|
|
|
Lotos ratowało sie d** jak Deshi był zamkniety :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chciałem przetestowac kebab u jana i joli ale na spotted zobaczylem taka opinie
Ja rozumiem wszystko jak Turek oszuka Polaka dając mu za mało mięsa lub sosu ale to co się dzieje w kebabie u Jana i Joli to już k[***] przesada. Poszedłem tam z kolegą bo był bliżej, wchodzimy wszystko ok zamawiam kubelek pani przyjęła zamówienie, zapłaciłem i czekam. Kebs gotowy idę odebrać i co widzę? Na dnie kilka frytek a obok parę kawałków kurczaka który zresztą smakował jak psi kał wszystko polane najtańszym sosem z biedronki. W taki sposób dałem się oszukać na 12 polskich złoty. Z całego serca odradzam jedzenia tam czegokolwiek pozdrawiam. polecacie ten kebab?? Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Zanie zaczynamy DUŻĄ literą i kończmy KROPKĄ. Stosujemy znaki interpunkcyjne. |
|
|
|
|
Nigdy tam nie jadłem, a ten w sity parokor tez zależy jak leży,raz dobry a za kilka dni obstrukcja
|
|
|
|
|
Takich co te 12 złotych zostawiają wielu - tytułowy Janek przestał nawet jeździć na taryfie bo kebsy tak schodzą 😎
Swoją drogą - nie powinno się to nazywać u Joli i Jana ? Ot co trochę kultury i szacunku http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Najecie się świństwa a potem wielu się dziwi że rozstrój organizmu albo co gorsze, rak jelita. Nie ma to jak zjeść porządny obiad w knajpie. Już wolałbym cienką zupę w barze niż takiego kebaba w którym jest najgorszej klasy mięso co można poczytać w internecie.
|
|
|
|
|
Odnoszę wrażenie, że kilka lat temu kebaby były z lepszej jakości mięsa.
Teraz to jakiś chłam. Kupiłem gdzieś w grudniu na "edukacji" - porażka. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Czytałeś że zamawiają mięso poza kontrolą? Kurier przypadkowo namierzył 30 kg baraniny, którą właściciele kebaba oczywiście mieli zjeść z rodziną (30 kg! Kto w to uwierzy). A takich przypadków są tysiące.
|
|
|
|
|
Boże tylko nie kupujcie u Jana i Joli najgorszy syf jaki niestety jadłam 🤮teraz jem tylko w Rzeszowie od dary polecam najlepsze szkoda że u nas nie ma takich😋
|
|
|
|
|
Kiedyś, jak mieli lokal w Rondzie, to był najlepszy kebab.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
w którym kebabie maja najostrzejszy sos ?
|
|
|
|
|
Widziałem ze powstaje kolo Bgż na Poniatowskiego nowy kebab coś ktoś wie kiedy otwarcie i jaka nazwa?
|
|
|
|
|
Na Poniatowskiego wisi już szyld "Aleppo" jest też już strona na facebooku.
|
|
|
|
|
Hahahaha przez Allepo to syryjskie miasto które było okupowane przez ISIS
Będzie tam napewno wybuchowo jak to będą terroryści Nazwę wymyślili Boska Hahahaha |
|
|
|
|
CYTAT Hahahaha przez Allepo to syryjskie miasto które było okupowane przez ISIS Będzie tam napewno wybuchowo jak to będą terroryści Nazwę wymyślili Boska Hahahaha Polska trudny język. |
|
|
|
|
wszystkie te kebaby to syf syf syf.... no i do tego higiena "kucharzy" robi robote smacznego !!!
|
|
|
|
|
kiedy otwarcie ktos cos wie ??
|
|
|
|
|
Nowy kebab w Vivo
Kilka dni temu wzięliście udział w krótkiej ankiecie, w której pojawiły się dwie opcje do wyboru: wieloskładnikowa, pyszna pizza i „konkretny“ kebab... 🤔 68% z Was zagłosowało na 🍕pizzę, a 32% na 🥙 kebab. A my znaleźliśmy kompromisowe rozwiązanie – oba te dania będziecie mogli wybrać z menu, bo już wkrótce do VIVO! Stalowa Wola dołączą dwa nowe lokale gastronomiczne – Deli Pizza i City Kebab. 😎 Jednym słowem – dla każdego, coś dobrego |
|
|
|
|
co wy to jecie, kebaby? Gorszego świństwa nie widziałem. Na sam widok tego czegoś rzygać się chce. A oni to jedzą.
|
|
|
|
|
Nie ma dobrych kebabow a w Stalowej Woli. To jedzonko nie dla naszych organizmow. Inny klimat
|
|
|
|
|
Jedni piją po lubią , jedni biją bo lubią a inni jedzą bo lubią
Proste |
|
|
|
|
Jutro otwarcie nowego Aleppo o godz 12
|
|
|
|
|
I jak tam wrażenia po otwarciu nowego kebaba ?? Coś ciekawego czy masówka jak wszędzie.......
|
|
|
|
|
Byłem dziś przetestować wziałem kurczaka duzego za 15 zl nie ma wyboru czy w ciescie,w bułce czy w picie, sama pita jest, miał być ostry sos a był bardzo przeciętny w lokalu pustki żadnych promocji na otwarciu tylko na następne zamówienie jest ulotka 20%, godziny otwarcia od 12 do 22 wiec bez szału
|
|
|
|
|
Ktos wie kiedy ten w vivo otwieraja? Trzeba bedzie przetestowac
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Opinie mamy zla - a polecamy zjesc w domu.
|
|