|
|
|
Hejka, potrzebuje jakiegoś fajnego pomysłu na prezent dla meża na urodziny Nie wiem kompletnie co mu kupic , konsola ,zegarek , perfumy odpadaja bo to wszystko juz ma
Pomóżcie i zapodajcie jakis fajny pomysl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znajdź jakaś fajną koleżankę i zabawcie się w trójkącie, większość facetów o tym marzy.
|
|
|
|
|
CYTAT Hejka, potrzebuje jakiegoś fajnego pomysłu na prezent dla meża na urodziny Nie wiem kompletnie co mu kupic , konsola ,zegarek , perfumy odpadaja bo to wszystko juz ma Pomóżcie i zapodajcie jakis fajny pomysl Jak dobrze pokombinujesz to wystarczy czerwona wstążka |
|
|
|
|
Ps. no chyba że to też już ma/miał
|
|
|
|
|
Dobry sex i wszystko w temacie. My mężczyźni dużo nie potrzebujemy. Ładne kobiece wdzianko, piękny kobiecy zapach i jak wspomniano czerwona wstążka wystarczy.
|
|
|
|
|
Dobrą golarkę bardzo praktyczna i przydatna rzecz
|
|
|
|
|
CYTAT Dobry sex i wszystko w temacie. My mężczyźni dużo nie potrzebujemy. Ładne kobiece wdzianko, piękny kobiecy zapach i jak wspomniano czerwona wstążka wystarczy. No to jak sex tylko od święta to tylko współczuć.Dobra książka "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Możesz mu też kupić zabawkę typu fleshlight toy, w razie gdyby mu się bardzo chciało..., a ciebie lub uczynnej sąsiadki nie było w pobliżu żeby mu ulżyć w potrzebie.
https://www.googl(...)NqsfM%3A |
|
|
|
|
Porządna, biała koszula. Pasuje do wszystkiego i na każdą okazję.
Byle tylko nie pierwszą lepszą z poliestru. Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
Dołączył: 30 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
O ile mąż nie jest abstynentem to może alkomat. Od swojej lubej dostałem rok temu i dużo pewniej się na drugi dzień kiedy na alkomacie pokazuje już 0,00.
|
|
|
|
|
Weź go do Jaskini Niedźwiedziej w Kletnie na tzw. "Trasę ekstremalną" w Stare dolne partie
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mecz mu w klubie Stalówki kup
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Kup mu wędki, niech idzie na ryby.
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ile lat ma szanowny małżonek?
Czym się interesuje, albo o czym od dawna marzy (to niekoniecznie sugestia)? Swego czasu marzył mi się detektor metalu - oprócz przygody w szukanie skarbu dochodzi jeszcze korzyść: ruch na świeżym powietrzu Moja znajoma w ramach prezentu dla męża, zaprosiła go na strzelnicę (polecam każdemu) Komuś może się spodobać wycieczka do spa (tak, faceci też mogą o tym marzyć) Inny byłby chciał pojeździć po torze samochodem wyścigowym Jeśli powiesz coś więcej o małżonku, może będzie łatwiej coś podpowiedzieć (pomysł z jedną czerwona wstążką na pewno fajny, ale, moim zdaniem, w normalnych małżeństwach taki prezent powinni dawać sobie małżonkowie częściej niż raz w roku - z okazji urodzin... mąż niekoniecznie musi o tym marzyć) |
|
|
|
|
Umów z 5 jego kolegów i zorganizuj im np laserowy paintball.
Oczyeiście w formie niespodzianki, niech koledzy czekają na miejscu a Ty go tam zawieź pod jakimś pretekstem. W międzyczasie w domu możesz przygotować jakieś piwko i przekąski a po powrocie razem dalej świętować. |
|
|
|
|
,,Bezstronny,, swojej mamie, na dzień matki zrób taki prezent
|
|
|
|
|
[cytat]Znajdź jakaś fajną koleżankę i zabawcie się w trójkącie, większość facetów o tym marzy
Mistrz Bo jak nie Ja to kto? |
|