|
|
|
Witam serdecznie i prosze o pomoc w znalezeniu mojej suni - zginela w nocy z 13 na 14 lutego na osiedlu Piaski. Bardzo prosze o kontakt: 530 700 090.
Z góry bardzo dziękuję!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz może zdjęcie?
|
|
|
|
|
tak mam - nie wiem tylko jak mogę je tu załączyć..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://zmniejszacz.pl/
Tu masz linka do strony ... tam poda Ci linka do zamieszczenia na stronie ... powodzenia w poszukiwaniach "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak będzie szybciej ... Jeszcze raz powodzenia "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czy to nie jest czasem kolejny pies rasy lablador/golden retriver który "zginął" ostatnio w tamtych rejonach? Mam nadzieję, że szybko się znajdzie.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Labradory to po prostu uwielbiają. Nasz też ucieka po,czym kładzie się i czeka... Tresura na ich nature też nie pomaga niestety.
|
|
|
|
|
Dubel
|
|
|
|
|
CYTAT Labradory to po prostu uwielbiają. Nasz też ucieka po,czym kładzie się i czeka... Tresura na ich nature też nie pomaga niestety. To dlaczego labraodry są przewodnikami skoro nie da się ich wytresowac? Stwierdzasz tak bo Twojego się nie da? Mam nadzieję że ten zwierzak jest już w domu! Koniecznie napisz jak się odnajdzie! |
|
|
|
|
Labrador potrafi być spokojny i ułożony ale jak poczuje zew wolności to niestety wieje. Nie jest to opinia tylko moja ale i tresera plus sporo osób na grupie na rb to pisze.
|
|
|
|
|
To nie oznacza, że tych psów nie da się wytresowac. W końcu labradoru są przewodnikami... Same się tego nie nauczyły.
|
|
|
|
|
Napewno da się. Tu jest fajna dyskusja. http://forum(...)313997d1 po prawdzie collie był dużo spokojniejszy i nie uciekał
|
|
|
|
|
Nasza Herunia już w domu!!!!
Mieszkancy Turbii sie dzis z nami skontaktowali..(Hera błakala sie po okolicy) - zobaczyli ogloszenie na portalu stalowemiasto.pl. Bardzo im dziekujemy za pomoc oraz Wam Wszystkim za wsparcie i udostepnianie informacji...jak widać internet daje rade! |
|