|
|
|
Witam.
Poleci ktoś może dobry ,naprawdę doby serwis motocykli ,quadów ? Interesuje mnie Stalowa i okolicie . Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej.
Ja kilka razy zaprowadzałem mojego Raptora do Zaklikowa, a dokładnie firma RafiXdrive . Mam wizytówkę jeśli by ktoś potrzebował nr. tel Robili mi kilka rzeczy i jestem zadowolony ,cena też jest naprawę ok. Naprawdę polecam |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Specjalnie zadzwoniłem do szwagra gdzie serwisuje swojego gada ,jakoś uleciało mi ten szczegół a bardzo chwalił jakiś czas temu.
Więc tak warsztat mieści się za mostem na Brandwicy kilkadziesiąt metrów przed domem weselnym. troche stary wątek (poniżej)ale gość ma ksywe ZŁOTY http://forum(...)omierzu/ "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
w nisku kolo starego kina jest gość co dobrze robi motorki ale nie wiem czy quady,w automobilklubie tez był chłopaczek nie wiem czy pracuje tam nadal
|
|
|
|
|
TYKA w Nisku za szpitalem 693 059 182
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
Ja zaprowadzalem swoje moto do jakiegoś nowego warsztatu w zaklikowie. Myśle nowi to zobaczymy co potrafią heh całkiem spoko wyszło, dużo kasy tez nie chcieli wiec bardzo Oki.
|
|
|
|
|
Czemu wszyscy wychwalający ten warsztat rejestrowali się 14.03.2016 co to za reklama na forum?
|
|
|
|
|
"Tyka" w Nisku. Każdy kto jeździ to wie.
|
|