|
|
|
Straszny syf. Niczym w życiu się tak nie strułem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poczytaj sobie skład tej "pizzy", to na sam jego widok się porządnie strujesz. Po co te żale? Jak świadomie kupujesz ten syf, to potem nie miej pretensji do społem.
|
|
|
|
|
Moje pretensje są jak najbardziej uzasadnione, ponieważ tego produktu nie powinno być w obrobcie. Jego posiadanie, sprzedawania i ogólnie rozprowadzanie powinno byś ścigane z urzędu.
|
|
|
|
|
gdybyście tak nie kupowali 90% rzeczy ze sklepów to byście lepiej się mieli, a kolega by mniej struty chodził.
|
|
|
|
|
Dlaczego? Bo miałeś sraczkę po tej nazwijmy to "pizzy"? Nie żartuj.
Ja miałem okazję w życiu struć się rybą, ogórkami, wódką, bigosem, wódką, zupką chińską, kiełbasą, wódką, niemytymi tryskawkami, a nawet napojami typu wódka czy tanie wino. Nie uważam, że powinno się te produkty wycofać z rynku, bo mi kichy potargały. Jeżeli to Twoje pierwsze w życiu zatrucie, to możesz być w szoku, ale to nie jest śmiertelne, wszak żyjesz. Dasz sobie radę, pozbierasz się biedaku! |
|
|
|
|
Dobre Ja osobiście zatrułem się parę razy alkoholem, ale to były inne czasy Pszenicznaja, Stolicznaja hehehe .... Czy ktoś te rarytasy kupowane od babci jeszcze pamięta ???
|
|
|
|
|
Szopen, to teraz już rozumiesz dlaczego tak wiele osób umiera w Polsce na nowotwory jelita, a 40 tysięcy żyje z założoną stomią.
|
|
|
|
|
Nie, nie rozumiem. To przez pizzę ze Społem za 5,69 zł? Myślisz, że wycofanie tego produktu zmniejszy liczbę nowotworów w Polsce? Osobiście podejrzewam, że istnieje zasadnicza różnica między pojedynczym epizodem rozwolnienia, a chorobą nowotworową. Choć lekarzem nie jestem. Zrób sobie lepiej badania, kolonoskopia wskazana. Życzę zdrowia.
|
|
|
|
|
Daj zdjęcie jak ta pizza wygląda, bo nie kojarze o czym mowa.
|
|
|
|
|
Taka na czarnej plastikowej tacy, przykryta folią.
Napewno rozpoznasz, jeżeli spotkasz. |
|
|
|
|
Nacht a to Ty nie wiedzialeś że to nie jest dobre? Za 5,69 zrób se chlopie domową zapiekankę. Bagietka, kilka pieczarek, pare plasterków szynki i sera. I wiesz co jesz
|
|
|
|
|
@ Amada24
Dzięki za radę. Następnym razem właśnie tak zrobię. |
|
|
|
|
ja tam ją kiedyś jadłam i mi nic nie było
|
|
|
|
|
CYTAT Szopen, to teraz już rozumiesz dlaczego tak wiele osób umiera w Polsce na nowotwory jelita, a 40 tysięcy żyje z założoną stomią. tłumaczysz niby innym a kupujesz sam do jedzenia tego typu gowno i jeszcze wielce się dziwisz. Jestes uposledzony czy tylko robisz z siebie głupka ? Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 2.9. Publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa. |
|
|
|
|
@ feldt
Dziękuję za dyskusję. |
|