|
|
|
Wpisujcie na co waszym zdaniem warto przekazywać swój 1% podatku dochodowego. To ja może zacznę od siebie i polecę SOS Wioski Dziecięce. Misją stowarzyszenia jest niesienie pomocy dzieciom pozbawionym opieki rodzicielskiej oraz zagrożonych jej utratą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fundacja Osobom Niepelnosprawnym SLONECZKO.Podopiecznymi tej fundacji jest trzech braci ze Stalowej Woli.Patrk 15 lat,Filip i Pawel ,8 lat.Wszysy chorują na porazenie mózgowe i padaczke.Szczegoly na stronie fundacji.
|
|
|
|
|
Ja zawsze wspieram lokalnie
Ośrodek Rehabilitacji Dzieci Niepełnosprawnych w Stalowej Woli |
|
|
|
|
Ja tam wolę dawać na organizacje zajmujące się opieką nad zwierzętami bezdomnymi i chorymi. One nie mają wsparcia samorządów, kościół też się nimi nie zajmuje.
|
|
|
|
|
Ja przekazuje na KS Victoria i tak od lat ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Ja tam wolę dawać na organizacje zajmujące się opieką nad zwierzętami bezdomnymi i chorymi. One nie mają wsparcia samorządów, kościół też się nimi nie zajmuje. Robię i uważam tak samo https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja tam wolę dawać na organizacje zajmujące się opieką nad zwierzętami bezdomnymi i chorymi. One nie mają wsparcia samorządów, kościół też się nimi nie zajmuje. Robię i uważam tak samo Ja też :-) |
|