|
|
|
Co sądzicie o mieszkańcach którzy nie sprzątają po swoich psach ? Mały pies mała kupa ? Twój pies twoja kupa.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Co sądzicie o mieszkańcach którzy nie sprzątają po swoich psach ? Mały pies mała kupa ? Twój pies twoja kupa. Twój pijak twoje szkła z butelek głąbie. setki razy był ten temat, jeszcze się tymi gównami nie najadłeś ?
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT Co sądzicie o mieszkańcach którzy nie sprzątają po swoich psach ? Mały pies mała kupa ? Twój pies twoja kupa. Hmmm, wiecznie ktoś porusza tmt kup psich i tego by właściciel posprzątał po swoim pupilku. Każdy ma potrzeby fizjologiczne, i ja i TY, LUDEK i wielu innych O ile rozumiem srającego psa na trawie tak już nie ogarniam srającego i lejącego człowieka na trawie, w krzakach, w klatce, przy wejściu do piwnicy, przy drzwiach do czyjegoś garażu itd. Przykład z wczoraj. Idzie koleś...po chodniku, odwrócił ry.a w drugą stronę, wyciągnął wacka i na osiedlu wsród bloków, dzieci i innych...leje po ledwo co wyrastającej wiosennej trawce przy błękitnym niebie. Ostatnio ktoś/coś wysr.ło się przy wejściu do naszego garażu. Po wielkości tego czegoś zakładam, że sprawcą nie jest tego czegoś- czworonożna istota. To ja sądzę ! Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|