|
|
|
Czy ktoś z korzystających z dostępu do internetu ze Stelli zauważył spadki prędkości ?
Mam w tej chwili usługę Internet 20 Mb/s, natomiast 20 Mb/s jest faktycznie ale tylko w godzinach porannych, natomiast wieczorem 7-8 Mb/s to maks co od kilu miesięcy mogę osiągnąć. Do tej pory nie przeszkadzało mi to za bardzo, natomiast teraz próbuję oglądać stream z Neflix w jakości FullHD i ciężko płynnie obejrzeć film. Sprawdźcie jak to u Was wygląda, bo nie wiem czy dzwonić do Netii z reklamacją czy szukać u siebie "winnego". |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
u mnie hula spoko dziś coś się działo bo na piaskach nie było sygnału ani tv
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś z korzystających z dostępu do internetu ze Stelli zauważył spadki prędkości ? Mam w tej chwili usługę Internet 20 Mb/s, natomiast 20 Mb/s jest faktycznie ale tylko w godzinach porannych, natomiast wieczorem 7-8 Mb/s to maks co od kilu miesięcy mogę osiągnąć. Do tej pory nie przeszkadzało mi to za bardzo, natomiast teraz próbuję oglądać stream z Neflix w jakości FullHD i ciężko płynnie obejrzeć film. Sprawdźcie jak to u Was wygląda, bo nie wiem czy dzwonić do Netii z reklamacją czy szukać u siebie "winnego". Kompa na którym sprawdzasz neta masz podpiętego do ich modemu czy do routera który dzieli sygnał ? Jeśli do routera, to sprawdź prędkość podpinając się bezpośrednio do modemu. |
|