Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Prezydent Rzeszowa podjął decyzję o podniesieniu dopuszczalnych prędkości ruchu na wylotówkach z miasta
Źródło : klik Zdaję sobie sprawę, że nasze arterie na Energetyków czy Podskarpowej są zarządzane przez Wojewódzki Rejon Dróg w Nisku ale może jednak ktoś pójdzie po rozum do głowy i też podniesie dopuszczalne prędkości na wylotówkach ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
długo nie a potem jeszcze wcale-niestety
|
|
|
|
|
ta arterie na Energetyków to mogli by przynajmniej załatać a najlepiej zrobić coś od nowa w trakcie jak będą robić ten przejazd pod torami. Jazda prawym pasem z kierunku nisko - stalowa powyżej 50 km/h + nie omijanie "dziurek" grozi wręcz urwaniem koła :/
|
|
|
|
|
Dla mało spostrzegawczych mam bardzo pocieszającą wiadomość :] Na naszej arterii Energetyków kochane kierownictwo z GDDKiA zamiast wyłożyć kasę przynajmniej na załatanie powstałych po zimie dziur - poszło na łatwiznę ! Otóż widnieje tam bodajże od dzisiaj (nie jestem na 100% pewien) ograniczenie do 40 - na drodze wylotowej
Śmiałe rozwiązanie - jak komuś koło urwie to się będą zapierać że przekroczył dozwoloną prędkość i z odszkodowań lipa ... To ja proponuję od razu wprowadzić wszędzie ograniczenia do 20 i przynajmniej nie będzie problemu |
|
|
|
|
CYTAT Otóż widnieje tam bodajże od dzisiaj (nie jestem na 100% pewien) ograniczenie do 40 - na drodze wylotowej Śmiałe rozwiązanie - jak komuś koło urwie to się będą zapierać że przekroczył dozwoloną prędkość i z odszkodowań lipa ... To ja proponuję od razu wprowadzić wszędzie ograniczenia do 20 i przynajmniej nie będzie problemu Zawsze preferowałem rozwiązania radykalne. Zatem - "zakaz ruchu" |
|