|
|
|
a wiesz, że wyprodukowanie litra redbulla to poniżej 1zł/litr?
Koszt surowca to nie jest koszt wyprodukowania pizzy. Jeśli nie masz świadomości tego, to posada w kuchni jest adekwatna do twojej wiedzy i doświadczenia. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asia dobrze prawi polać jej
Swojego czasu podczas bycia w Olsztynie , w miasteczku studenckim była budę z kebabami.... takiego jak tam nie jadłem nigdy jak żyje !!! Mięso niby wszędzie taki samo ale to miało smak zapach i wszytko inne A cena niższa od standardowego kebaba stalowolskiego |
|
|
|
|
CYTAT pracowałem na studiach w knajpie z gastronomią, zgadnijcie jaki jest koszt wyprodukowania pizzy z tego co pamiętam średnica 32 cm 2 składniki mięsne ser i sos ? w knajpie cennik wskazywał ok 22 zł ,,, Halo! Właśnie podałeś przepis na swój własny udany biznes! Będziesz milionerem, rób pizze po 4 zł! Dwa. A Ty pokusiłeś się o zgadnięcie ile kosztuje ZUS, wynajem lokalu, wyposażenie w sprzęt gastronomiczny, zatrudnienie pracowników? Wiesz ile trzeba tej pizzy sprzedać, żeby na same opłaty zarobić? Bo ja wiem, że pojęcie nie masz ... |
|
|
|
|
tania szynka konserwowa, niekiedy mięso po terminie nic się nie może zmarnować, pizza 3 sery w tym najtańsze, tak robią wały pizzerie, niestety sieciówki, a koszt to jak liczyliśmy wagowo składniki to 2,74 zł, także smacznego
z kebabami to samo, baranina ?? nawet koło baraniny to nie leżało, zazwyczaj nawalone sosów aby nie było czuć psujących się warzyw. Cena kebaba z baraniną jest dużo wyższa niż te które płacicie za niewiadomego piochodzenia mięsa, kiedyś w warszawie była afera że znikały psy i koty....znaleźli je....w kebabach |
|
|
|
|
Pewnie trudno będzie wszystkim w to uwierzyć...ale ja nigdy nie jadłam kebaba :-)
Serio.... Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
akurat nalazzla mnie ochota kebaba i zobaczylem temat.
Nie jadlem w Stalowej Kebaba 8 lat - i nie wiem gdzie sa teraz punkty oraz gdzie jest najsmaczniej. Wiadmomo, od kebaba nie mozna duzo wymagac, ale czy macie jakies swoje ulubione miejsce? Na Wojska Polskiego kolo biura podrozy Artur jeszcze jest? jak jakosc? |
|
|
|
|
CYTAT To dziecko ma lepiej w domu niż tobie się wydaje , twoja empatia nie ma nic do tego i koło uja Ci lata... to jest twoja empatia taka ujowa Twoje ojcowskie ego urazilem i zone bronisz, zagnaj ja lepiej do kuchni to nie bedzie glupot pisala.
|
|
|
|
|
czy to sponsorowany temat?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT akurat nalazzla mnie ochota kebaba i zobaczylem temat. Nie jadlem w Stalowej Kebaba 8 lat - i nie wiem gdzie sa teraz punkty oraz gdzie jest najsmaczniej. Wiadmomo, od kebaba nie mozna duzo wymagac, ale czy macie jakies swoje ulubione miejsce? Na Wojska Polskiego kolo biura podrozy Artur jeszcze jest? jak jakosc? Zamów sobie w Emre, cielecine i dużo sosu różowego- mnia mniam Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
CYTAT Zamów sobie w Emre, cielecine i dużo sosu różowego- mnia mniam Dziekuje zamowilem i sie najadlem. Pozdrawiam! |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Zamów sobie w Emre, cielecine i dużo sosu różowego- mnia mniam Dziekuje zamowilem i sie najadlem. Pozdrawiam! Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
W którym kebabie zjem po 0:00 ?
|
|
|
|
|
CYTAT W którym kebabie zjem po 0:00 ? Polecam Deshi. Kardes juz sie wtedg zamyka i daja zimne mieso. Nazir jeszcze spoko, ale Deshi dla mnie smaczniejszy. Po tej godzinie zjesz jesscze w Hayati, ale tam zdecydowanie odradzam. Niesmaczny i na drugi dzien pol dnia spedzisz w kibelku. |
|
|
|
|
A u Jana i Joli wiecie do ktorej?
|
|
|
|
|
Produkty sobie najlepiej kupić i zrobić samemu,bo wtedy na 100% wiem co jem
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
U Jana i Joli czynne do 22
Jak to kupic?! Wtedy nadal nie wiesz co jesz.. wyhoduj 😂 http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Tikeya remont czy zamknięte w ogóle ?
|
|
|
|
|
padło.....
|
|
|
|
|
Deshi na miejscu ma dobre zrcie ale ostatnio zamowiłem z dowozem i frytki były stare, zeschniete twarde.
|
|
|
|
|
W deshi na + godziny otwarcia jadlem dziś w nocy o 2 i jeszcze był otwarty
|
|
|
|
|
Jak trzyma sie u Jana i Joli otwarte ? czy upadalo ?
|
|
|
|
|
cielęcina z kota, kurczak z "wrony", a wołowina czy tam inna koza lub owca, z Burka somsiada (pisownia celowa)... smacznego
|
|
|
|
|
ja po kebabach mało kiedy nie mam akcji gastrycznych, takie to świeże i czyste produkty są używane, dziękuję. Ale jak zrobie pitę (woda mąka olej...) i kupie sobie mięso, zmieszam z cieciorką, sos z jogurtu greckiego czosnku kolendry soku z cytryny u paru innych dodatków (kapustka) to nie ma lepszego i sraki też nie.
w 2h idzie ogarnąć kebsa dla całej rodziny na 2 dni, no ale trzeba chcieć... |
|
|
|
|
W którym kebabie dostawca ma terminal ?
|
|
|
|
|
Czy ktoś wie, który kebab dziś jest otwarty?
|
|