|
|
|
CYTAT tak czytam te twoje wypociny i stwierdzam ze frustratka to jestes TY,fajny watek (psiara jestes 100%) bo ja czytam wiele fajniejszych.Zwróciłem uwage na nazywanie zwierzat ludzkimi imionami bo takie jest moje zdanie i opinia -mam do tego prawo. mi tez przeszkadza jak moja sasiadka wola na suke Julcia ,a na psa Tymek.I nie jest to nie grzeczne i nie na temat bo dotyczy PSICH imion ! idz sie dotlen z pieskiem to ci frustracje przejda. Trzeba dziękować,że jest forum Stalowego Miasta,że można się dowiedzieć co w "trawie piszczy". Kryśka60 przypomnij sobie, jeden z cytatów S.Lema i przestań być agresywna,bo jeszcze demonstracje zorganizują. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Figo-> Figuś
|
|
|
|
|
Tequila
|
|
|
|
|
Bruno->Bronek->Bronisław
Dorii |
|
|
|
|
CYTAT Hrabio nie zaśmiecaj wątku wpisami nie na temat. Temat nie dotyczy kogo i jakie psie imiona osłabiają. Załóż sobie temat o osłabianiu się psimi nazwami i tam sobie popiszesz na temat. A tak to piszesz nie na temat i w dodatku dosyć niekulturalnie nie wspominając, że używasz przy tym banalnych słów. Hrabia ma 90% racji (90, bo nie lubię zwrotów typu posrne w głowach albo psiara) i wypowiada się jak najbardziej na temat. Ludziska kochane, nie nazywajcie psów ludzkimi imionami, bo lada chwila, Twój syn zaręczy się z dziewczyną o imieniu Diana, a Ty od lat opowiadasz anegdotę, jak twoja suczka Diana narobiła Ci do butów, gdy była zła. Nie tragedia, ale głupio. I psy nie mają na imię, tylko się wabią. Język polski fajna mowa, warto poznać. Pozdrawiam właścicieli czworonogów |
|
|
|
|
Truiks też nie lubie zwrotów posrane w głowach i wole jak psy wabią się po psiemu i ogólnie ludzkie imię u psa to rzadkość.
|
|
|
|
|
Ludzie ktoś założył posta żeby poznać pana po psie,skoro się nie da po nicku a Wy się jaracie i zaraz podajecie jak na tacy,nikt nie pomyśli)))
|
|
|
|
|
wygodne, naturalne wiklinowe lezanki dla psa i kota znajdziecie tutaj https://www.vikla(...)zat.html
|
|
|
|
|
CYTAT wygodne, naturalne wiklinowe lezanki dla psa i kota znajdziecie tutaj https://www.vikla(...)zat.html Bardzo ładne psie imię |
|
|
|
|
Kajtek
|
|
|
|
|
Dolar :-)
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Płotka. Każdy mój pies nazywa się Płotka
|
|
|
|
|
Roxi & Tequila
|
|
|
|
|
Tofik
|
|
|
|
|
Nacht
|
|
|
|
|
CYTAT Nacht :) |
|
|
|
|
CYTAT Truiks też nie lubie zwrotów posrane w głowach i wole jak psy wabią się po psiemu i ogólnie ludzkie imię u psa to rzadkość. No co ty!!! Wystarczy podejsc na komisariat |
|
|
|
|
Kurde..mój pies też nacht
Kiedyś były same burki a teraz same nachty |
|
|
|
|
Nacht, pies obronny z "głowicą"
|
|
|
|
|
Witam
Dajcie spokój chłopakowi ma swój świat, a że.....inny od Waszego?!?!? to przecież nie jego problem ja tam lubie gościa.... przynajmniej nie wieje nudą na forum....Pies - psy - Tofik i Pako. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Nacht, pies obronny z "głowicą" ...słoikową? ;) A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
Ja mam jamnika nahcika
|
|
|
|
|
Snupi i Spajk
|
|
|
|
|
Luna i Kapsel.
|
|
|
|
|
Suczka Andriejka
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|