|
|
|
Hej gdzie polecacie wybrać się na basen z dzieckiem (3lata) tak aby były fajne atrakcje dla niego? Stalowa Wola lub okolice?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam Janów Lubelski.
|
|
|
|
|
Ja polecam Tarnobrzeg, na pewno nie Stalowa, bo nasz basen jest nieprzystosowany dla tak małych dzieci. W Sandomierzu też brak brodzika.
|
|
|
|
|
Ja jezdze do Sandomierza z 7 miesięcznym i woda na małym basenie jest dość płytka.
Stopniowo do 1,2m o ile się nie myle. 3 letnie dziecko w brodziku po kostki ma sie chlapac? Co to za atrakcją :-) |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Hej gdzie polecacie wybrać się na basen z dzieckiem (3lata) tak aby były fajne atrakcje dla niego? Stalowa Wola lub okolice? Ostrowiec Swietokrzyski
|
|
|
|
|
W STW jest jeden mały basen z wodą cieplejszą z gł. ok 1m, ja tam ze swoim dzieckiem bywam, bo blisko, ale nie ma co ukrywać, jest słabo, zero atrakcji - dziecko może sobie tylko w "rękawkach" popływać i tyle.
Mam nadzieję, że ktoś z włodarzy w końcu przejrzy na oczy i stworzy coś sensownego, na czym nawet można zarabiać - teraz idzie się tam tak "od biedy" - a po dobudowaniu 1-2 małych baseników (brodzik itp.), jakaś zjeżdżalnia mała itp. i obłożenie było by spore. Nie trzeba aquaparku by się dobrze bawić, ale trzeba tu zainwestować w ten relikt PRL. |
|
|
|
|
Polecam Sokołów Małopolski. Jeden basenik od kosteczek po kolana. Drugi ze zjeżdżalnia w sam raz dla maluszkow. Polecam bardzo
|
|
|
|
|
Super, dzięki za namiary ☺
|
|