|
|
|
firma Oktan tnie pensje pracownikom bo jest kryzys a kontrakt ma ten sam z firmą zagraniczną i szef na brak kasy nie nazeka pytam sie czy to jest czas kryzysu czy wyzysku!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a teraz odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego w UE jest zakaz posiadania broni palnej????? dla bezpieczenstwa ale ku rw a czyjego naszego?? mafi?? czy pseudo tfuuu!!!! biznesmenów
|
|
|
|
|
Niestety tak czasami jest, że ludzie korzystają i zarabiają na kryzysie
|
|
|
|
|
CYTAT a teraz odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego w UE jest zakaz posiadania broni palnej????? dla bezpieczenstwa ale ku rw a czyjego naszego?? mafi?? czy pseudo tfuuu!!!! biznesmenów Odpowiedź jest prosta: nigdy, ale to nigdy niewolnik nie dostanie broni palnej do ręki. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Bo to wina Tuska to wszystko!!!!!! Panowie - dolar i euro rekordowo drogie, taki pracodawca dostaje zaplate w ojro i jeszcze za malo piniondzy dla nas! NA WIDLY!
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
Bo to wina Tuska to wszystko!!!!!! Panowie - dolar i euro rekordowo drogie, taki pracodawca dostaje zaplate w ojro i jeszcze za malo piniondzy dla nas! NA WIDLY!
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
Tylko człowiek uzbrojony jest wolny,człowiek nieuzbrojony jest niewolnikiem.
Posłowie mówią "nie". Boją się że gdy naród dostanie do ręki broń to ich wystrzelają jak kaczki. Dlatego właśnie państwo nie pozwala swoim niewolnikom posiadać broni. Broń palną nie jest trudno zdobyć.(Dla chcącego nic trudnego) Wystarczy że jeden członek rodziny dostanie broń,a już inni będą w stanie jej dobyć... To szeroki temat a opini pewnie wiele! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Tylko człowiek uzbrojony jest wolny,człowiek nieuzbrojony jest niewolnikiem. Posłowie mówią \"nie\". Boją się że gdy naród dostanie do ręki broń to ich wystrzelają jak kaczki. Dlatego właśnie państwo nie pozwala swoim niewolnikom posiadać broni. Broń palną nie jest trudno zdobyć.(Dla chcącego nic trudnego) Wystarczy że jeden członek rodziny dostanie broń,a już inni będą w stanie jej dobyć.. Sprawa nie jest taka prosta jak ci się wydaje. Jeżeli możesz posiadać broń legalnie twoje poczucie bezpieczeństwa rośnie, rodziny również. Czujesz się mocny i jesteś sam jeden zapewnić bezpieczeństwo swoim domownikom. Jesteś silny. Wyobraź sobie 40 milonów osobników tobie podobnych, silnych, czujących się bezpiecznie. Jeżeli masz broń nielegalnie boisz się wpadki, denuncjacji, która spowoduje, że po rewizji u ciebie w domu pójdziesz siedzieć na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugie lata. Jest różnica? Jest. Niewolnik to ten któremu NIE WOLNO !!! A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
to ja czarny niewolnik z hucianego grodu pytam was ktura firma dzis niema kryzysu bo to slowo jest w modzie
|
|
|
|
|
Ta firma dla ktorej ja pracuje. W branzy IT jakos kryzysu nie widać.
Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
a niejesteś przypadkiem właścicielem tej firmy
|
|
|
|
|
Nawet gdyby to to nie wiele zmienia... Ale nie nie jestem wlascicielem, napisałem "dla której pracuje".
Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
Dokladnie u nas w firmie tez nie widac kryzysu (rowniez branza IT).
|
|
|
|
|
A nie szukają tam u Was kogoś chociaż do włączania i wyłączania komputerów?
|
|