|
|
|
gdzie najlepiej zrobić auto po drobnej stłuczce? mam do zrobienia 2 elementy (trochę wgniecione porysowane) kogo polecacie żeby w miarę to wyglądało dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 6 Marz 2016r. Skąd: Jamnica-Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zapraszamy do nas, do Jamnicy.
Wycenimy uszkodzenia i profesjonalnie zajmiemy się autem, dając gwarancję na wykonaną pracę. Tel. kontaktowy: 15 811 32 34 |
|
|
|
|
Nie wiem jak robią w Jamnicy , ale mogę polecić AutoPat w Agatówce,jest tam ruch i przyzwoite ceny.Warsztat przy wylocie na obwodnicę po prawej stronie.
|
|
|
|
|
Dziwię się, że ta reklama RiA wisi tu od wczoraj..
Chyba, że zapłacili za to :) |
|
|
|
|
Podpinam się do tematu.
W moim przypadku nie chodzi o naprawę po stłuczce, lecz pozbycie się rudości na aucie. Musze zmienić poszycie progów i dwa przednie błotniki. Możecie mi polecić kogoś, kto nie odwali fuszerki i nie zabije mnie ceną?? |
|
|
|
|
Polecam Nikcars na 1 sierpnia. Wszystko sprawnie, dobrze zrobione w dobrej cenie.
|
|
|
|
|
Kiedys byl dobry Slomiany w Nisku, cos mi sie obilo o uszy ze teraz slabo nie wiem ile w tym prawdy. Ja pare lat temu robilem i bylo super.
|
|
|
|
|
Naprawiałem pierwszy raz mocną stłuczkę, potem niewielkie zarysowanie błotnika. W zakładzie RiA Jamnica. Z obu napraw jestem zadowolony bardzo i szczerze polecam. Zadowolony.
zbyszko |
|
|
|
|
Ja kilka razy robilem u Pana Zająca na ul. Mireckiego. Naprawde ogarniety gosc. Robi bardzo dobrze i ceny ma bardzo w porzadku. Zaklad nazywa sie Zaj-Car.
ZefiiR |
|
|
|
|
Ja rownierz polecam Nikcars na 1 Sierpnia
|
|
|
|
|
A możecie mi powiedzieć, gdzie dokładnie jest ten warsztat Nikcars ?? bo powiem szczerze, że nie kojarzę tam żadnego.
|
|
|
|
|
rowniez polecam nic cars, nikander i leszek spoko goscie i robia dobra robote. ..
|
|
|
|
|
Witajcie, odświeżam temat.
A jakie macie zdanie na temat Autorud centrum blacharsko lakiernicze na KEN, albo Mołoń Zbigniew na Spacerowej? Ja bym chciał w swoim aucie poważniejsze prace lakiernicze wykonać, no i tu m.in. naciąganie blachy itp.Czy mają a Wutorudzie lub u Mołonia do tego odpowiedni sprzęt?Czy są uczciwi i fachowi? Czy ewentualnie kogoś innego polecacie? Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. |
|
|
|
|
no
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
w Nisku Józef Warchoł na ulicy sandomierskiej niedrogo mi zrobił i dobrze tylko jeden minus samochód trzymał miesiąc
|
|
|
|
|
Misiulka. No też o nim słyszałem, że jest dobry i długo trzeba czekać na auto.Ja potrzebuję jednak w miarę szybko, bo dojeżdżam do pracy...
Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł? |
|