchy, i tym podobne dziwolągi. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
~~Zs. | |
|
|
CYTAT Mieszkam niedaleko i wolę, zeby powstał tu kościół niż blokowisko socjalne. A ludzi pod most albo pod wiadukt? Mam inne zdanie. Chodziłem do kościoła 3 km i nie narzekałem.
|
|
|
~~gosc | |
|
|
Najlepiej byłoby rozbudować Kaplicę św. Anny - jak ma w planach ks Balicki. A tamten plac zostawić w końcu ludzie też muszą mieć miejsce na spacer.
|
|
|
~~~~Zs. | |
|
|
CYTAT Najlepiej byłoby rozbudować Kaplicę św. Anny - jak ma w planach ks Balicki. A tamten plac zostawić w końcu ludzie też muszą mieć miejsce na spacer. Mam nadzieję,że to rozwiązanie i inne możliwe będzie wzięte pod uwagę!
|
|
|
~~zaq | |
|
|
Był też poruszany temat w radio maryja (babcia słucha Powiedzieli że to działka kościoła i ze t władze złe chcą zniszczyć i odebrać O ironio....
|
|
|
~~oko | |
|
|
To jest bardzo dobry pomysł - kompromis - rozbudować Kaplicę św. Anny. Może władze wezmą pod uwagę. Lokalizacja dobra i mniejsze koszty dobudowania.
|
|
|
~~stw | |
|
|
Super pomysł. Jestem za
|
|
|
~~magnum | |
|