|
|
|
Udało się Wam spotkać dzisiaj lub ostatnio jakiegoś uprzejmego kierowcę, który np. z uśmiechem na twarzy ułatwił Wam włączenie do ruchu (? ;)
to jest tak rzadkie zjawisko, że jak już ma miejsce to okropnie dziwi :p ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś jakiś pan w białym jarisie koło sklepów na wojska polskiego zachował się dosyć ładnie. Nie jak typowo polski miszcz, bez mściwości w oczach. A jak potem ruszał to nie z 5 tyś obrotów jak nie którzy co muszą chwilkę dłużej poczekać. A tak poza tym to kiepsko z tym na ulicach.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Ja jeżdżę białym jarisem ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja bardzo często spotykam zbyt kulturalnych. Czyli jedzie jeden samochód, zatrzymuje się i mnie przepuszcza.
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Dzień uprzejmości za kierownicą skojarzył mi się z Halloween. Kolejne "święto" kulturowo obce Polakom.
|
|
Dołączył: 19 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Uprzejmym należy być codziennie a nie raz do roku. Co za święto. Pierwsze słyszę. Jak zawinie na drodze to potrafie przeprosic, nie wsydze się. Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowców RST, RNI, RT itp
brak |
|
|
|
|
co za idiotyczne pseudoswieto.
Na codzien jezdze tak by robic to plynnie i czesto wpuszczam roznych kierowcow, dobremu kierowcy wystarczy zostawic troszke miejsca, mrugnąć i płynne włączy sie do ruchu a mnie to nic nie kosztuje. Co innego jak jakas zamuła sie trafi, jedzie droga z pierszenstwa, puszcza wszystko co sie da bo nie jest pewna czy ma pierszenstwo i dla "bezpieczenstwa" puszcza wszystko co sie rusza i nie rusza. Czesto to sa dziadki albo babki, w oczach obłęd, nie wie co robic, jak taka niedaj boze wpuscisz taką to zamula pozniej całe miasto.... Jezdza takie co nie wiedza czy lewym czy prawym pasem sie jezdzi, o parkowaniu i wyczuciu auta gabarytach tico nie wspomne... |
|