|
|
|
Jak w temacie - gdzie mogę kupić tanie i solidne płytki łazienkowe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obok myjni "kropelka" jest taki sklep z materiałami tego typu i moim zdaniem w dobrych cenach.
:) |
|
|
|
|
nestor kolo pks...przede wszystkim umieją bdb doradzić przy zamówieniu krótki okres oczekiwania.... odradzam sklepy typu majster mrowka tam maja tanio ale badziew
|
|
|
|
|
Też polecam pana obok Kropelki. Moja córeczka mówi na niego "Pan Płytka" Ściągnie wszystko co trzeba i ceny ma bardzo dobre. Można je jeszcze negocjować, zalezy ile materiału się bierze. Szczerze polecam!
|
|
|
|
|
Również polecam sklep obok kropelki. Pan ma fajne podejście do klienta i ma naprawdę konkurencyjne ceny
|
|
|
|
|
CYTAT Jak w temacie - gdzie mogę kupić tanie i solidne płytki łazienkowe? Król jest tylko jeden ..... Tubądzin. Nie są tanie ale jak sie zdecydujesz to beda na cale zycie. |
|
|
|
|
zaraz sprzedawcy obedrą mnie ze skóry ale ja uważam, że internet jest bezkonkurencyjny, ja zamawiałam płytki w marpolu w krakowie, darmowa dostawa, kupowałam płytki do całego domu, dwie łazienki, hole, salon, oczywiście chciałam kupoowac na miejscu ale np z ceny katalogowej 170zł sprzedawcy robili mi 144zł a ja kupowałam przez internet za 110zł/m te same płytki no to przy duzych ilościach jest to olbrzymia oszczędność. Potem Pan w sklepie jeszcze miał pretensje, że u nich nie kupiłam)
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
CYTAT zaraz sprzedawcy obedrą mnie ze skóry ale ja uważam, że internet jest bezkonkurencyjny, ja zamawiałam płytki w marpolu w krakowie, darmowa dostawa, kupowałam płytki do całego domu, dwie łazienki, hole, salon, oczywiście chciałam kupoowac na miejscu ale np z ceny katalogowej 170zł sprzedawcy robili mi 144zł a ja kupowałam przez internet za 110zł/m te same płytki no to przy duzych ilościach jest to olbrzymia oszczędność. Potem Pan w sklepie jeszcze miał pretensje, że u nich nie kupiłam) zgadzam sie, Internet jest na pewno tansza opcja,a jakosc tez niczego sobie, ja kupowalem w twoje-lazienki.pl firmy Cersanit i wszytko jest z nimi ok, a troche udalo sie zaoszczedzic, jednak w sklepie, to maja spore marze i przez to te ceny delikatnie wyzsze sa
|
|
|
|
|
CYTAT Jak w temacie - gdzie mogę kupić tanie i solidne płytki łazienkowe? polecam Merkury mARKET W TARNOBRZEGU Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
|
|
|
Pan obok ktopelki ma lepsze ceny niż w Merkurym. Byłam i sprawdzałam.
|
|
|
|
|
[moderator]Reklama[/moderator]
|
|
|
|
|
no tak jak w necie jest taniej, to jaki byście radzili sklep sieciowy? jak się da zostawić więcej kasy w portfelach, to warto korzystać z okazji, a z jakiej firmy najlepiej płytki kupować?
|
|
|
|
|
My zazwyczaj kupujemy w leroyu i wiem że mająesklep i wysyłają do domu też.
|
|
|
|
|
www.merkurymarket.pl/mielec
to jest to, Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
dzięki za pomoc RNI-JEZOWE i MayDay11, bardzo mi ułatwiliście sprawę
|
|