|
|
|
Planuje zrobic corce osiemnastke na jakies 30 osob.Jaki lokal byscie polecili najlepiej w Stalowej.Tylko powazne opinie.Dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przychodzi mi na myśl pizzernia rustica 2 naprzeciwko policji, można podejść, popytać i wynająć sobie lokal proponuje też może w jakiejś remizie, tylko trzeba już dużo swojej pracy włożyć Jesli byłoby to lato to może jakies ognisko
|
|
|
|
|
@up naprzeciwko policji 18 urodziny ? czyś ty oszalał pewnie pełno tam bd 17 latków którzy bd pili alkohol :O Remiza w charzewicach ew niektórzy robili w jubilacie ale najlepiej to chyba jakaś remiza ew nie wiem kiedy masz te urodziny ale jak może za pare miechów i bd już ciepło to na polu gdzieś wynajmowana działka itp.
|
|
|
|
|
Lasowianka
|
|
|
|
|
CYTAT @up naprzeciwko policji 18 urodziny ? czyś ty oszalał pewnie pełno tam bd 17 latków którzy bd pili alkohol :O . Haha no racja nie przemyślałem swojej wypowiedzi :p juz zapomniałem jak to na 18-nastkach bywa remiza czy jakies ognisko byłoby najlepsze bo w lokalu sztywno i młodzież nie poszaleje |
|
|
|
|
ponownie pytam , gdzie najlepiej w styczniu urządzic 18 ? Ceny tak na około i lokaje z gory dziekuje
|
|
|
|
|
McDonald's bedzie w sam raz.
|
|
|
|
|
Prosilem o powazne opinie.Impreza w polowie czerwca
|
|
|
|
|
@kierowca - ja byłam na 18 na ciemnym kącie (czy jak tam to się zwie), jest miejsce na ognisko i grilla, i do tańczenia ;-) tylko tutaj trzeba włożyć trochę swojej pracy. Jeśli koniecznie jakiś lokal to polecam faktycznie tą Lasowiankę - ja zawsze kojarzyłam ten lokal raczej ze starszymi osobami, ale byłam tam na urodzinach i uważam że jest ok - akurat, mała salka do tańczenia i miejsce, żeby usiąść. Nie polecam natomiast żadnych pizzerii - byłam na paru takich "urodzinowych" imprezach i (wiadomo, to jest 18stka) trochę wypiją i może się to źle skończyć dla niektórych (chociaż i tak się pewnie skończy), a tak to przynajmniej potańczą i nie będą zamulać przy stoliku. Tak jak ktoś wspominał fajna byłaby też remiza, ale tutaj też trzeba włożyć sporo pracy lub zatrudnić kogoś, kto przygotowałby jedzenie (lub catering). Podobno dobrze też jest w Romie, ale to chyba trochę za duży lokal jak na tyle osób.
|
|
|
|
|
A ta stodoła koło ósemki- młodzi ostatnio to lubią
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Stodoła jest okej, ale mają więcej miejsca niż na 30 osób, więc pewnie właściciel będzie chciał wynająć tylko część (no bo przecież nie będzie mu się opłacać ;) ). Nie mają niestety oddzielnej sali, żeby móc się "odizolować" od reszty klientów.
|
|
|
|
|
Czy ktos ma namiary na remize w Charzewicach?
|
|
|
|
|
w słoneczku
|
|
|
|
|
A pub Joker?
|
|
|
|
|
Kierowca pw
|
|
|
|
|
W Jastkowicach możesz sobie za grosze (jakieś 150 zł) wynająć cały teren, bodajże Zacisze nazywa się ten lokal i teren przy nim. Możesz wnieść własne jedzenie, alkohol itp.
|
|