Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy ktos wie kiedy bedzie wyplata 500+ w lipcu podobno 20 lipca a kazdy dostawal 10 na konto czy wiecie cos wiecej na temat kiedy przelewy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludzie, pogięĺo Was?Dajcie zarobić urzędnikom,idźcie do urzędu popytać
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
W Bojanowie: 20 każdego miesiąca
|
|
|
|
|
Tak się pieklicie kiedy kiedy jakby to było jedyne wasze źródło utrzymania
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
i tak w kółko .... tak jak w wątkach dot. Uniwheelsu ..... kiedy wypłaty, kiedy wypłaty ..... to jest już nuudne
|
|
|
|
|
CYTAT Tak się pieklicie kiedy kiedy jakby to było jedyne wasze źródło utrzymania W tamtym miesiącu powiedziałem to samo to mnie zrąbali, że mam się nie wypwoaidać skoro mnie nie dotyczy. Wypłaty z uniwheelsu jeszcze rozumiem, ale kurde te zasiłki, rodzinne i 500+ już mnie mega irytują. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
To wyobraź sobie jaka będzie akcja jak będzie trzeba wydać nowe decyzje bo te są na rok. Może zmieni się prawo i pytań będzie mnóstwo.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja wam powiem ze ma 3dzieci zarabiamy na tyle.dobrze z moim ze nie.Potrzebuje tej kasy ale... Znam rodzinę której się nieprzelewa przez problemy finansowe rodziców muszą.ich spłacać obydwoje pracują mają jedno dziecko według owej ustawy zarobki za wysokie. Wiec poszłam i złożyłam wniosek o te pincet ale te 1000zł właśnie daje owej rodzinie Zresztą sporo moichyba znajomych swoje pincet daje komuś bardziej potrzebujacemu
Nawet jeśli teraz będą wypłaty 20-30 nieważne czy patrząc na domowy budżet nie wolicie zastrzyku gotówki w połowie lub pod koniec miesiąca kiedy wasze wynagrodzenie z pracy pójdzie na opłaty i bieżące potrzeby. Taaa za rok to ludzie będą prosić pracodawcę o zmniejszenie etatu lub prace na czarno aby tulko pincet dostać. Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
CYTAT Ja wam powiem ze ma 3dzieci zarabiamy na tyle.dobrze z moim ze nie.Potrzebuje tej kasy ale... Znam rodzinę której się nieprzelewa przez problemy finansowe rodziców muszą.ich spłacać obydwoje pracują mają jedno dziecko według owej ustawy zarobki za wysokie. Wiec poszłam i złożyłam wniosek o te pincet ale te 1000zł właśnie daje owej rodzinie Zresztą sporo moichyba znajomych swoje pincet daje komuś bardziej potrzebujacemu Nawet jeśli teraz będą wypłaty 20-30 nieważne czy patrząc na domowy budżet nie wolicie zastrzyku gotówki w połowie lub pod koniec miesiąca kiedy wasze wynagrodzenie z pracy pójdzie na opłaty i bieżące potrzeby. Taaa za rok to ludzie będą prosić pracodawcę o zmniejszenie etatu lub prace na czarno aby tulko pincet dostać. Myślę, że każdemu normalnemu człowiekowi to właśnie jest obojętne czy ta kasa jest 20-go czy 30-go, w końcu jeszcze pół roku temu żadnej kasy nie było. Jak widać niektórzy z pińcet plus uczynili sobie coś w stylu kasy zapomogowej, z której wlaśnie spłacją się raty i to już czekać nie może |
|
|
|
|
Mojej siostry koleżanka dostaje kosiniakowe 1000zl plus dwa razy pincet i jeszcze rodzinne i wiecie co 14dni później on niema nic kasy, no ludzie kochani dostawać kasę za nic i rozchulac to na nic w dwa tygodnie normalnie miszczu planowania domowego budżetu.
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Mam nadzieję, że skończą się w końcu te wypłaty !
|
|
|
|
|
CYTAT Mojej siostry koleżanka dostaje kosiniakowe 1000zl plus dwa razy pincet i jeszcze rodzinne i wiecie co 14dni później on niema nic kasy, no ludzie kochani dostawać kasę za nic i rozchulac to na nic w dwa tygodnie normalnie miszczu planowania domowego budżetu. Z całym szacunkiem, ale to chyba nie jest dział plotkarski z cyklu"Tata a Marcin powiedział" Powtarzam jeszcze raz, jak jesteście ciekawi kiedy kasa będzie to zgłoście się do źródła."Uprzejmie donoszę że kasa została wydana przez panią A.na to i na to "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Wyobraź sobie ze zostało zgłoszone :-)
Ale poprostu ile można czytać.kiedy kiedy a Dlaczego, szybciej to informacje owe osoby dostaną dzwoniąc do um. A to czy rzeczywiście będzie 20 to sobie niektóre osoby spr 10 czy maja.przelew albo niech zadzwonia Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Dokładnie
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Mojej siostry koleżanka dostaje kosiniakowe 1000zl plus dwa razy pincet i jeszcze rodzinne i wiecie co 14dni później on niema nic kasy, no ludzie kochani dostawać kasę za nic i rozchulac to na nic w dwa tygodnie normalnie miszczu planowania domowego budżetu. Jakby na to musiała zapracować to by nie rozhulała! |
|