|
|
|
cześć.
chciałbym abyście mi pomogli wybrać dobrą kamerę samochodową. Mam jednak pewne kryteria: - nagrywanie non- stop, w nocy na własnej baterii lub jakiś inny sposób, byleby nagrywała całą dobę; - opcja automatycznego nadpisywania na starsze filmy w przypadku kończącej się pamięci; - mała, jak najmniej widoczna, co by się jakiś amator cudzej własności nie skusił; - dobrze by było gdyby w zestawie były 2 kamerki jakoś połączone i nagrywały podzielony obraz przód- tył (ale to nie jest najważniejsze) - nagrania nocne w takiej jakości aby można było zobaczyć coś więcej niż "cokolwiek" Wiem, że mogę szukać w necie ale zależy mi na opinii prawdziwych użytkowników a wiem, że w StW jest wiele kamerek zamontowanych w autach Jeśli macie jakieś propozycje zbliżone do moich wymagań bardzo proszę o podpowiedzi czego szukać Dzięki wielkie, pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ile chcesz wydać. Jest fajne mio za około 600 z gpsem itp, dobrze nagrywa w nocy, ale jak mówie jaka kasa wchodzi w grę
|
|
|
|
|
zależy mi na dobrym sprzęcie więc cena jest sprawą drugoplanową i wspomniane 600zł jest do zaakceptowania. Poczytam na temat tej kamerki jeśli podasz mi jaki to model
Dzięki za podpowiedź |
|
|
|
|
Ja mam Garmin Dash Cam 20. Polecam ją Tobie.
|
|