|
|
|
Cześć. Zamierzam zmienić dostawcę telewizji na NC+. Chciałabym dowiedzieć się coś więcej o jakości ich usług. Czekam na wszystkie za i przeciw. Jak wygląda jakość obrazu, czy podczas burzy zrywa połączenie itd. Czekam na informacje ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam już 3 lata nc+ i jestem bardzo zadowolona. Nie znikają nagle programy...te które masz w pakiecie są do końca umowy. Obraz jest idealny ...większość w moim pakiecie to HD. Podczas burzy nie zrywa połączenia. Właśnie tydzień temu podpisałam kolejną umowę😊 polecam
|
|
|
|
|
Jestem zadowlony z NC+
Może wiać, lać, sypać, rzucać jajkami i żabami a sygnał nie słabnie. Kanały w HD elegancko śmigają. Także NC+ na wielki "PLUS" :) |
|
|
|
|
Mam Cyfre+/NC+ od 5 lat i jest OK. Chyba wszystkie kanały jakie zdarza mi się oglądać, są w jakości HD.
Co do jakości i zaników sygnału - weź sobie odpowiednio dużą antenę a nawet większą. |
|
|
|
|
Sygnału nie zrywa jak kupisz własny "talerz" większy od oferowanego w zestawie. NC+ a wcześniej "N" mam od wielu lat i nie mam powodu do narzekania.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Większy talerz - lepsza siła i jakość sygnału. Zaniki sygnału z winy operatora nie zdarzają się. Obraz ginie mi tylko przy bardzo obfitych opadach deszczu i śniegu. Np. podczas burzowej ulewy w lecie.
|
|