|
|
|
Byłam dziś w sdk, pytałam. Grupa ruszyłaby od września, nie ma możliwości zaczęcia w dowolnej chwili, minimalna liczba osób do utworzenia grupy to 10osób. O koszty już nie pytałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To do września można chodzić na rosyjski do tej szkoły na poniatowskiego. Co Wy na to?
Tak w ogóle chcielibyście 1 czy 2 razy w tyg? Ewentualnie można tez poszukać kogoś i formie korepetycji u jakiegoś nauczyciela. |
|
|
|
|
To można tak zrobić, że do września tam, a jesli nie zorganizuje się grupa 10os na jesieni to można będzie kontynuować w tej szkole. ja raz w tygodniu, ale jeżeli większość dwa razy to się dostosujępozdr
|
|
|
|
|
Ja tez wole 1 w tyg.
Co reszta na to? |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
raz w tygodniu
o 19.00 |
|
|
|
|
Jeśli 19, to u mnie odpada wtorek i czwartek. Chyba ze inna godzina w te dni.
A co z reszta? karmazynka i c-thru? --- Może poniedziałek godz 19 ? |
|
|
|
|
dla mnie poniedziałek ok.
|
|
|
|
|
To jak w końcu? co robimy?
Bo chyba już 5 chętnych nie ma. Jeśli będzie nas tylko trójka, ja, karolccia i mariuszeF to można poszukać prywatnie korepetycji i będzie taniej. |
|
|
|
|
Szkoda, że z tą szkołą nie wypaliło! Jeżeli coś znajdziesz w rozsądnej cenie to jestem chętna, ja nie znam nikogo, kto mógłby uczyć rosyjskiego.
|
|
|
|
|
Sory za moją nieobecność, jeśli to coś teraz zmieni to mi też pasuje w pon. o 19.
|
|
|
|
|
Jest ktoś chętny do nauki j.rosyjskiego??
Korepetycje np w 2/3 osoby. |
|
|
|
|
CYTAT Jest ktoś chętny do nauki j.rosyjskiego?? Korepetycje np w 2/3 osoby. Mógłbyś opisać jak to mniej więcej miałoby wyglądać? Ilość zajęć w tyg, godziny, ewentualna cena itd. Możesz na priv. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jest ktoś chętny do nauki j.rosyjskiego?? Korepetycje np w 2/3 osoby. Mógłbyś opisać jak to mniej więcej miałoby wyglądać? Ilość zajęć w tyg, godziny, ewentualna cena itd. Możesz na priv. priv |
|
|
|
|
Też byłabym zainteresowana, przy czym rozumiem, że to nauka od podstaw, bo nie mam żadnych podstaw... Proszę o info
|
|
|
|
|
CYTAT Też byłabym zainteresowana, przy czym rozumiem, że to nauka od podstaw, bo nie mam żadnych podstaw... Proszę o info priv |
|
|
|
|
up
ktoś chętny do nauki ? |
|