|
|
|
Czy w naszej okolicy jest jakaś skromna sala na wesele? Chodzi mi o to aby nie było niepotrzebnego przepychu w postaci kryształów, luster, błyszczącej podłogi i białych ścian. Najlepiej w jakimś drewnianym klimacie.
Moderowano przez: panna_pina Na prośbę autora wspomniana przez niego nazwa lokalu wymoderowana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mało profesjonalna ta reklama drogi właścicielu
Moderowano przez: panna_pina Żeby nie było to wymoderowane. Teraz odpowiadamy na temat. (
:) |
|
|
|
|
Lecz się...
|
|
|
|
|
A czy w Nisku gdzieś w okolicach Zarzecza nie ma czegoś w stylu Leśnej Karczmy? Coś takiego mi świta, ale nie mogę sobie dokładnie przypomnieć i nie widzę nic konkretnego w internecie.
|
|
|
|
|
Leśna Karczma w Kończycach.
|
|
|
|
|
Jak się jedzie na Sandomierz to po lewej stronie za Gorzycami jest drewniana karczma gdzie odbywają się wesela
|
|
|
|
|
Ta Karczma Jandura?
|
|
|
|
|
Tak to ta jak cenowo, jak sala to nie wiem, jakby ktoś coś to proszę o info
|
|
|
|
|
Pojadę obejrzeć. Znalazłam w internecie jeszcze coś takiego: http://www.karczmajorgula.pl/galeria
|
|
|
|
|
Odrazu Ci napisze ze Jandura w Gorzycach i Jorgula w Nowej Debie do skromnych i tanich nie naleza.
Rownie dobrze mozesz zapytac w Biesiadzie w Stalowej. Duzo blizej a i mysle, ze ceny podobne. Jedyny skromny lokal jaki znam to na pikulach gdzie maja golonke 1sza klasa, ale tam chyba wesel nie robia Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Autorowi chyba chodzi o styl, prawdziwą chatę z bali. Z klimatem, który się czuje. Nie coś stylizowanego jak stalowowolska kiczowata Biesiada.
Skromna, nie musi być w wydaniu tania. |
|
|
|
|
CYTAT Odrazu Ci napisze ze Jandura w Gorzycach i Jorgula w Nowej Debie do skromnych i tanich nie naleza. Skromnie nie znaczy, że ma być najtaniej. Chodzi mi o fajny klimat. Nie chcę siedzieć jak na jakimś tronie niczym królowa. Dlatego właśnie szukam coś w stylu Jorguli. |
|
|
|
|
Można tez pomyśleć o weselu w jakiejś remizie ja osobiście takie najbardziej lubie, tylko wiąże się to z dużym wkladem pracy własnej
|
|
|
|
|
Pasadena w Zaklikowie.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
W Wilczej Woli jest taka malutka karczma z bali.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
A wiesz może jak się nazywa? W google nie widzę nic konkretnego.
CYTAT Pasadena w Zaklikowie. Właśnie z naszej okolicy słyszałam tylko o Pasadenie, nawet o tym wspomniałam w pierwszym wpisie, ale Stefan mnie zbełtał, że jestem właścicielem |
|
Dołączył: 21 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
oinukir Jak chcesz skromnie to polecam Ci skromną ,kameralną knajpkę obok sklepu LUX . PS nie szukaj w google jej nie znajdziesz ! Prawa sciana sklepu LUX
|
|
|
|
|
Krucze Gniazdo w Przyszowie ;D bardzo ładna sala
|
|