NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
Zwolnienie wf-Studia, Zwolnienie wf-Studia
ff
Wysłany: 10 Lut 2016r. 20:40  
Witam, na wstepie prosze o nie udzielanie złośliwych komentarzy. Mam pytanie dotyczace zwolnienia z wf-u. Czy gdzies w Stalowej jakies lekarz, nawet prywatnie jest sklonny cos w tym temacie pomoc? Zwolnienie mi jest porzebne dlatego, ze wf jest w godzinach kuriozalnych. 20-21 kiedy juz nie mam zadnego transportu do domu. 4 lata temu mialem wycinane cos tam z noogi ale od tego czasu nie chodze do lekarza. Kiedys zwolnienia wypisywal mi lekarz ktory juz nie zyje niestety. Prosze o pomoc i ewentualna wskazowke. Nie pytalem jeszcze u rodzinnego, ale na wszelki wypadek juz wole sie dowiedziec.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Lut 2016r. 20:40  

Prywatna wiadomość 

pl2
pl2
pl2
ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 12:30  
Gdzie studiujesz?? Gdzie mieszkasz?? Na pewno po 23 kursuje PKS...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 13:23  
CYTAT
Gdzie studiujesz?? Gdzie mieszkasz?? Na pewno po 23 kursuje PKS...

Teraz to dowaliłeś. Ma czekać do późna te 2 godziny na peksa po 2 zmianie? Gdzie czas na resztę obowiązków? Swoją drogą co za debil wymyślił wf w tych godzinach. Kiedy ja jeszcze studiowałam był koło 18, wiec jeszcze znośnie. Dla studentów lepsze byłyby zniżki np. Na basen czy siłownię a nie bezsensowne zajęcia na sali...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 14:07  
Przepisz się do innej grupy z wf i po problemie. Zwolnienia z wf wolne żarty może z zajęć też będziesz mieć zwolnienie jak wypadną po 20...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 18:43  
Stalowa Wola. Juz koncowka, 2 stopien. Juz mialem rok wfu. Gdzie mieszkam nie bede pisa;, ale nie ma tam zadnego autobusu, nawet w poblizu. A na jazdy samochodem mnie nie stac, jeszcze sie nie dorobilem swojego nawet. Gdyby to byly inne zajecia na pewno bym zmienil grupe. Tu sie nie da. Do wyboru nie ma niczego, jest tylko sala gimanstyczna i gra w pilke. Widze, jednak ze nikt mi nic nie poradzi wiec wybiore sie do rodzinnego. Przedstawie mu swoj problem zdrowotny i nie powinno byc problemow. Chcialem jednak tutaj uzyskac pomoc co gdyby. A pora jest spowodowana tym, ze zajecia odbywaja sie na sali gimanstycznej szkoły, ktora do poznych godzin ma rozne sks-y.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 18:48  
Strzelam, że WF masz na hali LO KEN. Gdybyś nam zdradził, na jakim osiedlu mieszkasz, to coś poradzilibyśmy. A dlaczego nie pójdziesz do prowadzących i nie przedstawisz im tego problemu? Zwolnienie z WF to słabe wyjście.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 18:56  
Hala gimnazjum nr 2. Ich to absulotnie nie obchodzi, beda kazac mi zamieszkac w akademiku. A prowadzaca wf to osoba nie ludzka. Rok czasu z nia ledwo wytrzymalem. Czepia sie o wszystko, chcialem sie zwalniac 10 minut wczesniej to nie pozwalala bo powiedziala, ze zaliczenia mi nie da. Tylko, ze wtedy wracalem z kolegą ktory jeszcze ze mna studiowal. Osiedle to nie jest;) Kierunek blizej granicy z Lubelskim, Jarocin i te sprawy. Sam Jarocin to nie jest poniewaz tam jeszcze cos jezdzi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 19:16  
Nie wiecie, że im niższa ranga przedmiotu tym bardziej odwala prowadzącemu? Szczerze współczuję chłopie, ale nie takie problemy w życiu ludzie mają. Jakoś dasz radę. A tak w ogóle nie ma czegoś takiego, że jak masz zwolnienie to i tak musisz chodzić na wf tylko na jakieś zajęcia teoretyczne?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 19:21  
Cos tam za pewne jest ale to rzadko i to o godzinach normalnychsmiech2 Tu na prawde nie chodzi o wf jako wf. Tylko o organizacje. Obecnie mieszkam sam wiec nawet nie ma mnie kto odebrac.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 20:47  
od września żaden lekarz nie wystawia zwolnienia- w szkołach nie są akceptowane- musi być oświadczenie lekarskie z dokładnym opisem dlaczego, na jaki okres czasu- nie może uczeń uczestniczyć w zajęciach, z tym teraz jest duży problem.
Wiem, bo mój syn jest po dwóch operacjach ortopedycznych(teraz przebywa w sanatorium) i lekarz specjalista (w Rz) nie wystawił, nie mógł takowego wystawić, a tym bardziej nie mógł rodzinny.

Próbuj może Tobie się uda-powodzenia umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2016r. 21:08  
Uczelnia to inna instytucja, wlasnie nie moge znalezc nic na ten temat. Na pewno nie pierwszy i ostatni to robie;D Zreszta wiem, ze jak bylem na 1 roku to wiele osob mialo zwolnienie od lekarza rodzinnego. Z tego co przeczytalem rozporzadzenie dotyczy tylko słuchaczy i uczniów szkół publicznych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lut 2016r. 11:21  
Współczucia, brat studiował w Stw miał wf z psychicznie uparta na wf ruda malpa bo inaczej tego nie określenie, zajęcia to naparzanie w nogę 2h.
Chodź na priv jeśli to uczelnia o której myślę chodź na priv

Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »