|
|
|
Witam
Chce kupic opony letnie tylko na raty, moze wiecie gdzie jest jakis sklep w stw lub okolice ( moze byc sasiednie miasto jak tbg czy sandomierz) BYlem w 3 sklepach w STW ale mozliwosci na raty nie bylo:/ Jest mozeliwosc w TESCO ale nie ma rozmiaru 15 ktorego potrzebuje ! Z gory dziekuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lba uciac nie dam, ale na gorce w zakladzie tym blizej przejazdu na drzwiach byla bodaj naklejka od zagla ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Witam Chce kupic opony letnie tylko na raty, moze wiecie gdzie jest jakis sklep w stw lub okolice ( moze byc sasiednie miasto jak tbg czy sandomierz) BYlem w 3 sklepach w STW ale mozliwosci na raty nie bylo:/ Jest mozeliwosc w TESCO ale nie ma rozmiaru 15 ktorego potrzebuje ! Z gory dziekuje Czym Ty q.wa jeździsz, że opony kupujesz na raty |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ] Czym Ty q.wa jeździsz, że opony kupujesz na raty Nie każdemu się przelewa Jeśli kolega śmiga autkiem za np 2 tysiączki w kieszeni pustka to nie wytrzepie ot tak z kieszeni 800 zł. na nowe opony |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam Chce kupic opony letnie tylko na raty, moze wiecie gdzie jest jakis sklep w stw lub okolice ( moze byc sasiednie miasto jak tbg czy sandomierz) BYlem w 3 sklepach w STW ale mozliwosci na raty nie bylo:/ Jest mozeliwosc w TESCO ale nie ma rozmiaru 15 ktorego potrzebuje ! Z gory dziekuje Czym Ty q.wa jeździsz, że opony kupujesz na raty Ty sie o to nie martw czym jezdze bo zapewne mam lepszy samochod od Ciebie. A chce kupic poniewaz kupilem aluminiowe felgi i nie widzi mi sie wydawac na opony 1500 zł jak moge sobie spokojnie wziasc na 2 lub 3 raty. |
|
|
|
|
Polecam zakupy opon na www.oponeo.pl Teraz tylko tam kupuję, za zakup 4 opon przesyłka za free. Ceny znacznie niższe od tych w naszej okolicy. Z 15" polecam Uniroyal RALLYE 550 195/60R15 88 V. Zajefajna opona, która super się trzyma drogi na suchym i mokrym (tylko szybciej się zużywa, ale to normalne przy takich właściwościach) i super wygląda. Cena tylko 250 zł
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
CYTAT Ty sie o to nie martw czym jezdze bo zapewne mam lepszy samochod od Ciebie. Nie wątpię - dlatego zapytałem. Pochwal się co to za maszyna piekielna. CYTAT nie widzi mi sie wydawac na opony 1500 zł jak moge sobie spokojnie wziasc na 2 lub 3 raty. Ty myślisz, że jak zapłacisz w 3 ratach, to zapłacisz mniej niż 1500 zł ? Przypomina się stary dowcip o więźniu, który mówi do kolegi spacerującego po celi: - Ty myślisz, że jak chodzisz to nie siedzisz? P.S. Popieram poprzednika - ja również w ubiegłym roku kupiłem w oponeo.pl |
|
|
|
|
CYTAT Ty sie o to nie martw czym jezdze bo zapewne mam lepszy samochod od Ciebie. A chce kupic poniewaz kupilem aluminiowe felgi i nie widzi mi sie wydawac na opony 1500 zł jak moge sobie spokojnie wziasc na 2 lub 3 raty. To jak to jest, ze masz samochod, lepszy niz wiekszosc innych, alusy a na opony kredyt?! Co to za jakies wypaczenia spoleczne?! К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
Felgi pewnie z ATS-u w "promocji" przez siatkę załatwione.....
|
|
|
|
|
CYTAT Felgi pewnie z ATS-u w \"promocji\" przez siatkę załatwione..... hehe zalosny jestes. Myslisz ze cala stalowa tak ma to ja tez musze miec? Mylisz sie czlowieku. Akurat kupowalem w Samko w Oplu. Bo przypal jezdzic na takich co sam masz z ats |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ty sie o to nie martw czym jezdze bo zapewne mam lepszy samochod od Ciebie. A chce kupic poniewaz kupilem aluminiowe felgi i nie widzi mi sie wydawac na opony 1500 zł jak moge sobie spokojnie wziasc na 2 lub 3 raty. To jak to jest, ze masz samochod, lepszy niz wiekszosc innych, alusy a na opony kredyt?! Co to za jakies wypaczenia spoleczne?! Nie po prostu jestem studentem ktory tez ma inne wydatki. |
|
|
|
|
CYTAT Polecam zakupy opon na www.oponeo.pl Ale nie spełnia chyba warunku o który toczy się ta zaciekła dyskusja. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ty sie o to nie martw czym jezdze bo zapewne mam lepszy samochod od Ciebie. A chce kupic poniewaz kupilem aluminiowe felgi i nie widzi mi sie wydawac na opony 1500 zł jak moge sobie spokojnie wziasc na 2 lub 3 raty. To jak to jest, ze masz samochod, lepszy niz wiekszosc innych, alusy a na opony kredyt?! Co to za jakies wypaczenia spoleczne?! Nie po prostu jestem studentem ktory tez ma inne wydatki. Udzielę ci bezpłanie rady. Ty nie potrzebujesz opon, tylko kredytu. Nie kupuj opon na kredyt, tylko weż kredyt i kup opony. Kupisz gdzie będziesz chciał. |
|
|
|
|
CYTAT Nie po prostu jestem studentem ktory tez ma inne wydatki. Student z samochodem!? Pewnie jeszcze dzienne, dostajesz stypendium socjalne i pytasz sie o najtansze opony do ferrari, no prosze nie dosyc ze bumelant to jeszcze korzysta z naszym pieniedzy. Powinni ci samochod podpisac gwozdziem "dobro publiczne". К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
CYTAT Udzielę ci bezpłanie rady. Ty nie potrzebujesz opon, tylko kredytu. Trafiłeś w sedno. |
|
|
|
|
CYTAT P.S. Popieram poprzednika - ja również w ubiegłym roku kupiłem w oponeo.pl Nie wiem dlaczego tak się ekscytujecie cenami opon z oponeo.pl jeśli w stalowowolskiej Pamie macie tą samą oponę tańszą o 20- 30 złotych na sztuce niż w ww serwisie ? Dodatkowym kosztem dla zamawiającego via net jest założenie i przekładka co odpada przy kupnie opon u lokalnego gumiarza |
|
|
|
|
Kup toyo t1r cena za sztuke 195/50/15 od 150 do 170 wiec nie tak drogo za komplet wyjdzie pozdro
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT P.S. Popieram poprzednika - ja również w ubiegłym roku kupiłem w oponeo.pl Nie wiem dlaczego tak się ekscytujecie cenami opon z oponeo.pl jeśli w stalowowolskiej Pamie macie tą samą oponę tańszą o 20- 30 złotych na sztuce niż w ww serwisie ? Dodatkowym kosztem dla zamawiającego via net jest założenie i przekładka co odpada przy kupnie opon u lokalnego gumiarza Gdy ja kupowałem to było akurat odwrotnie 30-40 zł drożej na sztuce w STW niż na oponeo.pl. Jeżeli prawdą jest to co piszesz to "Malina". Oznacza, to pożądany przez nas klientów kierunek. Pozdrawiam Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
CYTAT Gdy ja kupowałem to było akurat odwrotnie 30-40 zł drożej na sztuce w STW niż na oponeo.pl. Jeżeli prawdą jest to co piszesz to \"Malina\". Oznacza, to pożądany przez nas klientów kierunek. Pozdrawiam Sam byłem zdecydowany na kupno opon przez net po odwiedzeniu gumiarzy pod Rozwadowem i tego koło Pajtona Jakoś do głowy mi wcześniej nie przyszło żeby pytać w Pamie bo kojarzyła mi się raczej z serwisem aut ciężarowych Jak ktoś będzie chciał kupić oponki to niech nie gada z młodymi chłopakami tylko takim gościem po 40 ( szef, kierownik ) bo można się z nim targować |
|
|
|
|
chlopak pyta o opony na kredyt a wy juz chcecie wiedziec dlaczego na kredyt i jakim samochodem jezdzi. nic wam do tego!
Ja ostatnio kupowalem przez net ale nie mam pewnosci czy sprzedaja na raty. zdecydowalem sie na kupno przez internet dlatego ze bylo 54zl na sztuce roznicy jak w okolicach i dostawa za free. Nawet jak dolicze koszt zalozenia to i tak 150 mam w kieszeni. i gwarancja tez jest. ale tak jak cor77 pisal, jedz i zobacz co maja. sam myslalem tam podjechac ale jakos tak wyszlo ze nie odwiedzilem zakladu. moze podjade tam zalozyc te oponki na felgi pzd. |
|
|
|
|
Witam
Mam zamiar kupic opony letnie do Opla Astra 1.8 i zastanawiam sie nad wyborem rozmiaru felgi i marki opon. |
|
|
|
|
Ceny jak gdzie indziej, a te niby stare ceny skreslone to kpina i słaby chwyt
|
|
|
|
|
Ul. Piaskowa; Jędruch
Wyszło mi grubo ponad 100 mniej za komplet z wymianą i wyważeniem, niż sam zakup na necie. |
|
|
|
|
CYTAT Czym Ty q.wa jeździsz, że opony kupujesz na raty CYTAT Felgi pewnie z ATS-u w "promocji" przez siatkę załatwione..... Ja pier.... mentalność stalowolskiego przedstawiciela szlachty A co cię jeden z drugim obchodzi czym chłopak jeździ i dlaczego chce kupić na raty. Pytanie było gdzie kupi na raty i tego się trzymajcie. Polacy to chyba najbardziej zawistny naród na świecie :( P.S. Nie kupowałem na raty, ale jeśli chodzi o porównanie z netem to wyszło taniej kupić lokalnie razem z wymianą (u Jędrucha- 2 lata temu). |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Czym Ty q.wa jeździsz, że opony kupujesz na raty CYTAT Felgi pewnie z ATS-u w "promocji" przez siatkę załatwione..... Ja pier.... mentalność stalowolskiego przedstawiciela szlachty A co cię jeden z drugim obchodzi czym chłopak jeździ i dlaczego chce kupić na raty. Pytanie było gdzie kupi na raty i tego się trzymajcie. Polacy to chyba najbardziej zawistny naród na świecie :( P.S. Nie kupowałem na raty, ale jeśli chodzi o porównanie z netem to wyszło taniej kupić lokalnie razem z wymianą (u Jędrucha- 2 lata temu). temat sprzed 5 lat.... |
|