|
|
|
Jak w temacie gdzie robią te dwie usługi? Jak by ktoś koszt zapodał będę wdzięczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tym jest naprawdę ciężko. O ile sama wymiana jeszcze się udaje, o tyle wyważenie kół, dokręcenie w Stalowej Woli już graniczy z cudem :( Uważaj! Miej się na baczności! Poczytaj o poprawny dokręceniu koła.
|
|
|
|
|
czortunio, a gdzie mozna u Ciebie dokrecic?
|
|
|
|
|
Czortunio, ćwierć inteligencie. Oglądałeś kiedyś pitstop na F1. Widziałeś tam czyszczenie piasty, smarowanie miedzią albo klucz dynamometryczny?
|
|
|
|
|
Nie no zluzujcie, pewnie że gdzie niegdzie tak robią, ale nie w porze masowej wymiany opon gdzie liczy się ilość.
Wracając do tematu to na PKSie zrobisz kompleksowo. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jędruch na górce, albo Prohantra na Okulickiego.
Te znam, inne google Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Czortunio, ćwierć inteligencie. Oglądałeś kiedyś pitstop na F1. Widziałeś tam czyszczenie piasty, smarowanie miedzią albo klucz dynamometryczny? Ale miło, że wiesz o czym mówię. A teraz pierwszą lepszą instrukcję obsługi (dla użytkownika) samochodu czy roweru i do lektury CYTAT Nie no zluzujcie, pewnie że gdzie niegdzie tak robią, ale nie w porze masowej wymiany opon gdzie liczy się ilość. Prokuraturę zawiadamiać! Masowo. |
|
|
|
|
Nigdy w życiu u Jędrucha. Stanowczo odradzam! Dokręcają ile się da pneumatem, a później dla picu sprawdzają dynamometrycznym. Klucz klika, ale to nie istotne bo śruba już jest przekręcona. Własnym kluczem nie mogłem śrub odkręcić, nawet kiedy na nim stałem. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
estewu1 - to jest największe sku(*&^%^&wo. Takie działania trzeba piętnować!
Proponuję dla przestrogi pisać, gdzie narażają nasze życie! |
|
Dołączył: 19 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja bardzo jestem zadowolona z obsługi na Brandwicy kolo Dworu Galicja. Jest tam bardzo kompleksowa obsługa. Właściciel wytlumaczyl mi co może spowodować niewywazone koło w zawieszeniu. Za wyważenie zapłacisz 20 zlPolecam.
brak |
|