~~lol:) | |
|
|
eliza ma penisa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ja jestem za tym aby w tym temacie zamieszczać dowcipy na temat tego osła - już wcześniej pomogło - ucichło ciele głupie. Pomysł na pewno lepszy niż ten żeby ten temat służył jako katalizator reikerowych wynużeń |
|
|
|
|
Skoro żaden mod nie chce tematu usunąć.
|
|
~~ifg | |
|
|
CYTAT eliza ma penisa nie kazdy jest doskonaly :] |
|
|
~~Wiesław.L | |
|
|
Zastanawia mnie jedno dlaczego osoba Reikera znalazła sie, aktualnie w centrum zainteresowania stalowowolskich forumowiczów.
|
|
|
~~ifg | |
|
|
raczej kazda doskonala sry ;D w sumie to zadna :]
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zastanawia mnie jedno dlaczego osoba Reikera znalazła sie, aktualnie w centrum zainteresowania stalowowolskich forumowiczów. Bo go tu nie ma, a jak się zjawi , to ktoś zarządzi ewakułację już pisałam że mi osobiście krzywdy nie zrobił, wręcz jest podejrzanie miły, zupełnie jakby wiedziałkim jestem Może gdzieś wytropił, kto wie.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~WoW | |
|
|
CYTAT Zastanawia mnie jedno dlaczego osoba Reikera znalazła sie, aktualnie w centrum zainteresowania stalowowolskich forumowiczów. Bo matoły dzisaj się popisały,bez wyobraźni do n-tej potęgi! |
|
|
|
|
|
"Aż mi normalnie sutki z przejęcia zmroziło."
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
A kisiel w majtach jest?
|
|
~~Rajker | |
|
|
A ja sadze, iz natszeth czahs na zignorowanie zupelnie mnie, jak to jest ze chce sie mnie ignerowac? Przeciez ja tu jestem!
|
|
|
~~WoW | |
|
|
No i proszę jak ucichło,mędrcom zabrakło śliny.
a Reiker pewnie zwija sie ze smiechu... |
|
|
~~ifg | |
|
|
"panie tu nie jest salon damsko meski, tu jest kiosk ruchu, ja , ja tu mieso mam " ;]
|
|
|
|
|
|
OOOOO! Widzę, że REIKER opuścił już forum ginekologiczne
|
|
|
|
|
Reiker wypowiadając się na tematy ginekologiczne można wywnioskować iż masz jakieś problemy z osobowością lub płcią? Znasz stare powiedzenie nie wpier….. się między wódkę a zakąskę! Wylewasz tu swoje wypociny na każdy temat bo pewnie w życiu prywatnym nikt nie chce z Tobą rozmawiać i każdy omija internetowego Reikera i pozostaje Ci tylko forum ale jak widzisz i tu się na tobie poznali.
|
|
|
|
|
Kocham
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jednak większość rodziców kocha własne dzieci bez względu na to, jakie one są
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~ola | |
|
|
Reiker ma parcie... chce zaistnieć. Pewnie ma kompleksy.I to jest jego problem, zostawmy ,go z nim.
|
|
|
|
|
|
jedno trzeba powiedziec Reiker jest bardzo aktywny , czy to dobrze ,/do oceny forumowiczow/ czasami jednak za duzo i nie na temat , ja wychodze z zalozenia dwa raze pomysl a potem powiedz lub napisz nara
|
|
~~kpt.Nemo... | |
|
|
Witaj na forum Stalowe miasto - Kloaka.!
Wypróznij się tu.! Forum Stalowe miasto upadło. Chamstwo,prostactwo,głupota zrobiły swoje... Nie zatrzyma tego nic! Jeszcze raz grzecznie przypominam: Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra,osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Odsyłam do regulaminu i zdrowego rozsądku. Pozdrawiam. Ps: Reiker aby tak dalej. Masz 100% poparcia z mojej strony. |
|
|
~~Edzio | |
|
|
Reiker, czemu piszesz, że sam siebie popierasz? Szczaua
|
|
|
|
|
|
DoD - A ja mam wrazenie że masz kompleksy.Rodzice sie pewnie ciebie wstydzą to nadrabiasz w internecie.Naucz się jednego - wstydzi się ten,kto wie,że robi źle,ale nic nie robi,żeby to zmienić.
Call - Jesteś bardzo wybitny i inteligetny i zawsze wiesz co powiedzieć,nie to co niektórzy komentatorzy z portalu S/M.Mam nadzieję,że otworzyliście nowy rozdział w historii portalu i za wami pójdą inni. echelon - Ty pozjadałes wszystkie rozumy - jestes Alfa i Omegą! spartan88 - A ty sie chamuj ze swoimi opiniami.Przykro się robi,kiedy próbujesz nadrobić brak inteligencji,chamstwem. Monikap- No błysnełas inteligencją... ~~lol - Ty po prostu zawsze masz racje i jestes \"profesjonalistą\" a inni to amatorzy. nikoxxx1 - Znam wiele powiedzeń.Pozwól więc bym miał swoj opinie na twoj temat i całego forum. Nadminister Ziorro - to dotyczy DoD-a jacek298 - „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~hahahaha | |
|
|
REIKER uprawia sex z siostrą nagle w chwili uniesienia siostra mówi do niego : jesteś lepszy od ojca na to REIKER :wiem matka też mi to mówiła
|
|
|
|
|
|
CYTAT REIKER uprawia sex z siostrą nagle w chwili uniesienia siostra mówi do niego : jesteś lepszy od ojca na to REIKER :wiem matka też mi to mówiła No proszę,jaki ciepły tekst napisałeś! Miło się go czytało. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
BAD DAYS Choć wokół ciebie wiosna, A w kalendarzu maj - To chwila nie radosna. Dopadły cię bad days. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Już lista trosk jest długa – Już seria się zaczyna. Szef cię dziś w pracy zrugał, Rzuciła cię dziewczyna. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Urlopu nie dostałeś. Masz wykorzystać potem. Egzaminu nie zdałeś. Znów kłopot za kłopotem. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Dłużnik od ciebie stroni. Dziś musisz iść na sesję. A ciebie ciągle goni Nieszczęście za nieszczęściem. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Daleko do wypłaty. Jest dziura w nowym bucie. I jeszcze na dodatek Tramwaj sprzed nosa uciekł. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. W komputer wlazł ci robal I zeżarł ważne pliki. Pozostał ci C-Format. Już bliskiś jest paniki. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. W gardle uwiera kaktus A w oczach kłują łzy. I sam już nie wiesz– jak tu Masz przeżyć takie dni. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Albo na Forum wpadnij Gdy już za dużo troski. I linka sobie kliknij W dziale SM . Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Podziel się problemami I usiądź naprzeciwko. A potem może z nami Wypijesz jakieś piwko. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To wypij z nami piwko. A jeszcze lepiej dwa " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|