|
|
|
Witam. Potrzebuję kupić te dwa produkty, znalazłem na internecie, ale może ktoś z Was wie, gdzie mógłbym dostać je w sklepie w Stw, i za ile. Jestem przelotem w domu, i nie mam czasu chodzić po każdym, sklepie motoryzacyjnym i pytać, a może akurat ktoś ostatnio kupował i wie gdzie i za ile.
1. Wurth- preparat do dezynfekcji klimatyzacji 300 ml. 2. Autloand - Atack do mycia felg 700 ml. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiedyś tego typu rzeczy widziałam w tesco
|
|
|
|
|
Ja używam profesjonalnych ) do felg Tuga chemie W Stw takich nie dostaniesz
|
|
|
|
|
No nic to zostaje mi alledrogo. Dzięki
|
|
|
|
|
Kolego wszystkoko kupisz w autoexpress na gorce rozwadowskiej naprzeciw toyoty ceny beda podobne bo na allegro zapacisz na wysylke i moze Ci wysjsc jescze wiec nie wiem czy jest preparat z autoladnu do felg ale polceam z Moje auto
|
|
|
|
|
W Kauflandzie jest preparat do felg za tą samą cenę co na alledrogo, 12zł.
|
|
|
|
|
CYTAT W Kauflandzie jest preparat do felg za tą samą cenę co na alledrogo, 12zł. ten preparat jest g....o warty poczytaj sobie opinie o Tuga Chemie zielonym albo iron Off tyle w tym temacie kosmetyki marketowe są g.. warte ... |
|
|
|
|
Dzięki za radę kolego. Używałem już markowych preparatów, i teraz chciałem, spróbować tego, a ponoć jest bardzo dobry. Czas pokaże .
|
|
|
|
|
Polecam z własnego doświadczenia autokosmetyki24.pl Dobry kontakt, można śmiało pytać zawsze coś dobrego doradzą.
|
|
|
|
|
czesto w Lidlu są kosmetyki samochodowe producji niemieckiej, moze dobre? A jak sie duzo uzywa to najlepiej kupic na allegro zapas i tyle, u nas jak sie idzie do sklepu motoryzacyjnego to sie dowiadujesz ze musza zamowic
|
|
|
|
|
Za 700ml aluminium do felg to 2euro albo 8.50zl
500ml niemiecki za 1,5euro Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|