|
|
|
Witam,
czy można w Stalowej zamówić " zwykły obiad" np. zupa i 2 danie z dostawą do domu ? Wiem, że można pojechać i wziąć na wynos, ale potrzebuje dostawy do domu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, czy można w Stalowej zamówić " zwykły obiad" np. zupa i 2 danie z dostawą do domu ? Wiem, że można pojechać i wziąć na wynos, ale potrzebuje dostawy do domu. Na pewno to w Biesiadzie, Tratoria Mała Italia to włoskie dania, nie wiem jak ze słoneczkiem czy czasami się nie da. |
|
|
|
|
Wiem ze kryjówka ma usługi cateringowe obsługuje imprezy, przedszkola itp można podejść zapytać czy będą dowozić obiad do domu
|
|
|
|
|
Dzięki !
|
|
|
|
|
CYTAT Na pewno to w Biesiadzie, Tratoria Mała Italia to włoskie dania, nie wiem jak ze słoneczkiem czy czasami się nie da. Biesiady nawet jak dowożą nie polecam.Ja korzystałem z jej usług stacjonarnych i muszę stwierdzić,że drogo i niesmacznie ale najlepiej się osobiście przekonać. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na pewno to w Biesiadzie, Tratoria Mała Italia to włoskie dania, nie wiem jak ze słoneczkiem czy czasami się nie da. Biesiady nawet jak dowożą nie polecam.Ja korzystałem z jej usług stacjonarnych i muszę stwierdzić,że drogo i niesmacznie ale najlepiej się osobiście przekonać. Ja tam ostatni raz jadłem coś ponad pół roku temu i było bardzo dobre - ale nie tanie. Potem zdarzyło mi się tam wpaść na piwo czy coś takiego, więc nie wiem jak tam obecny poziom wygląda. |
|
|
|
|
CYTAT Wiem ze kryjówka ma usługi cateringowe obsługuje imprezy, przedszkola itp można podejść zapytać czy będą dowozić obiad do domu Kryjówki juz nie ma dluugi czas. Jedyne co moze dowozic o ile sie nie myle to Verona lub Rustica o ile maja jeszcze zestawy obiadowe. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|