NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
Dzień Uprzejmości za kierownicą , 05 kwiecień
ff
Wysłany: 5 Kwie 2016r. 13:05  
Udało się Wam spotkać dzisiaj lub ostatnio jakiegoś uprzejmego kierowcę, który np. z uśmiechem na twarzy ułatwił Wam włączenie do ruchu (? ;)
to jest tak rzadkie zjawisko, że jak już ma miejsce to okropnie dziwi :p ;)

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Kwie 2016r. 13:05  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Kwie 2016r. 15:01  
Kiedyś jakiś pan w białym jarisie koło sklepów na wojska polskiego zachował się dosyć ładnie. Nie jak typowo polski miszcz, bez mściwości w oczach. A jak potem ruszał to nie z 5 tyś obrotów jak nie którzy co muszą chwilkę dłużej poczekać. A tak poza tym to kiepsko z tym na ulicach.

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 5 Kwie 2016r. 15:50  
Ja jeżdżę białym jarisem ;-)

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Kwie 2016r. 19:57  
Ja bardzo często spotykam zbyt kulturalnych. Czyli jedzie jeden samochód, zatrzymuje się i mnie przepuszcza. uśmiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Kwie 2016r. 21:12  
Dzień uprzejmości za kierownicą skojarzył mi się z Halloween. Kolejne "święto" kulturowo obce Polakom.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Kwie 2016r. 21:29  
Uprzejmym należy być codziennie a nie raz do roku. Co za święto. Pierwsze słyszę. Jak zawinie na drodze to potrafie przeprosic, nie wsydze się. Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowców RST, RNI, RT itp

brak
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Kwie 2016r. 20:49  
co za idiotyczne pseudoswieto.

Na codzien jezdze tak by robic to plynnie i czesto wpuszczam roznych kierowcow, dobremu kierowcy wystarczy zostawic troszke miejsca, mrugnąć i płynne włączy sie do ruchu a mnie to nic nie kosztuje.

Co innego jak jakas zamuła sie trafi, jedzie droga z pierszenstwa, puszcza wszystko co sie da bo nie jest pewna czy ma pierszenstwo i dla "bezpieczenstwa" puszcza wszystko co sie rusza i nie rusza. Czesto to sa dziadki albo babki, w oczach obłęd, nie wie co robic, jak taka niedaj boze wpuscisz taką to zamula pozniej całe miasto.... Jezdza takie co nie wiedza czy lewym czy prawym pasem sie jezdzi, o parkowaniu i wyczuciu auta gabarytach tico nie wspomne...

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »