|
|
|
Lech, Tyskie, Żubr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Perła Export
|
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Otwarte, schłodzone, następne(kolejne), darmowe
pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
|
|
|
perła się już zepsuła polecam namysłów
|
|
|
|
|
"Regionalne" Leżajsk
|
|
|
|
|
Namysłów, Piwo Żywe.
|
|
|
|
|
CYTAT Piwo to syf,rujnuje wątrobę,każdy lekarz Wam to powie. Wszystko ma jakiś tam wpływ na organizm. Ważny jest umiar. |
|
|
|
|
Zimne :-)
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Namysłów
:) |
|
|
|
|
Tyskie. Ale żadnym piwem nie pogardzę zwłaszcza, jeśli ktoś postawi ;)
|
|
|
|
|
Mój sąsiad mawia podobnie, ale jego bym nie posądzał, że pisze tutaj na forum, więc to chyba tylko zbieg okoliczności
|
|
|
|
|
hehe, myślę, że niejeden tak myśli
|
|
|
|
|
Perła Export (lepsza od Namysłowa)a z koncerniaków to Leszek chmielewski - reszta koncerniaków to siki (ale to moje subiektywne zdanie). A tak na marginesie Perła to sponsor Motoru Lublin. Czy kibice Stalówki piją Perłę?...
|
|
|
|
|
Leżajsk pszeniczne i chmielowe jest nawet znośne kiedyś dobre było Karpackie - reszta polskich tzw piw to są szczyny w 99 procentach wytwarzane z granulatu i koncentratu... z zagranicznych to Smadny mnich może być..
|
|
|
|
|
Już kiedyś pisałem w tym temacie i dalej podtrzymuje że piwa regionalne są najlepsze jeśli chodzi o smak np.browar z Grybowa, Ciechan itp. Z koncernowych chmiel to tylko zawiera Żywiec, Heineken i ostatnio Leżajsk chmielowy. Zastanawiam się jak można pić Tatre Harnasia Żubra itp. piwka. A już nie piszę o piwach tzw.marketowych za jedyne 1,39 wielu skrzynkami to wynosi że sklepów ale pić to to trzeba mieć zdrowie i odwagę.... Teraz sącze Perłe Export. Jest przyzwoite. Czasami Okocim się posmakuje - te limitowane całkiem pyszne :-)
|
|
|
|
|
Najlepsze piwo wg mnie to Budweiser. I to spozywam najczesciej.
SZczyn typu Lezajsk, Zywiec, Warka itp. staram sie nie dotykac. Te marki byly dobre jakies jeszcze 15 lat do tylu. Faktycznie cos ostatnio Perla Export jakby cos sie popsula... |
|
|
|
|
Ok.a może teraz powiecie jak dużo i jak często pojęcie piwko?
|
|
|
|
|
Tzn pijecie miało być
|
|
|
|
|
a widzial ktos w stalowej zwierzynca?kiedys bylo w takich butelkach z dluga szyjka.....super smak
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
CYTAT Ok.a może teraz powiecie jak dużo i jak często pojęcie piwko? Ja tak srednio 2-4 dziennie ale znam gosci ktorzy potrafia 15 dziennie wypic...trzeba uwazac bo to juz jeden krok do alkoholizmu |
|
|
|
|
Osobiscie polecam jak najbardziej lezajsk pszeniczne. Szkoda ze butelka bez zwrotna ale piwko smakowo cos jak perla export tylko wg mnie lepsze. Chmielowej jeszcze nie probowalem
|
|
|
|
|
Ostatnio wciągam się w piwa kraftowe. Troszkę droższe, ale jednak smak zupełnie inny
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ok.a może teraz powiecie jak dużo i jak często pojęcie piwko? Ja tak srednio 2-4 dziennie ale znam gosci ktorzy potrafia 15 dziennie wypic...trzeba uwazac bo to juz jeden krok do alkoholizmu 2-4 dziennie to juz alkoholizm. |
|
|
|
|
Żywiec "Białe", Carlsberg, Kasztelan.
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Obecnie jasne pełna Łomża
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|