|
|
|
Ja składałam wniosek 4 lub 5 kwietnia i pieniądze są na koncie z UM tylko nie wiem kiedy wpłynęły.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mieszkam w gminie Pysznica i złożyłam w wniosek 12 kwietnia a pieniądze wpłyneły w piątek 22kwietnia.
|
|
|
|
|
A skąd wiadomo, kiedy można odebrać decyzję w Urzędzie Miasta czy ona po prostu przychodzi pocztą?
|
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Masz odebrać osobiście.
Podobno na tej stronie będą się pojawiać informacje odnośnie kiedy można odebrać wniosek: http://bip.s(...)Pokaz-95 Ale coś chyba słabo z aktualizacja :( Może ktoś ma aktualniejsze informacje. |
|
|
|
|
Właśnie odebrałam. Główny urząd wolności 7 w pokoju nr 1
Tylko tam |
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A kiedy składany wniosek?
|
|
|
|
|
Ja wniosek złożyłam 5-go kwietnia. Dziś byłam pytać osobiście w urzędzie ale jeszcze decyzji nie ma.
|
|
|
|
|
Ja złożyłam 4 kw i dziś był.
Mają za duzo i nie nadążają |
|
|
|
|
W stalowej woli wypłacają a w Nisku cisza
|
|
|
|
|
Witam. Wniosek złożyłam 1 Kwietnia, decyzję odebrałam z 16 go, a pieniędzy jak nie ma tak nie ma. Dzwoniłam, pytałam niby pomyłka i to nie tylko ja ? Jak się później dowiedziałam zawiniła pracownica, która nie umieściła mnie na liście wypłat. Sporo zamieszania, krzyków, próbowano mnie obarczyć winą, że jakieś błędy niby, ale potem pracownica sama przyznała się, że to przez nią...nie wiem kiedy będą pieniądze bo znów są sprzeczne informacje.
|
|
|
|
|
Jak tak czytam i wnioskuję, że gdyby wypłacali gotówkę to byście się pozabijali xD Kiedyś byłem u babci w chlewie i widziałem takie samo zachowanie gdy im się do koryta paszy trochę rzuciło
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Jak tak czytam i wnioskuję, że gdyby wypłacali gotówkę to byście się pozabijali xD Kiedyś byłem u babci w chlewie i widziałem takie samo zachowanie gdy im się do koryta paszy trochę rzuciło hehe to co piszesz, ma sens polać mu! |
|
|
|
|
Proszę o informację czy aby otrzymać pieniądzeto najpierw trzeba odebrać decyzję ? Nie bardzo rozumiem Wasze konentarze, jak to jest ? Myślałam, że decyzja to tylko formalność, która przyjdzie pocztą. Czyli trzeba udać się do UM, odebrać decyzję i dopiero wtedy czekać na przelew ?
aneta87 |
|
|
|
|
CYTAT Proszę o informację czy aby otrzymać pieniądzeto najpierw trzeba odebrać decyzję ? Nie bardzo rozumiem Wasze konentarze, jak to jest ? Myślałam, że decyzja to tylko formalność, która przyjdzie pocztą. Czyli trzeba udać się do UM, odebrać decyzję i dopiero wtedy czekać na przelew ? Należy najpierw zarejestrować się w najbliższym urzędzie pracy jako bezrobotny aby otrzymać kartę prawdziwego Polaka patrioty, przesłać skan kart do głosowania z ostatnich wyborów z zaznaczeniem A. Duda i PiS na aders pińcsetpuls@pis.pl, a następnie pokazać urzędnikowi USCTwoje i Twojego małżonka drzewa genealogiczne do 4 pokolenia wstecz aby udowodnić, że jesteście godni. Po wypełnieniu tego obowiązku należy następnie udać się na najbliższą placówkę pocztową wpłacić min. 100 zł na radio Ojca Tadeusza i już pińcset będzie szerokim strumieniem do Ciebie płynęło przez najbliższe kilka miesięcy tj. do ogłoszenia stopnia realizacji budżetu do 3 kwartału, gdyż dłużej ten program nie potrwa Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Dzięki za tak wyczerpującą odpiwiedz, yeraz już wiem co mam robić
aneta87 |
|
|
|
|
CYTAT Proszę o informację czy aby otrzymać pieniądzeto najpierw trzeba odebrać decyzję ? Nie bardzo rozumiem Wasze konentarze, jak to jest ? Myślałam, że decyzja to tylko formalność, która przyjdzie pocztą. Czyli trzeba udać się do UM, odebrać decyzję i dopiero wtedy czekać na przelew ? Wyplaty ida swoim trybem, niezaleznie kiedy wybierze sie decyzje. Tak wiec wybranie decyzji nie przyspieszy wyplaty. Tak samo jesli na razie nie udamy sie do UM po decyzje, nie bedzie to skutkowac opoznieniem przelewu. Tyle dowiedzialam sie u zrodel, czyli dzwoniac do UM. |
|
|
|
|
CYTAT Jak tak czytam i wnioskuję, że gdyby wypłacali gotówkę to byście się pozabijali xD Kiedyś byłem u babci w chlewie i widziałem takie samo zachowanie gdy im się do koryta paszy trochę rzuciło Skoro temat Cie nie dotyczy to po co się wcinasz i kpisz "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Kiedyś byłem u babci w chlewie i widziałem .... Trzymacie babcię w chlewie? Świnie! A dziś możemy w tvp.info przeczytać, że dzięki 500+ "– Widać radykalną poprawę sytuacji tych rodzin – oceniła Elżbieta Rafalska." - Wg. TVP PiS naprawdę działa cuda, jeszcze dobrze pieniędzy nie wypłacili, jeszcze rodziny nie zdążyły ich wydać, a już żyją w dobrobycie Mają rozmach sk..ny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kiedyś byłem u babci w chlewie i widziałem .... Trzymacie babcię w chlewie? Świnie! A dziś możemy w tvp.info przeczytać, że dzięki 500+ "– Widać radykalną poprawę sytuacji tych rodzin – oceniła Elżbieta Rafalska." - Wg. TVP PiS naprawdę działa cuda, jeszcze dobrze pieniędzy nie wypłacili, jeszcze rodziny nie zdążyły ich wydać, a już żyją w dobrobycie Mają rozmach sk..ny Pisowska propaganda |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Kiedyś byłem u babci w chlewie i widziałem .... Trzymacie babcię w chlewie? Świnie! Pisowska propaganda Nie,to historia z życia |
|
|
|
|
Dostał ktoś pieniążki w ostatnich dniach? Odebraliscie decyzję juz ??(dotyczy osób składających wnioski po 4 kwietnia).
|
|
|
|
|
Kasa już 28 kwietnia na koncie, a wniosek 4kwietnia składany.
|
|
|
|
|
Ja złożyłam wniosek 4 kwietnia. Po decyzję poszłam chyba 22, w dodatku przy odbiorze wniosku, zmieniłam sposób odbioru pieniędzy, a mianowicie, zamiast do banku, wybrałam kartę na którą pobieram alimenty. Pieniądze wpłynęły 29 kwietnia
|
|
|
|
|
Na hali targowej nerwowe oczekiwanie na te niedobre pieniadze
|
|
|
|
|
A wnioski dotyczyły 1-szego dziecka czy też bez kryterium dochodowego na 2-gie i kolejne ????
|
|